• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de mesleğim geregi okumaya calisiyorum o tarz kitapları. Çoğu cok fark yaratmasa da, aldığım ve ailelere onerdigim kisimlari da var. Bazilari tekrar niteliginde ya da cok fazla didaktik. Ama güzel detaylar da var 🥰
Ben oğlum gereği kendimi geliştirmeye çalışıyorum☺️Aslında aynı konuları farklı açılardan ele alarak anlatmışlar. Kişinin hali hazırda bilgisine göre tavsiye edilebilir. Mesela anne baba sihri başlangıç seviyesi, bütün beyinli çocuk ileri seviye gibi🤣

Yok yok 20 değildir o🙈 yanlış yazdım de bana. De ki, Şener Şen gibi kosmayayim sokaklarda 🤣😂🤣

Valla öyle 😂 o ara indirim vardı çoğu kursta %50. Reklam olmaz ise söylesem mi siteyi bilemedim

Ben oğlum gereği kendimi geliştirmeye çalışıyorum☺️Aslında aynı konuları farklı açılardan ele alarak anlatmışlar. Kişinin hali hazırda bilgisine göre tavsiye edilebilir. Mesela anne baba sihri başlangıç seviyesi, bütün beyinli çocuk ileri seviye gibi🤣

Valla öyle 😂 o ara indirim vardı çoğu kursta %50. Reklam olmaz ise söylesem mi siteyi bilemedim
Reklam olacaksa mesaj olarak atılabilir bence, yani atılsın, zordayiz yani 🤣😂🤣

Evet evet seviye ve hazirbulunusluk cok onemli. Bir de o ailenin tam olarak neye ihtiyaci oldugu da çok önemli ☺️

Kaç gündür çok hastayım. Faranjitim beni yerden yere vururken bir de enfeksiyon çıktı başıma. Kafamı yastıktan yeni kaldırdım da elime telefonu alır almaz size yazdım. Sürekli uyuyorum 😬 İyileşir iyileşmez okumaya geri döneceğim. Herkese sağlıklı iyi cegeleeeee

Kaç gündür çok hastayım. Faranjitim beni yerden yere vururken bir de enfeksiyon çıktı başıma. Kafamı yastıktan yeni kaldırdım da elime telefonu alır almaz size yazdım. Sürekli uyuyorum 😬 İyileşir iyileşmez okumaya geri döneceğim. Herkese sağlıklı iyi cegeleeeee
Geçmiş olsun

Reklam olacaksa mesaj olarak atılabilir bence, yani atılsın, zordayiz yani 🤣😂🤣
Özelden yazayım☺️
Evet evet seviye ve hazirbulunusluk cok onemli. Bir de o ailenin tam olarak neye ihtiyaci oldugu da çok önemli ☺️
Kesinlikle. Mesela şu aralar hem kendim hem de oğlum için öfke kontrolü üzerine bir şeyler okumaya çalışıyorum. Tavsiyeniz varsa alabilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X