• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kitap 1000 küsür sayfaydı ve biraz ağırdı. Okumaya teşvik etmek için öyle yaptık :KK70:
E anlarim onu.
Bu toplam 279 sayfa 😂

16287802336732926548423587389509.webp

Sır Saklamanın Kayıp Sanatı
Kitapta 1950'lerde İngiltere'de iki genç kızın tesadüfi tanışmaları ve arkadaşlıklarını anlatılıyor. Yabancı eserlerde alışkın olduğumuz üzere bolca balo, parti ortamları mevcut. Başlarda heyecan verici ve farklı bir tatlılıkla ilerlese de son kısımları beklentimin altında kaldı. Aşkla ilgili anlatımlar daha iyi sonlandırılmış olsaydı, kitaba bakış açım çok daha iyi olurdu. Ayrıca Elvis Presley ve Johnnie Ray gibi şarkıcılara olan abartılı ilgi ve anlatım kitabı sıkıcılaştırıyor. Boş zamanlarda okunabilir, ancak illa okunmalı diyebileceğim oranda etkilemedi beni. Fazla detay spoiler içerebileceği için bu kadar yorum yeterlidir sanırım :)
Ve Teo sahalara dönerrrr😄👏🏻

Toprak Ana simdi bitti. Sonlara dogru huzunluydu. Duygusalim zaten hemen agladim 🥲
2. Dünya savasi ve yasam zorluklarini anlatiyor.
Savas da esini ve 3oglunuda kayip etmis. Tek gelini ile kalmis. Gerci hikaye de geriye donup olaylari anlatiyor. Cok begendim ve gece Beyaz gemiyi okumak icin sabirsizlaniyorum :)

Toprak Ana simdi bitti. Sonlara dogru huzunluydu. Duygusalim zaten hemen agladim 🥲
Savas da esini ve 3oglunuda kayip etmis. Tek gelini ile kalmis. Gerci hikaye de geriye donup olaylari anlatiyor. Cok begendim ve gece Beyaz gemiyi okumak icin sabirsizlaniyorum :)
Toprak Ana çok duyulandırmıştı beni :cry:

Toprak Ana çok duyulandırmıştı beni :cry:
Aslinda bastan sona cok acikli. Cabalari, baslarina gelenler. Savas olsada ,sonrasi icin ugrasmalari. Gelinin basina gelen , Tolgonoy un harika bir kadin /anne olmasi filan cok hosuma gitti. Guclu kadin imaji verilmesi, gerci yazarin gercek hayatindan izleri varmis romanda.

Beyaz Gemi için sabırsızlanmakta haklisiniz hakikaten çok güzel bi kitap bende okurken epey duygulanmıştım belkide kitaptakiyle benzer yaşanmışlıklarim olduğu icindi

Böyle rakiplik en tatlı rakiplik sanirim😉
Kesinlikle öyle :KK36:
Aslinda bastan sona cok acikli. Cabalari, baslarina gelenler. Savas olsada ,sonrasi icin ugrasmalari. Gelinin basina gelen , Tolgonoy un harika bir kadin /anne olmasi filan cok hosuma gitti. Guclu kadin imaji verilmesi, gerci yazarin gercek hayatindan izleri varmis romanda.
Okuduğum ilk Aytmatov kitabıydı dediğin gibi o mücadele çok hoştu 👌🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X