- 4 Kasım 2018
- 26.814
- 110.501
- 598
Umarim Sivasli ile kimse evli degildir burdaÖff sorsan bir de dibine kadar delikanli. Has türk. Zaten bi o türk gerikalan herkesin kani bozuk. Bak yine sinirlendim![]()

Asla Sivasli biri ile evlenmem dedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarim Sivasli ile kimse evli degildir burdaÖff sorsan bir de dibine kadar delikanli. Has türk. Zaten bi o türk gerikalan herkesin kani bozuk. Bak yine sinirlendim![]()
Benim annem Turkiyeyey gitti. Hemen 6kitap siparisi verdim. Umarim alirBugün ilk kez kitaplarımı kendim teslim aldım ne büyük bir mutlulukmuş. O yüzden zırt bırt kitap alıyorsunuz sizi girdiler. Mutlu olmanın yolunu buldunuz tabi. Eki Görüntüle 2893214 Dahaüç kitap daha gelecek Amazon’dan aldım primenin birde aylık ücreti varmış. Koliye iki kilo pirinç koymuşlar. Hediye annemde ona sevindi![]()
Ah canim memleketim
Gunaydinlar herkese ❤
Gunaydin
Benim memleket![]()
Ooo canım güzel memleketim
Dönüş yolunda mısın? Çamlıbel den mi geçiyorsunuz![]()
Canım memleketim
Bide hangi ilcedeniz onada bakalimYok mu arttıran![]()
heee gısgandımmmmmGısganç![]()
Nufusumuzun cok oldugu biraz dogrudurYok mu arttıran![]()
benden bozulmamıştır değil miAşırı sıcak yoğun ve yorucu bir gün. Klimam arızalıkitap da okuyamıyorum
![]()
Kargo yüksek çıkıyor. Elimde okuyacak kitabım ve yakın zamanda gelecek bir akrabam varsa kitaplarım geliyor. Amazon burada ki arkadaşlar çok memnundu bende denedim. Evet fiyatları daha uygun. Ben çoğunlukta idefix den alıyordum. Hiç hediye görmedikBenim annem Turkiyeyey gitti. Hemen 6kitap siparisi verdim. Umarim alir
Kitapyurdu da yurtdisina yolluyor ama Amazon daha mi uygun?
Kargo fiyati kitaplarin 3katiydi nerdeyse
Çok şükür zor oldu ama olduNosking canım benim bebişler geldi mi? nasılsınız
Oy madımakEki Görüntüle 2893163
Sivas'tan günaydın herkese
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
D dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@-Vera-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@Noraa89
G gereksizkontes
MelodiminEsi
@Amanita
@bnnu
@Blacklight
Arrietty_
Sivaslı değilim amaaaa madımakOoo hirkes de sivaslı![]()
çok şükür canım, gelmiş geçmiş olsun, isimleri ne oldu bebişlerin. Çok çok gözün aydın olsunÇok şükür zor oldu ama oldudoğum cok zor geçti rahmi almamız gerekiyor dediler sonradan kurtardılar ama rahimdeki hasar ne boyutta yeni bi gebeliği kaldırır mi bilmiyorum. Yeni yeni toparlaniyorum çok şükür bebisler de iyi. Siz ne yapıyorsunuz yokluğumda kim bilir ne kitaplar okunmuştur burda
az kaldı geri dönecem inşallah ❤
Beren ve Begüm koydukçok şükür canım, gelmiş geçmiş olsun, isimleri ne oldu bebişlerin. Çok çok gözün aydın olsun![]()
![]()
Arkadaşım hem geçmiş olsun hem gözün aydınÇok şükür zor oldu ama oldudoğum cok zor geçti rahmi almamız gerekiyor dediler sonradan kurtardılar ama rahimdeki hasar ne boyutta yeni bi gebeliği kaldırır mi bilmiyorum. Yeni yeni toparlaniyorum çok şükür bebisler de iyi. Siz ne yapıyorsunuz yokluğumda kim bilir ne kitaplar okunmuştur burda
az kaldı geri dönecem inşallah ❤
Hayırlı evlat olsunlar inşallah canım Allah bağışlasınBeren ve Begüm koyduksenin de güzel haberlerini bekliyorum inşallah nasip olsun en hayırlı zamanda
![]()