- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
kız ben geç gördüm. İma ettiğin bensemTelefon değildir o![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız ben geç gördüm. İma ettiğin bensemTelefon değildir o![]()
Ortaklarınkız ben geç gördüm. İma ettiğin bensem![]()

anacığım beni görseniz nazarlık halde değilim, akşam ev topla eşya götür, sabah işe gel. İzne de ayrılamadım, ölü gibiyim resmennOrtakların![]()
Şükür canım daha iyiyiz miniğin sarılığı var biraz o da geçer inşallah sen nasılsın iyi misin?Bebek nasıl sen nasılsın canım![]()
ablamızla bebişin arası nasıl canımŞükür canım daha iyiyiz miniğin sarılığı var biraz o da geçer inşallah sen nasılsın iyi misin?
Yeni taşınmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum, kolaylıklar diliyorumanacığım beni görseniz nazarlık halde değilim, akşam ev topla eşya götür, sabah işe gel. İzne de ayrılamadım, ölü gibiyim resmenn![]()
sağol canım benimYeni taşınmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum, kolaylıklar diliyorum![]()
Telefon değildir o![]()
Ahahaha kullanamadımdinlenme saatini kötüye kullanma![]()
Ben de iyiyim canım çok şükür. geçer o da kısa sürede inşallah. ay şimdi o mis gibi kokuyordurŞükür canım daha iyiyiz miniğin sarılığı var biraz o da geçer inşallah sen nasılsın iyi misin?
Ben
2 tane mail attımNe 12 mi
6 tane görünüyor ama bende![]()
Hemen bakıyorum çünkü ben bir tane gördüm o da ilk kitaplardı2 tane mail attımKontrol et bir daha hahahha
Kardeşle hiç sorunu yok gelip gidip öpüyor çocuğu bizden biraz fazla ilgi istiyor şu sıraablamızla bebişin arası nasıl canım
Öyle valla özlemişim bebek kokusunuBen de iyiyim canım çok şükür. geçer o da kısa sürede inşallah. ay şimdi o mis gibi kokuyordur![]()