- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.231
- 598
kız çay içiyordum, püskürttüm resmenArada sağına soluna para sıkıştır. Bu sefer de dansöz müyüm ben demesin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız çay içiyordum, püskürttüm resmenArada sağına soluna para sıkıştır. Bu sefer de dansöz müyüm ben demesin![]()
Çayı da mı robot getirdikız çay içiyordum, püskürttüm resmen![]()
yok kız o evde ben işteyim.Çayı da mı robot getirdi![]()
İlk okuduğum kitabı, çok beğenmiştimİyi haftalar herkese ben Atsız dan Deli Kurt u okuyorum![]()
hem de ne aşk canım. Çok güzel süpürüyor ya. evi temiz de gösteriyor. Hergün çalıştırıyorum zararı yoktur değil mi? Birşey değil elimden kaçıp camdan atlayacak![]()
benimki de aday buna, b.k lu kadın rahatı yüzünden beni oturtmuyor diyebilir![]()
Robot süpürgelerin baş düşmanı geldii
Tam şimdi onu diyordum robot süpürge çıktı mertlik bozulduRobot süpürgelerin baş düşmanı geldiiRobot çıktı temizlikler yarım yamalak kaldı be nego
![]()
Günlük temizlik için birebir ama nego yaaTam şimdi onu diyordum robot süpürge çıktı mertlik bozuldu![]()
![]()
Benim oğlum bütün işleri yapacak robot yapacak az daha sıkayım dişimiGünlük temizlik için birebir ama nego yaa![]()
başganım her gün süpürme ödevi versene topikte
:Gelin mi geliyor yoksaBenim oğlum bütün işleri yapacak robot yapacak az daha sıkayım dişimi![]()
onun süpürmesi sayılmıyor bilmiyor musun senbaşganım her gün süpürme ödevi versene topikte![]()
Süpürgelere ödev vermiyorum cınımbaşganım her gün süpürme ödevi versene topikte![]()
biz çektik o da çeksinBeeen geline iş yaptırıcam![]()
Kv nin temizliğini hiç yapmadım kendi kızları yapabilirbiz çektik o da çeksin![]()
![]()
tüh yaaaonun süpürmesi sayılmıyor bilmiyor musunuz sen![]()
Benimde ilk okuduğumİlk okuduğum kitabı, çok beğenmiştim
Nasıl oldun canım?