Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
Evet canim bu program
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bunu yeni gördüm canım yaCanımm bu hafta pek aktif değildim. Denk gelemedik, özledim bir hatrini soram dedim![]()
Ben oğlum gereği kendimi geliştirmeye çalışıyorumBen de mesleğim geregi okumaya calisiyorum o tarz kitapları. Çoğu cok fark yaratmasa da, aldığım ve ailelere onerdigim kisimlari da var. Bazilari tekrar niteliginde ya da cok fazla didaktik. Ama güzel detaylar da var![]()
Yok yok 20 değildir oyanlış yazdım de bana. De ki, Şener Şen gibi kosmayayim sokaklarda
![]()
İyi akşam. Annemdeydim eve geçeceğim yolum uzunNasılsınız kızlarrriyi akşamlarr
iyi akşamlar herkese :)Eki Görüntüle 2934511
Güüüünnnnaaayyyydddıııınnnnllllaaaarrrrrrr
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@anneshirley
@Nego
@Life light
@Bonus
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
Kukrim
@Nosking
@Teyocan
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
dayler dayler
@Keira-
@elektra
astrojurnal
@Harpy
firdefs
@Blue_Black
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@_BuRc_
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
Boncobo
Irmak000
@Ladycharms
@cotard sendromu
mavitosbik07
@kahvesizasla91
Hedef60kgolmak
nelluniverso
Yoksa yolda kitap mı okuyorsunİyi akşam. Annemdeydim eve geçeceğim yolum uzun![]()
trafik mi cnmİyi akşam. Annemdeydim eve geçeceğim yolum uzun![]()
Allah razı olsun canımtrafik mi cnmAllah sabır versin :)
Yok yaa çocukla yolda okumak zorYoksa yolda kitap mı okuyorsun![]()
![]()
Reklam olacaksa mesaj olarak atılabilir bence, yani atılsın, zordayiz yaniBen oğlum gereği kendimi geliştirmeye çalışıyorumAslında aynı konuları farklı açılardan ele alarak anlatmışlar. Kişinin hali hazırda bilgisine göre tavsiye edilebilir. Mesela anne baba sihri başlangıç seviyesi, bütün beyinli çocuk ileri seviye gibi
Valla öyleo ara indirim vardı çoğu kursta %50. Reklam olmaz ise söylesem mi siteyi bilemedim
Evet evet seviye ve hazirbulunusluk cok onemli. Bir de o ailenin tam olarak neye ihtiyaci oldugu da çok önemliBen oğlum gereği kendimi geliştirmeye çalışıyorumAslında aynı konuları farklı açılardan ele alarak anlatmışlar. Kişinin hali hazırda bilgisine göre tavsiye edilebilir. Mesela anne baba sihri başlangıç seviyesi, bütün beyinli çocuk ileri seviye gibi
Valla öyleo ara indirim vardı çoğu kursta %50. Reklam olmaz ise söylesem mi siteyi bilemedim
Geçmiş olsun yavrum![]()
Geçmiş olsunKaç gündür çok hastayım. Faranjitim beni yerden yere vururken bir de enfeksiyon çıktı başıma. Kafamı yastıktan yeni kaldırdım da elime telefonu alır almaz size yazdım. Sürekli uyuyorumİyileşir iyileşmez okumaya geri döneceğim. Herkese sağlıklı iyi cegeleeeee
Özelden yazayımReklam olacaksa mesaj olarak atılabilir bence, yani atılsın, zordayiz yani![]()
Kesinlikle. Mesela şu aralar hem kendim hem de oğlum için öfke kontrolü üzerine bir şeyler okumaya çalışıyorum. Tavsiyeniz varsa alabilirim.Evet evet seviye ve hazirbulunusluk cok onemli. Bir de o ailenin tam olarak neye ihtiyaci oldugu da çok önemli![]()