Hpv sürecim ile ilgili

Sordum mu hatırlamıyorum ama leep olmadınız mı çok geçmiş olsun

Ins canım regl oldum kolposkopi işlemi carsmba gunune kaldı . Onu beklemekteyım suan ıns rabbım hepımıze guzel sonuclar versin

Merhaba herkese geçmiş olsun öncelikle herkes gibi ilerleyen süreçler uzun uzun yazmiyim leep için yönlendirdi doktor üniversiteye cın 2-3 Çok tedirgin olduğum için ve şuan iş dolayısı ile başka bir şehirde olduğum için tam anlamıyla güvenip bişey yaptırmak istemedim araştırsamda soracağım kimse yok burada memleketimde iyi bir doktor önerdiler özelde onda leep olmak istiyorum randevu aldım ama Kolposkopi sonrası bende 5-6 gün hafif kanama lekelenme falan oldu normale göre adet günüme 3 gün falan var acaba gecikir mi bu ay leep için adet bitince gelin diyor mu doktorlar şimdi gidip bomboş geri dönmek istemedim yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba,
Geçmiş olsun hangi ildeydiniz? doktor önerisinde bulunma şansım olur belki.

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun izmirde devlette hangi doktordan memnunsunuz

Hiç üzülme cahilmiş demek ki. Benim doktorum sakın suçluymuşsun gibi konuşma partnerine böyle bir test yaptım sonuç bu çıktı bilgin olsun de dedi. Kimse suçlu değil herkes karşısındaki insanla beraber olurken kendi yercihini yapıyor. Ben erkek arkadaşımla ayrıydım söylediğimde kupkek 40 yaşındayım böyle bir ihtimalin olduğunu biliyordum yapacak bir şey yok dedi. Çünkü öyle kimseye gel zorla beraber ol benimle demiyoruz. Kaldı ki siğil çıkan tiplerden biri değilse erkek sadece taşıyıcı oluyor yani ona hiçbir şey olmuyor neyin tribine girmiş cahil herif. Allah kurtarmış beni de geç.

Aslında erkeğe de bir şey olma ihtimali söz konusu, görünürde siğil yok diye erkeğe bir şey olmayacak diye bir şey asla yok, en önemli hocaların açıklamalarına istinaden erkekte de penis veya baş boyun kanserine kadar gidiyor bu iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…