- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.160
- 698
Tatil bitsin herkesi sıraya çekeceğimEvet ama yine okuyamadım muaflik bir kamuflaj mi yoksa
Sanki okuyabiliyoruz da
Okumuyoruz suçu da sana atıyoruz işte, okuyamiyoruz diyememe şeklimiz Teo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatil bitsin herkesi sıraya çekeceğimEvet ama yine okuyamadım muaflik bir kamuflaj mi yoksa
Sanki okuyabiliyoruz da
Okumuyoruz suçu da sana atıyoruz işte, okuyamiyoruz diyememe şeklimiz Teo![]()
Sen de okumadınTatil bitsin herkesi sıraya çekeceğim![]()
![]()
Ben mazeretimi bildirdim kendime. Geçtim aynanın karşısına anlattımSen de okumadın![]()
Öyle oluyorsa bizim evimizde de ayna var sayın calciBen mazeretimi bildirdim kendime. Geçtim aynanın karşısına anlattımCuma günü göreceğim okumayanları
![]()
Hımm demek benimle muhabbet etmek istiyorsun. devam etÖyle oluyorsa bizim evimizde de ayna var sayın calci![]()
![]()
artık etmiyorumHımm demek benimle muhabbet etmek istiyorsun. devam et![]()
Seni de ben döveyim olur muBen mazeretimi bildirdim kendime. Geçtim aynanın karşısına anlattımCuma günü göreceğim okumayanları
![]()
Şansımı zorlamayı severim diyorsun yaniSeni de ben döveyim olur mu![]()
AA ne güzel muhabbet ediyorduk nolduartık etmiyorum![]()
3.Alexandre Dumas.Monte Cristo Kontu 1.cilt.758 sayfa![]()
Teo minnoşum özüne dön sadece bu ikisi 1500 sayfa yapabilirsin Rocky odaklan artık7.Alexandre Dumas.Monte Cristo Kontu 2.cilt. 763 sayfa![]()
Sanırım alınan oluyor canım. Artık akıllı uslu bir Teo olacağımTeo minnoşum özüne dön sadece bu ikisi 1500 sayfa yapabilirsin Rocky odaklan artıkC Capanin Gururu Teyom
Bu beni üzerSanırım alınan oluyor canım. Artık akıllı uslu bir Teo olacağım
Teo çok üzülürümSanırım alınan oluyor canım. Artık akıllı uslu bir Teo olacağım
Teo minnoşum özüne dön sadece bu ikisi 1500 sayfa yapabilirsin Rocky odaklan artıkC Capanin Gururu Teyom
CanimsinizSanırım alınan oluyor canım. Artık akıllı uslu bir Teo olacağım
Benimle uğraşabilirsin teomSanırım alınan oluyor canım. Artık akıllı uslu bir Teo olacağım