Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inanın bende suan oyleyım hala atamadım şoku uzerimden regl oldugum ıcın kolposkopi carsamba gunune kaldı. Özele gıdıyorum ama kolposkopıye cok ıstedıler sımdı onu devlette yaptırıcam sonucları goturcem. Hem ozel hem devlet takıp edıyor suan. Sukur ıns sorunsuz gecer hepımız ıcınGeçen sene ketem de öğrendim düzenli smear veriyorum siz özel hastaneye mi gidiyorsunuz ben devlet hastanesine gidiyorum .smear temiz şükür insanı bi nebze rahatlatıyor 6 ay içinde negatif dönen çok oldu sıkıntı yapmayin ben ilk zamanlar çok yıprattm kendimi
Özelde kolkoskopi ve leep ücretleri ne kadar acabaInanın bende suan oyleyım hala atamadım şoku uzerimden regl oldugum ıcın kolposkopi carsamba gunune kaldı. Özele gıdıyorum ama kolposkopıye cok ıstedıler sımdı onu devlette yaptırıcam sonucları goturcem. Hem ozel hem devlet takıp edıyor suan. Sukur ıns sorunsuz gecer hepımız ıcın
Ben bakırkoy de özel bi hastanede kolposkopi 20 bin dedi bana. Leep ücretini bılmıyorum. Mauyanede 1900 düÖzelde kolkoskopi ve leep ücretleri ne kadar acaba
Amin inşş devlet yapar genelde smear göre hareket ediyorlar 16 18 tip ise kolloskopi yapıyor bazı yerlerInanın bende suan oyleyım hala atamadım şoku uzerimden regl oldugum ıcın kolposkopi carsamba gunune kaldı. Özele gıdıyorum ama kolposkopıye cok ıstedıler sımdı onu devlette yaptırıcam sonucları goturcem. Hem ozel hem devlet takıp edıyor suan. Sukur ıns sorunsuz gecer hepımız için
Ne güzel masallah Rabbım bizleri dr kurtarsin mübarek gecedeBana direkt kolposkopi yapılmıştı vakit kaybetmeden. Vitamin vs bana da yazılmamıştı. Kolposkopi sonucu cın1 çıkmıştı yani kanser yapabilir türden. Ben de aşı olmadım. Yani hpv ile ilgili herhangi bir şey yapmadım. Sigara içmeye de devam etmiştim sonra çocuk oldu derken bu olaydan 3 sene sonra falan tekrar hpv smear testi verdim hiçbir şey çıkmadı. Endişelenmeyin ama kolposkopi yaptırın
Bende yüksek riskli genotipler pozıtıf yazıyor canım . 16-18 -45 negatif diyor. Ama devlette yaptıracagım ıns carsamba günü sabah 8:30 da işlemim. Korkuyla o günü bekliyorum resmenAmin inşş devlet yapar genelde smear göre hareket ediyorlar 16 18 tip ise kolloskopi yapıyor bazı yerler
Merhaba benim sonucum yeni geldi sehir hastanesinde yaptırdım. Hpv 16 18 negatif ..hpv diğer genotip pozitif yazıyor ve parantez içinde 13 yuksek tipi sırasıyla yazmışlar. Anlayamadığım 13 tipin hepsi mi pozitif bende? Benzer durum yaşayan bilen arkadaşlar lütfen cevap yazabilir miMerhabalar smear ve hpv sonuclarımı aldım. Hpv 16,18,45 negatif . Diger yüksek riskli genotipler pozitif dıyor . Benı devlet hast arayıp acil olarak onkolojı jınekoloja Çam sakura hastanesine gonderdi ve p.tesi gıttım bana gardosil aşı önerdi 3 doz. Ve bir sene sonra gel dedı kolposkopi istedim gerek yok dedi. Ama ben cok korkuyorum ney nasıl hıcbırsey anlamadım günlerdir kendımı perişan ettim 2 cocugum var evlıyım. 2023 yılında bı kitle fark edıp bıyopsi yaptırmıştım sonuc polip geldi . Düzenli olarak kontorlumu yapıyordum. Ama bu en son sonuca anlam veremedım bu surecı yasayan varmıdır acaba yada bılgısı olan yarın bı özel doktora randevu aldım ona gıdecegım. Burdan cok okudum bana ne vıtamın ne ahcc hıcbırsy verılmedı . Bu tıpler sonradan acaba kanser riski tasır mı acaba sıgarayı bırakmam gerekırken bu stresle daha cok basladım zaten panık atak tedavısı goruyordum hepten kotuye gıdıyorum suan![]()
Hayır tabii ki sadece onlardan bir tanesi ya da birkaç tanesipozitif ama hangisinin pozitif olduğunu belli değil tiplendirme yapmanız lazım en riskli olan olanlar pozitif değilMerhaba benim sonucum yeni geldi sehir hastanesinde yaptırdım. Hpv 16 18 negatif ..hpv diğer genotip pozitif yazıyor ve parantez içinde 13 yuksek tipi sırasıyla yazmışlar. Anlayamadığım 13 tipin hepsi mi pozitif bende? Benzer durum yaşayan bilen arkadaşlar lütfen cevap yazabilir mi
Hayır tabii ki sadece onlardan bir tanesi ya da birkaç tanesipozitif ama hangisinin pozitif olduğunu belli değil tiplendirme yapmanız lazım en riskli olan olanlar pozitif
13 tane aynı anda pozitif olamaz
Ya Allah korusun öyle şey olur mu hiç görmedim okuduğum bildiğim kadarı ile 14 tipten en riskli iki tanesi negatif geriye kalan 12 tipten bir ya da iki tanesi pozitif lütfen korkma sakin ol hepimiz aynı durumdayız ve bir sürü kadın aynı durumda çoğu farkında bile değil çok şükür çözümü var kanserleşmeden önlemini alıyoruz insanlar atlatıyor üstüne çocuk yapıyor hayatına bakıyor bu da bir sınav geçecek inşallahGenotip yazdığı için sanki hepsine bakilmiş ve tamamı pozitif gibi anladım. Sabahtan beri kabusa döndü hayatım. Yani bunlardan bir veya birkaçı diye bir yazı da yok. Daha önce 2023 te sağlık ocağında hpvdiger + olarak yazıyordu sadece. Bunda tek tek hepsi pozitif yazınca neye uğradığımı şaşırdım. İnşallah öyledir Nazlı çok korkuyorum bunların hepsi varsa yaşamamam lazım
Tuğba merhaba sanırım senin testinde de 16 18 45 negatif gerisi pozitif yazıyordu değil mi..sonra ne oldu peki tekrar yaptırdın mı? Hepsi pozitif yanlış bir ibare mi senin de?Ya Allah korusun öyle şey olur mu hiç görmedim okuduğum bildiğim kadarı ile 14 tipten en riskli iki tanesi negatif geriye kalan 12 tipten bir ya da iki tanesi pozitif lütfen korkma sakin ol hepimiz aynı durumdayız ve bir sürü kadın aynı durumda çoğu farkında bile değil çok şükür çözümü var kanserleşmeden önlemini alıyoruz insanlar atlatıyor üstüne çocuk yapıyor hayatına bakıyor bu da bir sınav geçecek inşallah
İlk ne zaman farkettini z yani ilk pozitifi ne zaman aldınızHaklısın.. kabullenmistim zaten kontroller yapıldıkça hepimiz güvendeyiz aslında fakat 13 tip birden pozitif görünce dr da net bisey demeyince psikolojim çöktü. Zaten 2019 dan beri cinsel hayatım aktif değil. O zaman da tek esliydim zaten.
Kadın olmak gerçekten çok zor...Atlatıcaz insallah inanıyorum