HPV Yüksek riskli genotipler POZİTİF

Geçen sene ketem de öğrendim düzenli smear veriyorum siz özel hastaneye mi gidiyorsunuz ben devlet hastanesine gidiyorum .smear temiz şükür insanı bi nebze rahatlatıyor 6 ay içinde negatif dönen çok oldu sıkıntı yapmayin ben ilk zamanlar çok yıprattm kendimi

Geçen sene ketem de öğrendim düzenli smear veriyorum siz özel hastaneye mi gidiyorsunuz ben devlet hastanesine gidiyorum .smear temiz şükür insanı bi nebze rahatlatıyor 6 ay içinde negatif dönen çok oldu sıkıntı yapmayin ben ilk zamanlar çok yıprattm kendimi
Inanın bende suan oyleyım hala atamadım şoku uzerimden regl oldugum ıcın kolposkopi carsamba gunune kaldı. Özele gıdıyorum ama kolposkopıye cok ıstedıler sımdı onu devlette yaptırıcam sonucları goturcem. Hem ozel hem devlet takıp edıyor suan. Sukur ıns sorunsuz gecer hepımız ıcın

Inanın bende suan oyleyım hala atamadım şoku uzerimden regl oldugum ıcın kolposkopi carsamba gunune kaldı. Özele gıdıyorum ama kolposkopıye cok ıstedıler sımdı onu devlette yaptırıcam sonucları goturcem. Hem ozel hem devlet takıp edıyor suan. Sukur ıns sorunsuz gecer hepımız ıcın
Özelde kolkoskopi ve leep ücretleri ne kadar acaba

Inanın bende suan oyleyım hala atamadım şoku uzerimden regl oldugum ıcın kolposkopi carsamba gunune kaldı. Özele gıdıyorum ama kolposkopıye cok ıstedıler sımdı onu devlette yaptırıcam sonucları goturcem. Hem ozel hem devlet takıp edıyor suan. Sukur ıns sorunsuz gecer hepımız için
Amin inşş devlet yapar genelde smear göre hareket ediyorlar 16 18 tip ise kolloskopi yapıyor bazı yerler

Bana direkt kolposkopi yapılmıştı vakit kaybetmeden. Vitamin vs bana da yazılmamıştı. Kolposkopi sonucu cın1 çıkmıştı yani kanser yapabilir türden. Ben de aşı olmadım. Yani hpv ile ilgili herhangi bir şey yapmadım. Sigara içmeye de devam etmiştim sonra çocuk oldu derken bu olaydan 3 sene sonra falan tekrar hpv smear testi verdim hiçbir şey çıkmadı. Endişelenmeyin ama kolposkopi yaptırın
Ne güzel masallah Rabbım bizleri dr kurtarsin mübarek gecede

Amin inşş devlet yapar genelde smear göre hareket ediyorlar 16 18 tip ise kolloskopi yapıyor bazı yerler
Bende yüksek riskli genotipler pozıtıf yazıyor canım . 16-18 -45 negatif diyor. Ama devlette yaptıracagım ıns carsamba günü sabah 8:30 da işlemim. Korkuyla o günü bekliyorum resmen 😌

Back
X