Çok geçmiş olsun iyi bir jinekolonkologla yola devam edin Hpv çocuk için engel değil insanlar bir kaç kez leep oluyor ve çocuk sahibi oluyorlar hatta insanlar Hpv olduğundan habersiz hamile kalıyo çocukları doğduktan çok sonra Hpv olduklarının farkına varıyorlar lütfen moralini bozma bu bir süreç hepimiz aynı yoldayız kanser değiliz sadece olmamak için önlem alıyoruz bazı drlar takviye öneriyor bazıları bağışıklığını güçlü tut diyor ama en büyük düşmanı sigara diyorlar lütfen iyi olun hep beraber negatif olacağız inşallah ben tip16 taşıyorum ki en riskli ve vücuttan atılması zor olan bir tip

Çok teşekkür ederim aslında hiç düşünmezdim çocuk niyeyse birden korku kapladı içimi evet kanser değiliz olmayacağız da umuyorum tez zamanda atarsınız tez zamanda negatif olursunuz sigara kullanmıyorum şükür hepimiz dikkat edelim kendimize

Kızlar bugün randevum vardı. Doktor jinekologa yönlendirdi. Aşı olmamı önerdi ve bi parça alınıp bakılmasını siğil vs olmayınca rahim duvarında kalabilirmiş öyle şeyler cümlelerimi toparlayamıyorum çok kötüyüm yarın da jinekolog randevum var. Çok korkuyorum

Hiç korkma bizde o işlemlerden geçtik. Kolposkopi işlemi yapacaklar herhangi bir lezyon varmı diye bakacaklar. Anormal bir hücre bozulması görürlersede parça alıp biyopsiye gönderecekler. Oda 1 ay içerisinde çıkıyor Cın seviyesi nedir diye. Hangi aşamada olduğuna bakıyorlar. Çünkü ona göre tedavi uygulayacaklar. Aşını hemen vurul bekleme bile, siğil olmamasına sevindim. Doktor inceledikten sonra sizce görüntü ne durumda diye sorabilirsin istersen onların az çok tahminleri olabiliyor çünkü kesin olmasada.

Teşekkür ediyorum çok geçmiş olsun sizlere de yarın sabah gideceğim umarım hiçbir şey olmaz. Smear da bi şey çıkmayınca iyi denildi ama virüs var işte.. umarım atlatabiliriz

Kızlar merhaba, bugün jinekolog onkolojiye gittim hpv 68 yüksek kabul edilen tür değilmiş bende siğil vs hiçbir şey yok smear temiz çıkınca kolposkopiyi söylemedi bile aşı ol dedi takip edicez muhakkak 6 ay da bir dedi 6 ay sonra bi smear daha vericem umarım temizlenir. Bağışıklık ile ilgili hangi vitaminleri kullanayım diye sormayı unuttum burada gördüklerim c d b12 çinko gibi vitaminler bende bunları alacağım. Hepimize geçmiş olsun

Sana söyledim 68 16 gibi tehlikeli değil diye :) Senin adına çok sevindim. Ama sen yinede kolposkopini yaptır başka doktora git gerekirse kolposkopi istiyorum de kesin olarak. Time Healt AHCC ilacını kullan ve aşılarını düzenli şekilde vurdur. Eminim kısa zamanda negatif olacaksın :)

Evet ya çok teşekkür ediyorum işlemin nasıl olduğunu bilmediğimden şimdi baktım smear testi gibi bi şey uygulandı ama kolposkopi daha uzun sürüyormuş yapmadı sanırım bilemedim de dediğin gibi aşıları ve ilacı kullanayım hemen

O kadar gerilmişim ki ne yaptılar yeni yeni hatırlıyorum

10 Dakikalık bir işlem acısız , rahim ağzına bir solüsyon sıkıp hüccre bozulması var mı diye bakıyorlar. Pozitif çıkanların kesinlikle yaptırması gerek bir işlem. Oradaki hücreleri 40 kat büyüten bir mikroskop. Detaylı inceleme yapacaklar yani. Kesinlikle yaptırmalısın.

Anladım bu yapılmamış ben randevu alıp talep edeyim en iyisi

Merhaba benim de smear sonucum asch çıktı 2 eylülde kolposkopi ile beraber 4 parça alındı rahimden. Devlette yaptırdım işlemi. Sonucu bekliyorum. Ayrıca gardasilin ilk dozunu vuruldum. İnşallah sonuç temiz çıkar. Aranızda asch çıkan var mı?

yok Benim smear temiz çıktı ama gerçekten ciddi durum varsa smearde gözüküyor diye biliyorum ben

yok Benim smear temiz çıktı ama gerçekten ciddi durum varsa smearde gözüküyor diye biliyorum ben
Merhaba bende izmirde yaşıyorum ve tip16 olduğumu öğrendim dün, moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum, normalde egepolde kadın doğuma gidiyorum çocuk düşünüyoruz aslında çocuk için alttan muayene sırasında alındı öyle öğrendim. Siz hangi doktora gidiyorsunuz ? jinokolojik onkoloji alanında uzman birine ihtiyacım var

Çok geçmiş olsun, ben devlet hastanesine gidiyorum Buca kadın doğuma ama yeşilyurtuda öneriliyorlar orayada gitmek istiyorum. Bu alanda İzmirde alanında uzman diye birini duymadım hiç eğer bulursa önerirsen çok sevinirim.

Araştırıyorum , birkaç isim önerenlerden var Op. Dr. Neslihan Gürbüz , şehir hastanesinde muzaffer sancı bir de özel klinik Ulaş solmaz. ama birebir bunlara giden birinin ağzından duymadım

Araştırıyorum , birkaç isim önerenlerden var Op. Dr. Neslihan Gürbüz , şehir hastanesinde muzaffer sancı bir de özel klinik Ulaş solmaz. ama birebir bunlara giden birinin ağzından duymadım
Ben şehir hastanesine gittim kesinlikle memnun kalmadım, rahim ağzında leke görmelerine rağmen parça almadılar ben onlara güvenmeyip 2 haftsa sonra Buca'dan randevu aldım. 2. Kolposkopi işlemi olduğunu,bir öncekinden parça alınmadığını ve niye parça almadıklarını doktora sordum. Onu bana sormayacaksın onlara soracaksın normalde almaları gerekiyordu dedi. Arkadaşımın durumu çok daha ileri seviyedeydi ondan bile parça almadılar 6 ay sonra gel dediler. Boşu boşuna kız 6 ay bekleyecek ama ben beklemek istemedim onlara inanmadım ve Cın seviyemi öğrendim. En azından nasıl bir tedavi uygulayacağım kafamda belirmiş oldu.

Yaa şehir hastanesinde normal kadın doğuma mı gittiniz yoksa jinekolojik onkoloji bölümüne mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…