• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün ilk kez kitaplarımı kendim teslim aldım ne büyük bir mutlulukmuş. O yüzden zırt bırt kitap alıyorsunuz sizi girdiler. Mutlu olmanın yolunu buldunuz tabi. Eki Görüntüle 2893214 Dahaüç kitap daha gelecek Amazon’dan aldım primenin birde aylık ücreti varmış. Koliye iki kilo pirinç koymuşlar. Hediye annemde ona sevindi 😂😂
Benim annem Turkiyeyey gitti. Hemen 6kitap siparisi verdim. Umarim alir 😂
Kitapyurdu da yurtdisina yolluyor ama Amazon daha mi uygun?
Kargo fiyati kitaplarin 3katiydi nerdeyse

Benim annem Turkiyeyey gitti. Hemen 6kitap siparisi verdim. Umarim alir 😂
Kitapyurdu da yurtdisina yolluyor ama Amazon daha mi uygun?
Kargo fiyati kitaplarin 3katiydi nerdeyse
Kargo yüksek çıkıyor. Elimde okuyacak kitabım ve yakın zamanda gelecek bir akrabam varsa kitaplarım geliyor. Amazon burada ki arkadaşlar çok memnundu bende denedim. Evet fiyatları daha uygun. Ben çoğunlukta idefix den alıyordum. Hiç hediye görmedik 🙈. Bunlar pirinç koymuş.🤩 şaşırdım kitap pirinç ne alaka diye. Eğer terslik olurda hepsini götüremezsem buradan oraya tırlar geliyor kilosu £3 den eşya taşıyorlar. Onlarla getirteceğim.

Nosking Nosking canım benim bebişler geldi mi? nasılsınız
Çok şükür zor oldu ama oldu 🤣 doğum cok zor geçti rahmi almamız gerekiyor dediler sonradan kurtardılar ama rahimdeki hasar ne boyutta yeni bi gebeliği kaldırır mi bilmiyorum. Yeni yeni toparlaniyorum çok şükür bebisler de iyi. Siz ne yapıyorsunuz yokluğumda kim bilir ne kitaplar okunmuştur burda😍 az kaldı geri dönecem inşallah ❤

Çok şükür zor oldu ama oldu 🤣 doğum cok zor geçti rahmi almamız gerekiyor dediler sonradan kurtardılar ama rahimdeki hasar ne boyutta yeni bi gebeliği kaldırır mi bilmiyorum. Yeni yeni toparlaniyorum çok şükür bebisler de iyi. Siz ne yapıyorsunuz yokluğumda kim bilir ne kitaplar okunmuştur burda😍 az kaldı geri dönecem inşallah ❤
çok şükür canım, gelmiş geçmiş olsun, isimleri ne oldu bebişlerin. Çok çok gözün aydın olsun :KK200: :KK200:

Arkadaşım hem geçmiş olsun hem gözün aydın ☺️ pek de güzel isimleri varmış kuzuların, sağlıkla büyüsünlee 🤲🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X