• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi geceler arkadaşlar. Eve gec geldim arkadasimdaydim kargomu actim ben de sonunda 🥰
Eki Görüntüle 2878005
Aldiklarimizi keyifle okuyalim insallah 🌸

Aleksandr Puskin Yüzbaşının Kızı ni bitirdim.1773 yilinda Don ve Ural kazaklarinin basina geçen Pugacev onderliginde baslayan halk ayaklanmasi odağı uzerinden bir aşk hikayesinden ziyade bir dönem eleştirisi okudum aslinda. Yazarin yalın anlatımını ve olay kisi ve konulara yaklaşım tarzını çok begendim. Ana karakterin dürüstlüğüne ve isyancı Pugacev'in kisiligine hayran kaldım.
Bu nee:skandal:
Herkes kitap aldığına göre demek ki önümüzdeki aylar çok verimli geçecek🥰
Keyifli okumalar

Yarin annem geliyor insallah 💞 bir sure giremeyebilirim ona vakit ayirmak istiyorum saglik problemleri ve hastaliklardan cok yoruldu. Elime telefon almak bile istemiyorum kaliteli zaman gecirmek adina haber vereyim dedim C Calcifer
Ben de annemde olcağım iki gün. ✌️
Geçmiş olsun tekrardan canım🥰

İyi geceler arkadaşlar. Eve gec geldim arkadasimdaydim kargomu actim ben de sonunda 🥰
Eki Görüntüle 2878005

Aleksandr Puskin Yüzbaşının Kızı ni bitirdim.1773 yilinda Don ve Ural kazaklarinin basina geçen Pugacev onderliginde baslayan halk ayaklanmasi odağı uzerinden bir aşk hikayesinden ziyade bir dönem eleştirisi okudum aslinda. Yazarin yalın anlatımını ve olay kisi ve konulara yaklaşım tarzını çok begendim. Ana karakterin dürüstlüğüne ve isyancı Pugacev'in kisiligine hayran kaldım.
Önce konta başla :KK8:
Keyifli okumalar şimdiden ♥️
vahşetin cagrisi ilk okudugum Jack London kitabi bende yeri cok ayridir keyifli okumalar 😍

Ay ne guzel ortak okumalar alinmis 🙃💞 bu gorselde de tek okuduğum kitabin yine Jack London olması 🥲 zaten vahsetin cagrisi ile birbirini tamamlar nitelikteydi cok severim duygulanmistim 💞 keyifli okumalar 🥰
Çok teşekkür ederim 🌺
Çok güzellerrrrr😍😍😍
İnşallah okuyunca daha da güzel olacaklar 🤭

Eki Görüntüle 2878005

Çok güzeller 😍 keyifli okumalar 💜🥰

images

Günaydınlar herkese 💜
JES JES
Mehfam Mehfam
H M H M
kk birinci noteri kk birinci noteri
Less-is-More Less-is-More
asliogretmen asliogretmen
Nego Nego
Life light Life light
Bonus Bonus
WunderLost WunderLost
Oriana Oriana
Margaret Hale Margaret Hale
Levaiz Levaiz
Eleadora Eleadora
Stevya Stevya
Mucizemsn Mucizemsn
D dolunay10
Jawlensky Jawlensky
WOMAN WOMAN
Kukrim Kukrim
Nosking Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera Otrera
yet07 yet07
Natsume Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
nemesis nemesis
dayler dayler dayler dayler
Jasminla Jasminla
T Tamam
Keira- Keira-
minik kalp0753 minik kalp0753
pomegranate_ pomegranate_
kimlanbu kimlanbu
elektra elektra
astrojurnal astrojurnal
Harpy Harpy
firdefs firdefs
Samsonn Samsonn
Blue_Black Blue_Black
pacman pacman
ummhnisa ummhnisa
Nikinik Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc Alp_BuRc
bir civciv annesi bir civciv annesi
Namaria Namaria
yesilimtrak yesilimtrak
bnnu bnnu
G gereksizkontes
MelodiminEsi MelodiminEsi

Günaydın dostlar
Yeğenim şu anda üniversite sınavına girdi
Lütfen dua edin olur mu
Rabbim yardımcısı olsun inşallah.
Benim de yeğenim giriyor bu sene. Canlarımız onlar bizim. inşallah gönüllerine göre olur herşey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X