- 4 Mayıs 2024
- 58
- 3
- 6
- 28
- Konu Sahibi Talia Hira
-
Benim kolposkobi sonucum daha çıkmadı maalesef smear testinde lsıl çıktı bende bekliyorum gerçekten eziyet gibi sizin sonucun ne zaman çıkmıştı kolposkobimerhaba gecmiş olsun bende de hpv 16 ve lsil cıkmıstı kolposkopide bir yıl evvel takip dediler.Deflagyn ve vitaminler kullandım 6 ay sonra tekrar test ve smer verdigimde smer temiz ama hpv hala pozitifti. kolposkopi yapıldı cin1 yani lsil yok olmuş.Tekrar test verdim bakalım bir yılın sonunda ne cıkacak beklıyorum.
Sonucunuzu bizimle de paylaşır mısınız umarım negatif olmuşsunuzdurmerhaba gecmiş olsun bende de hpv 16 ve lsil cıkmıstı kolposkopide bir yıl evvel takip dediler.Deflagyn ve vitaminler kullandım 6 ay sonra tekrar test ve smer verdigimde smer temiz ama hpv hala pozitifti. kolposkopi yapıldı cin1 yani lsil yok olmuş.Tekrar test verdim bakalım bir yılın sonunda ne cıkacak beklıyorum.
merhaba gecmiş olsun bende de hpv 16 ve lsil cıkmıstı kolposkopide bir yıl evvel takip dediler.Deflagyn ve vitaminler kullandım 6 ay sonra tekrar test ve smer verdigimde smer temiz ama hpv hala pozitifti. kolposkopi yapıldı cin1 yani lsil yok olmuş.Tekrar test verdim bakalım bir yılın sonunda ne cıkacak beklıyorum
Özelde mi yaptırdınız devlette mi peki ?. Psikolojik olarak rezil bir haldeyim sürekli endişe ve kaos kaygılarım var birde vajinal mantar var bende ama şu son 1 aydır vajinal kaşıntım var ve şişme oluyor idrar yaparken yanma falan oluyor doktora soramadım baktım hpv vulva kanseri yapıyor deniliyor bu şekilde saçma sapan düşüncelere giriyorum hayatım resmen kaymış gibi hissediyorum .Tam 10 gün sonra çıkmıştı ama hastaneden hastaneye değişiyor ve yoğun olabiliyorlar iyi düşünün iyi olsun inşallah temiz gelir
Umarım inşallah kendimi devlet Hastanesi'ne attım bir anda doktor baktı çok iyi bir insandı kolposkobi dedi hemen aynı gün kolposkobi oldum ben şuan sonuç bekliyorum 3 hafta yada 1 ay deniliyor ama inan tek yaptığım şey sonuç beklemek inanın dünyanın en Zor şeyiBen özelde yaptırdım lütfen en kötüyü düşünmeyin vulva kanseri çok çok nadir görülen bir şey enfeksiyon kapmışsınızdır
İlk başta hepimiz çok kötü bir halde oluyoruz
Atlatacağız inşallah
12 gün sonra çıkmıştıBenim kolposkobi sonucum daha çıkmadı maalesef smear testinde lsıl çıktı bende bekliyorum gerçekten eziyet gibi sizin sonucun ne zaman çıkmıştı kolposkobi
Hpv 16 ve tipi bellı olmayan bi tür daha vardı.Özelde test verdim.Hpv 16 negatif ,hpv 51 pozitif cıktı.Sonucunuzu bizimle de paylaşır mısınız umarım negatif olmuşsunuzdur
Gerçekten iğrenç bir durum insan kendini sorguluyor benimki 16 ve diğer yüksek riskli genotipler pozitif hangileri bilmiyorum çok zor inanki devlette 3 hafta 1 ay diyorlar insanın yüzlerine pes diyesi geliyorHpv 16 ve tipi bellı olmayan bi tür daha vardı.Özelde test verdim.Hpv 16 negatif ,hpv 51 pozitif cıktı.
Özelde mi yaptırdınız devlette mi peki12 gün sonra çıkmıştı
Evet devlette tipi belli degil demişlerdi özelde 51 oldugu çıktı ve devlatte 45 gün bekledigim sonuç özelde 3 günde çıktıGerçekten iğrenç bir durum insan kendini sorguluyor benimki 16 ve diğer yüksek riskli genotipler pozitif hangileri bilmiyorum çok zor inanki devlette 3 hafta 1 ay diyorlar insanın yüzlerine pes diyesi geliyor
Hpv ve smear testi erken çıktı bende ücret ödeyince erken çıkar demişlerdi ödedim çıktı şimdiki biyopsi olduğu için özelede gitsem erken çıkacağını düşünmüyorum birde tekrar parça veremem daha kötü olurum umarım iyileşiriz gerçekten çok kötü bir durumEvet devlette tipi belli degil demişlerdi özelde 51 oldugu çıktı ve devlatte 45 gün bekledigim sonuç özelde 3 günde çıktı
Kolposkopiyı devlette yaptırmıştım hpv yi özelÖzelde mi yaptırdınız devlette mi peki
Amin inş iyileşir kurtuluruz.Aynrn brkleyın zaten az kalmış.Temız cıksın inşHpv ve smear testi erken çıktı bende ücret ödeyince erken çıkar demişlerdi ödedim çıktı şimdiki biyopsi olduğu için özelede gitsem erken çıkacağını düşünmüyorum birde tekrar parça veremem daha kötü olurum umarım iyileşiriz gerçekten çok kötü bir durum
Kolposkobiyi bende devlette yaptırdım 15 gün oldu daha ortada bir sonuç yokKolposkopiyı devlette yaptırmıştım hpv yi özel
Çıkar yakında endişe etmeyin temiz çıksın yeterkiKolposkobiyi bende devlette yaptırdım 15 gün oldu daha ortada bir sonuç yok
Patoloji raporum çıktıÇıkar yakında endişe etmeyin temiz çıksın yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?