- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lise yıllarımda okumuştumben bugun suç ve cezaya başlamayı düşünüyorum varmı okicak olan birlikte başlayalım
Ben de okumuştum canımben bugun suç ve cezaya başlamayı düşünüyorum varmı okicak olan birlikte başlayalım
ya evet 30 yasında biri olarak geç kaldım ama bu bilinçteyken okumanın tadı başka olacagını dugundugum içinde ayrıca da heyecanlıyım :)Lise yıllarımda okumuştum. Çok güzel bir kitaptı.
![]()
Severek okumuştum ben. Okurken keyif alacağından eminimben bugun suç ve cezaya başlamayı düşünüyorum varmı okicak olan birlikte başlayalım
evet bende eminim. Klasiklerin tadı bambaşka...Severek okumuştum ben. Okurken keyif alacağından eminim![]()
Kesinlikle. Çok genç yaşta okuma taraftarı değilim ben sen geç kaldım demişsin ama bence tam zamanıevet bende eminim. Klasiklerin tadı bambaşka...
İyi akşamlar canım nasılsınHayırlı akşamlar kızlar![]()
![]()
![]()
çok sevindim. ben 16 yaşımdan beri aktif okuyucuyum ama nitelikli okumalarım son 5 yıldır var. son 2 yıldırda inanılmaz verimli geçiyor okuma zamanı benim için . ama ben zaten tüm klasiklerin ömrümüz boyunca mutlaka 2 kez okunması taraftarıyım eger genc yaşta okundu ise . her okundugunda frklı tatta olacagına eminim .Kesinlikle. Çok genç yaşta okuma taraftarı değilim ben sen geç kaldım demişsin ama bence tam zamanı![]()
Çok şükür iyim canım. Çocukları uyuttum, gözlerim kapanıyor ama ısrarla oturuyorumİyi akşamlar canım nasılsın
iyi akşamlar canımHayırlı akşamlar kızlar![]()
![]()
![]()
İyi akşamlar beni farketmeyen tatlı kısiyi akşamlar canım![]()
Çok haklısın canım gerçekten klasikler 2 kez okunmalı.çok sevindim. ben 16 yaşımdan beri aktif okuyucuyum ama nitelikli okumalarım son 5 yıldır var. son 2 yıldırda inanılmaz verimli geçiyor okuma zamanı benim için . ama ben zaten tüm klasiklerin ömrümüz boyunca mutlaka 2 kez okunması taraftarıyım eger genc yaşta okundu ise . her okundugunda frklı tatta olacagına eminim .
artık töbeeee unutmamİyi akşamlar beni farketmeyen tatlı kıs![]()

Sen kahve ben çay. Bence de unutmazsınartık töbeeee unutmam![]()
Sağol canım bende iyiyim film arıyorum ne izlesem diye karar veremedimÇok şükür iyim canım. Çocukları uyuttum, gözlerim kapanıyor ama ısrarla oturuyorumsen nasılsın
![]()
aynennnSen kahve ben çay. Bence de unutmazsın![]()
Her okumada ayrı keyif veriyor gerçekten. Ben lisede üni de okuduğum çoğu kitabı hatırlamıyorum bile. İsim ve konu var içerik yok hafızamdaçok sevindim. ben 16 yaşımdan beri aktif okuyucuyum ama nitelikli okumalarım son 5 yıldır var. son 2 yıldırda inanılmaz verimli geçiyor okuma zamanı benim için . ama ben zaten tüm klasiklerin ömrümüz boyunca mutlaka 2 kez okunması taraftarıyım eger genc yaşta okundu ise . her okundugunda frklı tatta olacagına eminim .