• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle. Çok genç yaşta okuma taraftarı değilim ben sen geç kaldım demişsin ama bence tam zamanı☺️
çok sevindim. ben 16 yaşımdan beri aktif okuyucuyum ama nitelikli okumalarım son 5 yıldır var. son 2 yıldırda inanılmaz verimli geçiyor okuma zamanı benim için . ama ben zaten tüm klasiklerin ömrümüz boyunca mutlaka 2 kez okunması taraftarıyım eger genc yaşta okundu ise . her okundugunda frklı tatta olacagına eminim .

çok sevindim. ben 16 yaşımdan beri aktif okuyucuyum ama nitelikli okumalarım son 5 yıldır var. son 2 yıldırda inanılmaz verimli geçiyor okuma zamanı benim için . ama ben zaten tüm klasiklerin ömrümüz boyunca mutlaka 2 kez okunması taraftarıyım eger genc yaşta okundu ise . her okundugunda frklı tatta olacagına eminim .
Çok haklısın canım gerçekten klasikler 2 kez okunmalı.

Her okumada ayrı keyif veriyor gerçekten. Ben lisede üni de okuduğum çoğu kitabı hatırlamıyorum bile. İsim ve konu var içerik yok hafızamda🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X