- 4 Kasım 2018
- 26.816
- 110.503
- 598
Temmuz da okunan kitap sayisini gorunce sasirdimBu ay en az 150 kitap okunmasını bekliyorum eğer 150 üzeri kitap okunursa ilk 5i yayınlarım![]()

Yariya inmis resmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Temmuz da okunan kitap sayisini gorunce sasirdimBu ay en az 150 kitap okunmasını bekliyorum eğer 150 üzeri kitap okunursa ilk 5i yayınlarım![]()
Aynen öyle. Sıcaklarda okuma hevesi insanın hiç olmuyorTemmuz da okunan kitap sayisini gorunce sasirdimmayis a Gore
Yariya inmis resmen
Herkes bir yerlere gitti aslındaTemmuz da okunan kitap sayisini gorunce sasirdimmayis a Gore
Yariya inmis resmen
KV dene çok geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallahBu sefer bu hafta şu sünnet işini halletmeyi planlıyorum. Son zamanlarda okumalarim azaldı ama elbette bırakmadım. Benim sevgili kıymetli biricik kv amelyat olacak onun yanina gidicem yaklaşık 2 ay hiç ayağa kalkamayacak.bu süreçte onunla olacağım.okuma hedefime ulaşmak için okumaya elbette devam edeceğim. Kv iyilesirse okuma hedefimin de üzerine çıkarım biliyorsunuz
Gecmis olsunBu sefer bu hafta şu sünnet işini halletmeyi planlıyorum. Son zamanlarda okumalarim azaldı ama elbette bırakmadım. Benim sevgili kıymetli biricik kv amelyat olacak onun yanina gidicem yaklaşık 2 ay hiç ayağa kalkamayacak.bu süreçte onunla olacağım.okuma hedefime ulaşmak için okumaya elbette devam edeceğim. Kv iyilesirse okuma hedefimin de üzerine çıkarım biliyorsunuz
3senedir memlekete gitmeyince benim icin soylenmek kolayHerkes bir yerlere gitti aslındatatil, köy, sıcaklar vs derken
Aslında bu mesleğe veya iznini ne zaman kullanacağına göre değişir3senedir memlekete gitmeyince benim icin soylenmek kolay
Eylulde mi bitiyor Türkiyede yaz tatili?
Geçmiş olsun çabucak toparlar inşAllahBu sefer bu hafta şu sünnet işini halletmeyi planlıyorum. Son zamanlarda okumalarim azaldı ama elbette bırakmadım. Benim sevgili kıymetli biricik kv amelyat olacak onun yanina gidicem yaklaşık 2 ay hiç ayağa kalkamayacak.bu süreçte onunla olacağım.okuma hedefime ulaşmak için okumaya elbette devam edeceğim. Kv iyilesirse okuma hedefimin de üzerine çıkarım biliyorsunuz
Delikli Taş, Botan Mağaraları, Botan Vadisi, Sağlarca Kaplıcası
Eki Görüntüle 2899380
Eki Görüntüle 2899381
Eki Görüntüle 2899382
Eki Görüntüle 2899383
Siirt'ten herkese günaydınlar
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
asliogretmen
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Mucizemsn
Jawlensky
WOMAN
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
minik kalp0753
pomegranate_
kimlanbu
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Samsonn
Blue_Black
pacman
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
bir civciv annesi
yesilimtrak
N Noraa89
G gereksizkontes
MelodiminEsi
X xnobodyx
T Tamam
Arrietty_
Boncobo
hardyandholl
N nebula21
C Capanin Gururu Teyom bak bak astro bile başladı okumayagünaydın
inanmazsınız ama ciddili ciddili kitap okuyom ben ya
okuyom ben ya !
:)
C Capanin Gururu Teyom bak bak astro bile başladı okumaya
Yaa valla çok sevindim hadi bakalım gelsin bol bol okumalar
Guunaydin hayırlı sabahlar bereketli kazançlar dilerim herkeseDelikli Taş, Botan Mağaraları, Botan Vadisi, Sağlarca Kaplıcası
Eki Görüntüle 2899380
Eki Görüntüle 2899381
Eki Görüntüle 2899382
Eki Görüntüle 2899383
Siirt'ten herkese günaydınlar
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
asliogretmen
Nego