Devlet hastanesinde patoloji sonucu 1 ayda çıkar mı? Pendik eğitim araştırma hastanesi

Araştırıyorum , birkaç isim önerenlerden var Op. Dr. Neslihan Gürbüz , şehir hastanesinde muzaffer sancı bir de özel klinik Ulaş solmaz. ama birebir bunlara giden birinin ağzından duymadım
Neslihan gürbüze gittim ancak kendisinden ve hastanesinden asla memnun kalmadım sadece para odaklı bir doktor ben atlatmış biri olarak sadece şunu söyleyebilirim sigaradan kesinlikle uzak durun ve sağlıklı beslenin ben bunların faydasını gördüm 16 pozitif ve cin 2 vardı şuan negatifim negatife dönmem 6 ay sürdü

Bilgi için teşekkürler inşallah bizlerde döneriz , aşı takviye vs aldınız mı? En son hangi doktorda tedaviniz sonlandı , neslihan gürbüz için çok olumlu yorum okumuştum şişirne de olabiliyor tabi maalesef

Merhaba Cin2 de leep oldunuz mu?

6 ayda nasıl negatıf oldunuz harıka bişey

Benim tedavim kendisinde bitti başladım diye değiştirmek istemedim kendi takviyesini kullandım ama kesinlikle muadil takviyelerde var balık yemeğe sebze yemeğe özen gösterin düzenli uyuyun stres yapmayın inanın ki geçiyor karamsarlığa girmeyin ben çok karamsardım böyle olmak sadece süreci zorlaştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…