- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Yağmur yağdı demin öyle güzel gerçi şu ara maksimum 32 derece gördük zannedersemOhhh erzurumun havasi işte.bizim de kaba etlerimiz terlerdi burda
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yağmur yağdı demin öyle güzel gerçi şu ara maksimum 32 derece gördük zannedersemOhhh erzurumun havasi işte.bizim de kaba etlerimiz terlerdi burda
![]()
Sus ve terket burayıYağmur yağdı demin öyle güzel gerçi şu ara maksimum 32 derece gördük zannedersem
ben gelene kadar gitmişin galiba cesss
Kışın benSus ve terket burayı![]()
İyi akşamlar kızlar. Oğlumun odası geldi onun kurulumunu yaptırdım daha şimdi oturdum![]()
Güle güle kullanın canım koca delikanlı olsun inşallah içindeİyi akşamlar kızlar. Oğlumun odası geldi onun kurulumunu yaptırdım daha şimdi oturdum![]()
iyi akşamlar başkanım
hayırlı olsun sarı civcivin odasıgüle güle kullansın inşallah
Teşekkür ederim kızlarGüle güle kullanın canım koca delikanlı olsun inşallah içinde
Güle güle kullansın inşallah sağlıklaİyi akşamlar kızlar. Oğlumun odası geldi onun kurulumunu yaptırdım daha şimdi oturdum![]()
Olsun olsun söylenmeEvi görsen bomba atılmış gibi. Her akşam onunla uğraşıyorum![]()
Sevgili calcifer Hanımcım,hayırlı olsun ,kuzunun odasıİyi akşamlar kızlar. Oğlumun odası geldi onun kurulumunu yaptırdım daha şimdi oturdum![]()
İyi tatiller keyifli vakitler dilerim canımDostlar
Yoldayım,tatile gidiyorum..hepinize iyi geceler diliyorum