• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi kentin içindeki kişilerden yara alınca oranın adı dahi geçince bi tuhaf oluyo insan.Bende Erzincan'da çalışırken hayatımı tepetaklak eden hâlada üzerimde menfi izleri devam eden birtakım olaylar yaşadım biriyle.simdi bile erzincan adı geçince bi kasvet kaplar içimi.Bunun üstüne birde erzincanli cikiyomus burda şimdi 😬
Moral bozmak istemem ama aslen Erzincanlıyım :KK70: :KK70: :KK70:

Moral bozmak istemem ama aslen Erzincanlıyım :KK70: :KK70: :KK70:
Ahahaa tahmin etmiştim o benim memleketim diyen birilerinin çıkacağını 😁elbette birileri canımızı yaktı diye şehri haritadan cikartmiycaz beynimizde😅.guzel anılarım ve hala görüştüğüm kıymetli dostlarim var oradan.sizede hürmetler 🍀

Ahahaa tahmin etmiştim o benim memleketim diyen birilerinin çıkacağını 😁elbette birileri canımızı yaktı diye şehri haritadan cikartmiycaz beynimizde😅.guzel anılarım ve hala görüştüğüm kıymetli dostlarim var oradan.sizede hürmetler 🍀
Ben çok takılmam bu tarz şeylere rahat olun🥰🥰

4E8F01F3-C4B7-4514-8EDA-961919016FDB.webp

Keyif başlasın o zaman:rapci::rapci::rapci:

Ya bu kitabı okuyunca inanılmaz filmini izleme isteği duydum. zamanım olmadığı için de okuyamadım
Kitaplar ayrı muhteşem filmler ayrı☺️☺️ Senin minnoş biraz daha büyük olsaydı birlikte izlerdiniz😍 kitabı okurken seslendirme yapıyorum🤣🤣 kulağımda bütün karakterlerin sesi :KK70: :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X