• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya evet 30 yasında biri olarak geç kaldım ama bu bilinçteyken okumanın tadı başka olacagını dugundugum içinde ayrıca da heyecanlıyım :)
İyi düşünmüşsünüz 👍🏾😊. Hem geç kalmış değilsiniz. O dönem okuduğum da hoşuma gitmişti. Şu an elimde bu kitap yok. Elime geçse bir kez daha okumayı isterim bende 😍😊. Hem o dönemle hem de şimdi için farkındalık farklı olabiliyor. Şuan daha bir bilinçli okuyoruz. 😊😍 Bu arada benim de yaşım 35. 😆 🤗♥️

ya evet 30 yasında biri olarak geç kaldım ama bu bilinçteyken okumanın tadı başka olacagını dugundugum içinde ayrıca da heyecanlıyım :)
Bir de benim lise dönemimde bu dünya klasikleri vardı. 😊 Çok meşhurdu. O dönem de herkeste bu kitaplar vardı. 😍 Güzeldi ama bu kitaplar. ♥️😍. Elime geçse bende okumak isterdim şimdi . 👍🏾😊😍

Sessiz sessiz kitap bitiyordum surda bak yakalandim :KK70:

Saka bi yana 2 gundur 0 sayfa okudum. Eserinle gurur duyabilirsin. Bugun cok yorucu bi gundu suan daha yeni totom yer gordu o da yatak oldu. Yarin da islerim var kitap okuyabilecegimi sanmiyorum 😥Ben yatiyorum herkese iyi geceler 🙋‍♀️

İyi düşünmüşsünüz 👍🏾😊. Hem geç kalmış değilsiniz. O dönem okuduğum da hoşuma gitmişti. Şu an elimde bu kitap yok. Elime geçse bir kez daha okumayı isterim bende 😍😊. Hem o dönemle hem de şimdi için farkındalık farklı olabiliyor. Şuan daha bir bilinçli okuyoruz. 😊😍 Bu arada benim de yaşım 35. 😆 🤗♥️
Katılıyorunm valla . bende yavas yavas bırkac siteden temin edip okuyorum hemde ılerde cocuklarıma kalacak olan kitapların özellikle nobel ödüllü yazarlar ve klasıkler olmasına dikkat edıyorum :) bazıları belli bi süre telifi bittiği için uygun fıyatlara satılıyor tavsiye ederim :)

Katılıyorunm valla . bende yavas yavas bırkac siteden temin edip okuyorum hemde ılerde cocuklarıma kalacak olan kitapların özellikle nobel ödüllü yazarlar ve klasıkler olmasına dikkat edıyorum :) bazıları belli bi süre telifi bittiği için uygun fıyatlara satılıyor tavsiye ederim :)
Aynen 😍😊 Kıymetli kitaplardı. 😍😊♥️

ooh eline sağlık bende son yaz ı izliyordum bitti şimdi başlicam bakalım . ne tatlısı ypıyosun
Supangle yaptım🤭 bütün gün temizlık yemek işe uğraştım artık yarın bol bol kitap okurum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X