- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.160
- 698
Evet canım sıkıntı yok şükürGünaydın Calcim
Günaydın kızlarcım
WOMAN 'ın sağlık sorunu falan yok dimi öyle kafa dinlemeye gitti?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım sıkıntı yok şükürGünaydın Calcim
Günaydın kızlarcım
WOMAN 'ın sağlık sorunu falan yok dimi öyle kafa dinlemeye gitti?
Tünaydın![]()
Günaydın herkese
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
asliogretmen
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Mucizemsn
D dolunay10
Jawlensky
WOMAN
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Jasminla
T Tamam
@Musekkin
minik kalp0753
pomegranate_
kimlanbu
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Samsonn
Blue_Black
pacman
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
bir civciv annesi
@Namaria
yesilimtrak
bnnu
G gereksizkontes
MelodiminEsi
X xnobodyx
Tiyatro demişken Shakespeare’in Hasan Ali Yücel çeviri dizisinden çıkma kitaplarını tavsiye ederimVişne bahçesi - Anton Çehov !
İlk kez bir tiyatro oyunu okudum, akıcıydı iki oturuşta bitirdim. Biraz önyargılı yaklaşıyordum tiyatrolara ama sıkmadan okuttu.
Güzeldi fakat çok beklentiye girmemek gerek, yani Çehov un diğer kitapları çok daha keyif vermişti. Benim için en büyük avantajı tiyatrolara artık daha sıcak bakıyorum.
19. Yüzyıl Rusya'sında köleliğin sona erdiği dönem sonrasında gelişiyor olaylar.
Ekonomik anlamda zorluk yaşayan ailenin, çocukluklarını geçirdikleri vişne bahçesi ve içindeki evlerini açık arttırmaya çıkarıp satılmasını beklemelerini konu almış.
Satış sonucu ise bence en keyifli yeriydi.
Tiyatrosunu izleseydim eminim çok çok severdim.
Babannem vefat etti canım cuma günü. Taziye annemlerin bahçede oldu. Bayağı yoğunluk vardı. Bugün döndük eve
Başınız sağ olsunBabannem vefat etti canım cuma günü. Taziye annemlerin bahçede oldu. Bayağı yoğunluk vardı. Bugün döndük eve
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinBabannem vefat etti canım cuma günü. Taziye annemlerin bahçede oldu. Bayağı yoğunluk vardı. Bugün döndük eve
Canim basiniz sagolsunBabannem vefat etti canım cuma günü. Taziye annemlerin bahçede oldu. Bayağı yoğunluk vardı. Bugün döndük eve
Başınız sağ olsun teocumBabannem vefat etti canım cuma günü. Taziye annemlerin bahçede oldu. Bayağı yoğunluk vardı. Bugün döndük eve
Allah rahmet eylesin canımBabannem vefat etti canım cuma günü. Taziye annemlerin bahçede oldu. Bayağı yoğunluk vardı. Bugün döndük eve
Babannem vefat etti canım cuma günü. Taziye annemlerin bahçede oldu. Bayağı yoğunluk vardı. Bugün döndük eve
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun babanneninBabannem vefat etti canım cuma günü. Taziye annemlerin bahçede oldu. Bayağı yoğunluk vardı. Bugün döndük eve
Kleopatra Kapısı, Kız Kalesi, Boğsak Koyu, Yerköprü Şelalesi, Limonlu Çay, Aynalıgöl Mağarası, Gezende Kanyonu
Eki Görüntüle 2886951
Eki Görüntüle 2886952
Eki Görüntüle 2886953
Eki Görüntüle 2886954
Eki Görüntüle 2886955
Eki Görüntüle 2886956
Eki Görüntüle 2886957
Mersin'den herkese günaydın, İyi haftalar
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
asliogretmen
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Mucizemsn
D dolunay10
Jawlensky
WOMAN
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Jasminla
Keira-
minik kalp0753
pomegranate_
kimlanbu
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Samsonn
Blue_Black
pacman
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
bir civciv annesi
yesilimtrak
N Noraa89
G gereksizkontes
MelodiminEsi
X xnobodyx
bnnu
T Tamam
Aradığınız tantuniye şu anda ulaşılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyintantuni orda mısın :)
günaydınlar
Aradığınız tantuniye şu anda ulaşılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin
The tantuni you are calling is currently unavailable. please try again later
![]()
![]()
O olur bakbari ciger olsun :)