- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Hayırdır minnoşum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırdır minnoşum
Ben filmden vazgeçtim yeni kitaba başlıyorumDaha bulamadım ya eşim saçma sapan filmler buluyo imdbsine bakıyorum en yükseği 4 puan![]()
![]()
Ne okuyacaksın. Benim jane bugun bitti daha başlamamBen filmden vazgeçtim yeni kitaba başlıyorum![]()
Merak etme kitap okumuyorum
Çünkü
AyyhÇünküLevaiz benim bebeğim
![]()
Tatlı yapıyorum. Bugün hiç okumadımherkes okumada mı ?
ooh eline sağlık bende son yaz ı izliyordum bitti şimdi başlicam bakalım . ne tatlısı ypıyosunTatlı yapıyorum. Bugün hiç okumadım![]()
İyi düşünmüşsünüzya evet 30 yasında biri olarak geç kaldım ama bu bilinçteyken okumanın tadı başka olacagını dugundugum içinde ayrıca da heyecanlıyım :)
Bir de benim lise dönemimde bu dünya klasikleri vardı.ya evet 30 yasında biri olarak geç kaldım ama bu bilinçteyken okumanın tadı başka olacagını dugundugum içinde ayrıca da heyecanlıyım :)
Sessiz sessiz kitap bitiyordum surda bak yakalandim
Katılıyorunm valla . bende yavas yavas bırkac siteden temin edip okuyorum hemde ılerde cocuklarıma kalacak olan kitapların özellikle nobel ödüllü yazarlar ve klasıkler olmasına dikkat edıyorum :) bazıları belli bi süre telifi bittiği için uygun fıyatlara satılıyor tavsiye ederim :)İyi düşünmüşsünüz. Hem geç kalmış değilsiniz. O dönem okuduğum da hoşuma gitmişti. Şu an elimde bu kitap yok. Elime geçse bir kez daha okumayı isterim bende
. Hem o dönemle hem de şimdi için farkındalık farklı olabiliyor. Şuan daha bir bilinçli okuyoruz.
Bu arada benim de yaşım 35.
![]()
![]()
AynenKatılıyorunm valla . bende yavas yavas bırkac siteden temin edip okuyorum hemde ılerde cocuklarıma kalacak olan kitapların özellikle nobel ödüllü yazarlar ve klasıkler olmasına dikkat edıyorum :) bazıları belli bi süre telifi bittiği için uygun fıyatlara satılıyor tavsiye ederim :)
Supangle yaptımooh eline sağlık bende son yaz ı izliyordum bitti şimdi başlicam bakalım . ne tatlısı ypıyosun
Ben klasikleri hep 30dan sonra okudumya evet 30 yasında biri olarak geç kaldım ama bu bilinçteyken okumanın tadı başka olacagını dugundugum içinde ayrıca da heyecanlıyım :)