- 4 Kasım 2018
- 26.836
- 110.563
- 598
Ciddi mi buuKitap biti olmuş o yüzden rengi öyle
Eski diye mi bilmiyorumSayfa rengi ne güzel eski kitap mı? Geçmiş olsun aşı için
Incecik kitap,70liraymis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddi mi buuKitap biti olmuş o yüzden rengi öyle
Eski diye mi bilmiyorumSayfa rengi ne güzel eski kitap mı? Geçmiş olsun aşı için
Evet malesefCiddi mi buu
Eski diye mi bilmiyorum
Incecik kitap,70liraymis![]()
Teo çarptı diyeceksin diye minnoş kalbim küt küt attıSelam
Iki gundur cok az okuyorum.
Asi resmen carpti beni. Birde 1.doz
Bugun yabanci'yi bitirip tekrar Yüksek topuklara gececegim
Eki Görüntüle 2906171
Değil
Kullanılan kağıttan demek ya bazıları duruyo bazıları sararıyo
Sen niye carpacaksin kuzum. Derdin mi var benimleTeo çarptı diyeceksin diye minnoş kalbim küt küt attı![]()
AA sasirdim. Eski diye saniyordum hep. Evdeki kendi kitaplarimi kontrol edeyimEvet malesefbenim de bazı kitaplarım sarardı böyle. Kitaplıktaki kitapları bazen ters çevirerek havalandırmak lazımmış.
yok kuzum biri okuyamayınca hep bana yükleniyorlar. Aşı beni de perişan etmişti bu arada. Çok geçmiş olsunSen niye carpacaksin kuzum. Derdin mi var benimle
AA sasirdim. Eski diye saniyordum hep. Evdeki kendi kitaplarimi kontrol edeyim
Ben de bazen cümle altı çizerim ama bu kadarına karşıyım yaOkuduğum kitabın ilk sahibi çok detaylı okumuş ve notlar almış hep bu şekilde.Eki Görüntüle 2906197 Eki Görüntüle 2906196
Ahaha :)) tuh bilsem teo yuzunden derdimyok kuzum biri okuyamayınca hep bana yükleniyorlar. Aşı beni de perişan etmişti bu arada. Çok geçmiş olsun
Çok dikkat dağıtıyor. Ders kitabı olarak kullanmış sankiBen de bazen cümle altı çizerim ama bu kadarına karşıyım ya![]()
Gelmiş kapitaaaaan gelmiiiiiiiş seni de muahhhh diye öpmüş
Ülen gelen yükleniyor giden yükleniyorSelam kızlar:)
Sabahtan beri çamaşır yıkıyorum sıra perdelere geldiJES sana hoş geldin temizliği olarak perdeyi seçtim canım
Bu arada kurutma makinesizlik çok üzücü![]()