- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.229
- 598
arada bakıyorum bildirim sayfasınaHiç bişey de kaçmasın gözünden![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arada bakıyorum bildirim sayfasınaHiç bişey de kaçmasın gözünden![]()
Ben de bi bakam helearada bakıyorum bildirim sayfasına![]()
Teo 11 kitap gördüm güçlerimizi birleştirmeliyiz dostum her ay en birinci olacam diyorum hep tırt çıkıyorumarada bakıyorum bildirim sayfasına![]()
Teşekkür ederim canimBen de annemde olcağım iki gün.
Geçmiş olsun tekrardan canım![]()
Ama hani annenle ilgilenecektin, oldu mu bu şimdik12- Moliere Cimri 104 sf
güçlerimiz de tırt çıkıyor kuzumTeo 11 kitap gördüm güçlerimizi birleştirmeliyiz dostum her ay en birinci olacam diyorum hep tırt çıkıyorum![]()
Elimdeki 100 sayfalık kitabı bile bitiremedimGünaydın hayırlı sabahlar bereketli günler diliyorum bu aralar kitap okuyamıyorum sizler napiyorsunuz benmi böyleyim![]()
Nazar bile edemiyoruzgüçlerimiz de tırt çıkıyor kuzum
Kolumu kaldıracak halim yok biliyor musun? Bence hepimiz tatile gitmeliyizNazar bile edemiyoruz![]()
Ben gideceğim hem de bir ay sen düşünKolumu kaldıracak halim yok biliyor musun? Bence hepimiz tatile gitmeliyiz
Abla sen misin?Ben gideceğim hem de bir ay sen düşünkayınvalidemin köyünde 13 kişi bir arada bir ay kalacağız o kadar mesudum ki
![]()
Kesinlikle katılıyorumKolumu kaldıracak halim yok biliyor musun? Bence hepimiz tatile gitmeliyiz
2 kız kardeşim var sen hangisisinAbla sen misin?![]()
Ben küçük cadı olanım2 kız kardeşim var sen hangisisin![]()
İlgileniyorum zaten erken yatiyor annem :)Ama hani annenle ilgilenecektin, oldu mu bu şimdik![]()
![]()
Aman Allahım sabır diliyorum ablacığınaBen küçük cadı olanım
ablam da annemin ameliyatı yüzünden gitmedi memlekete. Eşi KV ve oğlu orda. KVsi sağolsun 2 kızını ve eltisini çağırmış. Şimdi de diğer elit gelecekmiş. 3+1 evde 5 aile takılacaklar
Bizimki oraya gidince hepsini süpürgeyle kovalayacak haberleri yok
yatırma konuş ki oyalansın anneciğinİlgileniyorum zaten erken yatiyor annem :)