- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
Zevkini bildiğimden dediydim zatenBaktım altta kilo takibi de varmış tam istediğim gibi balık etli bide off![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zevkini bildiğimden dediydim zatenBaktım altta kilo takibi de varmış tam istediğim gibi balık etli bide off![]()
Kimi kestiysem bağımlılık yaptı ama ilk defa biri bu kadar hevesli daha başlamadanEvet evetfazlam var zaten sagdan soldan orantili bi kesim isime gelir
![]()
Onu da kesecem az kaldıZevkini bildiğimden dediydim zatenbiri bize
atıyor
![]()
GunaydinnnnMeritxell, El Serrat, Santa Coloma, Ordino
Eki Görüntüle 2909784
Eki Görüntüle 2909785
Eki Görüntüle 2909786
Eki Görüntüle 2909787
ANDORRA
Fransa ve İspanya arasında bulunan Andorra Prensliği, Pirene Dağları’nda bulunan küçük bir ülke olarak biliniyor. Vergi açısından zengin bir ülke olan Andorra, turizm sektöründe de dünya çapında ünlü olan ve gezginler tarafından sıklıkla tercih edilen bir destinasyon halinde şüphesiz. Avrupa’nın güneybatı kesiminde yer alan ve oldukça küçük olan bölge, 468 kilometrekarelik yüz ölçümüne sahip olup, bölgenin denizle hiçbir bağlantısı bulunmuyor.
Tarihi 9. yüzyıla kadar uzanan Andorra, dönemin imparatoru olan Charlemagne’nin, ülkeyi oğluna hediye etmesiyle birlikte bağımsızlığını ilan etmiş. Bölge, 1278 yılında Fransa ve İspanya’da bulunan iki prensin ortak yönetimi ile şekillenmeye başlamış ve ülke sınırları bu şekilde belirlenmiş. Günümüze kadar sınırlarını aynı şekilde koruyan Andorra’da, Fransız Devrimi’nin getirdiği feodal düzen 1806 yılında Napolyon tarafından ele geçirilmiş ve ülkede yeni bir düzene gidilmiş.
Andorra’ya gidebilmek için pasaport ya da Avrupa Birliği ülkelerinden birine ait ulusal kimlik kartına sahip olunması gerekiyor. Schengen ülkeleri listesi arasında yer alan İspanya veya Fransa üzerinden ulaşılabilen Andorra’ya gidecek vatandaşların Schengen vizesi alması mecburidir.
Herkese günaydınlar efendim
Ben listeleri hazırlamaya gidiyorum
JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
Nego
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
Jawlensky
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
X xnobodyx
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@hardyandholl
@LeYli NaR
Irmak000
@anneshirley
Benimki doğru eline sağlıkListede eksik ya da yanlış bir şey varsa söylemenizi rica ediyorum. Listeden çıkardıklarımı tekrar listeye almayacağım çünkü ben istinasız her gün etiket yapıyorum. 1 ay boyunca her gün etiketli olmasına rağmen zahmet edip şundan gelemiyorum yazılmadığı için bu kararı aldım.
C Calcifer 3 - 1269 syf
@Mehfam 7 - 1918 syf
@H M mazeretli
@kk birinci noteri 7 - 1004 syf
@Less-is-More mazeretli
@asliogretmen LİSTEDEN ÇIKARILACAK
Nego 6 - 1080 syf
@Life light 4 - 1096 syf
@Bonus ?
@WunderLost ?
@Oriana
@Margaret Hale ?
@Levaiz 7 - 1103 syf
@Eleadora
@Stevya 3 - 985 syf
@Mucizemsn LİSTEDEN ÇIKARILACAK
@Kukrim 3 - 796 syf
@Nosking mazeretli
C Capanin Gururu Teyom 3 - 1045 syf
@beatitude 3 - 754 syf.
@UcanSupurge1 - 368 syf
K Kitapkontesi 3 - 1084 syf
@Otrera mazeretli
@yet07 ?
@Natsume 2 - 1160 syf
@dgdln 3 - 484 syf
@Limonsuzzcay 0
nemesis 2 - 746 syf
dayler dayler ?
Keira- 10 - 2761 syf
@minik kalp0753 ?
@pomegranate_ LİSTEDEN ÇIKARILACAK
@kimlanbu LİSTEDEN ÇIKARILACAK
@Harpy ?
@firdefs mazeretli
@Blue_Black 1 - 376 syf
@pacman 1 - 383 syf
@ummhnisa 2 - 145 syf
@Nikinik 10 - 3224 syf
@Seridina ?
@Ozlemlerhayallar 5 - 908 syf
@leblebici 2 - 544 Syf
@gereksizkontes ?
@MelodiminEsi 6 - 2911 syf.
X xnobodyx mazeretli
@Arrietty_ 7 - 1434 syf.
@Bencebuarkadas 5 - 1165 syf
@hardyandholl LİSTEDEN ÇIKARILACAK
@LeYli NaR LİSTEDEN ÇIKARILACAK
Irmak000 3 - 1119 syf
@anneshirley 2 - 704 syf
Güzel haberlerinizi bekliyoruz canım bizi de haberdar et Allah şifa versinGunaydin. Bugun kizim fitik ameliyati olacak. Bize sans dileyin![]()
Gecmis olsun umarım guzel geçer Allah şifa versinGunaydin. Bugun kizim fitik ameliyati olacak. Bize sans dileyin![]()
GunaydinMeritxell, El Serrat, Santa Coloma, Ordino
Eki Görüntüle 2909784
Eki Görüntüle 2909785
Eki Görüntüle 2909786
Eki Görüntüle 2909787
ANDORRA
Fransa ve İspanya arasında bulunan Andorra Prensliği, Pirene Dağları’nda bulunan küçük bir ülke olarak biliniyor. Vergi açısından zengin bir ülke olan Andorra, turizm sektöründe de dünya çapında ünlü olan ve gezginler tarafından sıklıkla tercih edilen bir destinasyon halinde şüphesiz. Avrupa’nın güneybatı kesiminde yer alan ve oldukça küçük olan bölge, 468 kilometrekarelik yüz ölçümüne sahip olup, bölgenin denizle hiçbir bağlantısı bulunmuyor.
Tarihi 9. yüzyıla kadar uzanan Andorra, dönemin imparatoru olan Charlemagne’nin, ülkeyi oğluna hediye etmesiyle birlikte bağımsızlığını ilan etmiş. Bölge, 1278 yılında Fransa ve İspanya’da bulunan iki prensin ortak yönetimi ile şekillenmeye başlamış ve ülke sınırları bu şekilde belirlenmiş. Günümüze kadar sınırlarını aynı şekilde koruyan Andorra’da, Fransız Devrimi’nin getirdiği feodal düzen 1806 yılında Napolyon tarafından ele geçirilmiş ve ülkede yeni bir düzene gidilmiş.
Andorra’ya gidebilmek için pasaport ya da Avrupa Birliği ülkelerinden birine ait ulusal kimlik kartına sahip olunması gerekiyor. Schengen ülkeleri listesi arasında yer alan İspanya veya Fransa üzerinden ulaşılabilen Andorra’ya gidecek vatandaşların Schengen vizesi alması mecburidir.
Herkese günaydınlar efendim![]()
Ben listeleri hazırlamaya gidiyorum
JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
Nego
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
Jawlensky
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
X xnobodyx
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@hardyandholl
@LeYli NaR
Irmak000
@anneshirley
Ağanin pohu uzerine poh yapilmaz saygilar baskanimKaçabilirsin ama saklanamazsın![]()
Ayy uyum haftasi basladi, bir yandan kışlık, bir yandan esim ve annem rahatsızlaninca iyice karistim benListede eksik ya da yanlış bir şey varsa söylemenizi rica ediyorum. Listeden çıkardıklarımı tekrar listeye almayacağım çünkü ben istinasız her gün etiket yapıyorum. 1 ay boyunca her gün etiketli olmasına rağmen zahmet edip şundan gelemiyorum yazılmadığı için bu kararı aldım.
C Calcifer 3 - 1269 syf
@Mehfam 7 - 1918 syf
@H M mazeretli
@kk birinci noteri 7 - 1004 syf
@Less-is-More mazeretli
@asliogretmen LİSTEDEN ÇIKARILACAK
Nego 6 - 1080 syf
@Life light 4 - 1096 syf
@Bonus ?
@WunderLost ?
@Oriana
@Margaret Hale ?
@Levaiz 7 - 1103 syf
@Eleadora
@Stevya 3 - 985 syf
@Mucizemsn LİSTEDEN ÇIKARILACAK
@Kukrim 3 - 796 syf
@Nosking mazeretli
C Capanin Gururu Teyom 3 - 1045 syf
@beatitude 3 - 754 syf.
@UcanSupurge1 - 368 syf
K Kitapkontesi 3 - 1084 syf
@Otrera mazeretli
@yet07 ?
@Natsume 2 - 1160 syf
@dgdln 3 - 484 syf
@Limonsuzzcay 0
nemesis 2 - 746 syf
dayler dayler ?
Keira- 10 - 2761 syf
@minik kalp0753 ?
@pomegranate_ LİSTEDEN ÇIKARILACAK
@kimlanbu LİSTEDEN ÇIKARILACAK
@Harpy ?
@firdefs mazeretli
@Blue_Black 1 - 376 syf
@pacman 1 - 383 syf
@ummhnisa 2 - 145 syf
@Nikinik 10 - 3224 syf
@Seridina ?
@Ozlemlerhayallar 5 - 908 syf
@leblebici 2 - 544 Syf
@gereksizkontes ?
@MelodiminEsi 6 - 2911 syf.
X xnobodyx mazeretli
@Arrietty_ 7 - 1434 syf.
@Bencebuarkadas 5 - 1165 syf
@hardyandholl LİSTEDEN ÇIKARILACAK
@LeYli NaR LİSTEDEN ÇIKARILACAK
Irmak000 3 - 1119 syf
@anneshirley 2 - 704 syf
Geçmiş olsun.Gunaydin. Bugun kizim fitik ameliyati olacak. Bize sans dileyin![]()
Acil şifalar diliyorumGunaydin. Bugun kizim fitik ameliyati olacak. Bize sans dileyin![]()
geçmiş olsunGunaydin. Bugun kizim fitik ameliyati olacak. Bize sans dileyin![]()
Listeye baktımda,sizi geçenlerden biride benmisim cok ayip etmişim yaÇok okuyanların yani beni geçenlerin totosunu keselim demiştimdestek istedim civap vermedin
![]()