- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy unutmuşum o zaman zerre tanıdık gelmediYa nasıl ilk kez duyuyorsun. Bizim diğer topikte çok konuşuldu bu. Hatta bi üyenin adı buydu.![]()
Teşekkür ederim, daha alamadım onu inşallah ben de başlayınca başlarım okumayaİlk sezon güzeldi 8 bölümdü zaten. 2. Sezonu izlemedim. İlk okulda tanışan iki kızın hikayesi taban tabana zıtlar ama arkadaş oldular.aradan 50 -60 sene geçince kadınlardan biri hikayeyi yazmaya karar veriyor dizide öyle başlamıştı
Uğultulu tepeler okuyorum canım
Sen yazma pis fakir diyorlar bizeGünaydın millet
“17 sn bekle” ne demek forum bana![]()

Fakir üyeler peşpeşe mesaj yazamıyorGünaydın millet
“17 sn bekle” ne demek forum bana![]()
ahahhahahha sana üyeyi de atacağım bak buyduAyy unutmuşum o zaman zerre tanıdık gelmedi
Kitapları alsam mı acaba? Bunları ortak okuma falan Yapacak mıyız?
Teşekkür ederim, daha alamadım onu inşallah ben de başlayınca başlarım okumaya![]()
Gunaydin![]()
![]()
![]()
![]()
BEYAZ RUSYA
Beyaz Rusya (Belarus) Avrasya'nın merkezinde, Doğu Avrupa'da yer alır. Komşu ülkeleri kuzeydoğuda Rusya, kuzeybatıda Litvanya ve Letonya, güneyde Ukrayna, güneybatıda ise Polonya'dır. Büyüklük bakımından Beyaz Rusya dünyanın 83. ülkesidir. Ülkenin yüzölçümü 207,600 km²'dir. Denize bağlantısı olamayan Beyaz Rusya'da geniş düzlükler ve bataklıklar bulunmaktadır.
Beyaz Rusya, Eski Sovyetler Birliği ülkeleri arasında en gelişmiş sanayi ve tarım ülkelerinden birisiydi. Günümüzde de, trikotaj, deri ayakkabı gibi üretim alanlarında adından söz ettirmektedir.
Ülkenin Para birimi Beyaz Rusya Rublesidir.
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Jawlensky
WOMAN
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
minik kalp0753
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Blue_Black
pacman
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
bir civciv annesi
yesilimtrak
G gereksizkontes
MelodiminEsi
X xnobodyx
Arrietty_
Boncobo
Irmak000
Ladycharms
cotard sendromu
mavitosbik07
K kahvesizasla91
Gunaaaydin![]()
![]()
![]()
![]()
BEYAZ RUSYA
Beyaz Rusya (Belarus) Avrasya'nın merkezinde, Doğu Avrupa'da yer alır. Komşu ülkeleri kuzeydoğuda Rusya, kuzeybatıda Litvanya ve Letonya, güneyde Ukrayna, güneybatıda ise Polonya'dır. Büyüklük bakımından Beyaz Rusya dünyanın 83. ülkesidir. Ülkenin yüzölçümü 207,600 km²'dir. Denize bağlantısı olamayan Beyaz Rusya'da geniş düzlükler ve bataklıklar bulunmaktadır.
Beyaz Rusya, Eski Sovyetler Birliği ülkeleri arasında en gelişmiş sanayi ve tarım ülkelerinden birisiydi. Günümüzde de, trikotaj, deri ayakkabı gibi üretim alanlarında adından söz ettirmektedir.
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Jawlensky
WOMAN
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
minik kalp0753
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Blue_Black
pacman
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
bir civciv annesi
yesilimtrak
G gereksizkontes
MelodiminEsi
X xnobodyx
Arrietty_
Boncobo
Irmak000
Ladycharms
cotard sendromu
mavitosbik07
K kahvesizasla91
Günaydın ❤![]()
![]()
![]()
![]()
BEYAZ RUSYA
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Jawlensky
WOMAN
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
minik kalp0753
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Blue_Black
pacman
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
bir civciv annesi
yesilimtrak
G gereksizkontes
MelodiminEsi
X xnobodyx
Arrietty_
Boncobo
Irmak000
Ladycharms
cotard sendromu
mavitosbik07
K kahvesizasla91
ahahhahahha sana üyeyi de atacağım bak buyduDaha önceki adı Algernonaçiçekler idi
Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥
Teşekkürler. Okuyacaklar listeme ekledim. Bu arada "Körlük" te bir yeri okudum. +18 lik bir yerdi ama çok iğrençti. Üfff! Hiçbir kitapta öyle bir yere rastlamamıştım. Nasi bi yerki ben de okudum ama artı 18 bi yer rahatsız etmediwww.kadinlarkulubu.com
Beraber okuruz.Life light bize eşlik eder
![]()
BizNatsume ile 2014 yılından beri tanışıyoruz. Eskiden bir kitap topiği vardı orda yazışırdık
![]()
Günaydın herkese![]()
![]()
![]()
![]()
BEYAZ RUSYA
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Jawlensky
WOMAN
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
minik kalp0753
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Blue_Black
pacman
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
bir civciv annesi
yesilimtrak
G gereksizkontes
MelodiminEsi
X xnobodyx
Arrietty_
Boncobo
Irmak000
Ladycharms
cotard sendromu
mavitosbik07
K kahvesizasla91
Gunaydiiiin![]()
![]()
![]()
![]()
BEYAZ RUSYA
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz