• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy benim ilk günüm geldi aklıma. merak etme okul iyiyse çocuk için inanılmaz faydalı oluyor. ❤️
Emniyetin anaokuluna yazdirdik. Okul iyi ogretmenini de sever insallah. Senin cocugun kac yasinda?

Nikinik Nikinik senin çocuğun büyükmüş ben 26 aylıkken bırakmıştım :KK43: Çok daha kolay alışır inşallah
ekim ayında 4 yaşında olacak
Allah bagislasin canim calisan anne olmak zor. Ben de 2. Cocuk dusunuyorum bunu el bebek gul bebek buyuttuk 2. Mecbur kreslerde buyuyecek

Allah bagislasin canim calisan anne olmak zor. Ben de 2. Cocuk dusunuyorum bunu el bebek gul bebek buyuttuk 2. Mecbur kreslerde buyuyecek
Amin cümlemizin çocuklarını ❤️
Büyük ihtimalle 2. olunca ara vereceğim belki de çalışmayacağım bilmiyorum. Şu an için ikinci çocuğu düşünemiyorum bile. İstiyorum ama düşünemiyorum

Büyük ihtimalle 2. olunca ara vereceğim belki de çalışmayacağım bilmiyorum. Şu an için ikinci çocuğu düşünemiyorum bile. İstiyorum ama düşünemiyorum
Ya ben cok istiyorum aslinda hemen istiyorum ama oglum 1. Sinifa baslayinca evde yeni bir bebek olmasi onun icin iyi olmaz diye erteliyorum en azindan 1. Sinifa basladiktan bi kac ay sonra dogum olursa diye düşünüyorum. Bizim calisma saatleri de degisik vardiyali.hamileyken 8-5 calisma imkanim olacak. Oglum 1. siniftayken daha iyi olur dedim. Simdilik beklemedeyim o yuzden🙈

Bu ayin sonunda 5i tamamlayacak

Yaa ne kadar guzel bir fikir tesekkur ederim yapacagim muhakkak💕😇

Sagol canim cok hevesli gitmeye o yüzden biraz icim rahat bugun yarim gun birakacagim alissin diye. Kres dusunduk ama pandemi dolayısıyla vazgectik malesef. Bos gecirmedik ama evde krese gitmis kadar egitimli diyebilirim benimde ogretmenlik gecmisim var guzel ilgilendigimi dusunuyorum okula baslayinca belli olur durumu 🙈
Benim oglumda 5 bucuk yasinda. Pandemiden dolayi simdiye kdr vermedim. Eylülde anaokuluna basliycak insallah.kayit icin gittigimizde oglumu okuldan cikaramadim😁cocuklar seviyor o ortami

Nikinik Nikinik senin çocuğun büyükmüş ben 26 aylıkken bırakmıştım :KK43: Çok daha kolay alışır inşallah
ekim ayında 4 yaşında olacak
18 aylık gönderdik kızımı 😕
Ücretsiz izin alacağım bu defa bende

Günaydın hanımlar .
Oğlum sünnet oldu cekmedigimiz dert çile kalmadı. Öncelikle bundan sonra hamile ya da erkek bebek doğurmuş tüm analara ilk üç ay sünnet yaptırdınız yaptırdınız sonrası çocuk için de senin için de cehennem demeyi bir borç biliyorum.
Ayrıca puslu kıtalar atlası bitti.
İnce memed 4, insanı tanıma sanatı , Tolstoy çocukluğum devam ediyor. Yaşlı adam ve denizi ekledim. Herkese bol keyifli okumalar diliyorum. Doğurmuş analara da ilk üç ay bebeğin sinirleri gelişmediği için sünneti hissetmeyecekleeini belirtmek ve hatırlatmak isterim.
Geçmiş olsun 🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X