merhaba maalesef bende geçtiğimiz salı hpv pozitif olduğumu öğrendim. kuluçka süresinin 2–3 ay bazen 6–12 ay kadar uzayabildiğini söylediler. Benim 3 yıl süren bir ilişkim vardı cinsel aktif bi ilişkimiz vardı eylül başı gibi ayrıldık. sadakatsizliğinden hep şüphe ediyordum özellikle son dönemlerde. sağlığımı da güvenimi de hiçe sayan o olduğundan eminim virüsü de ondan kaptığımı düşünüyorum. gözü durmadan dışarda olan benimleyken başka birileriyle birlikte olduğundan hep şüphe de ederdim.erkeklerde sürüntü testi ile bakılıyormuş ancak onu da siğil olmadığında almıyor üroloji doktorları biz de baktıramadık erkek arkadaşımda ama o da 3 doz aşısını tamamlayacak benim de korkum leepten sonra bir daha pozitif çıkmak ve lezyon oluşması. Siz nasıl bir yol izlediniz acaba?
bu süreçte hiç bir siğilim veya genital farklı bi oluşumum yoktu. şu an hayatımda 1 aydır görüştüğüm biri var. İlişki sonrası idrar yaparken yanma ve hafif kanama olunca şüphelenip doktora gittim ama henüz ona bir şey söylemedim. hem durumu nasıl anlatacağımı bilmiyorum, hem de ona geçmiş olma ihtimali beni korkutuyor. hiçbir şeyden haberi yok ve onu kaybetmek istemiyorum beni ne kadar sevdiğini de biliyorum ama bu tarz şeylere takılan biri. sen bu durumu partnerine nasıl anlattın? bu durumu nasıl yöneteceğim bilmiyorum. 1 haftadır uyku dahi uyuyamıyorum çok kötüyüm.