Herkese merhaba HPV ile tanışmam ve iyileşme süreci mi sizlerle paylaşmak istedim yaklaşık bundan 8 ay önce HPV 6 ve 63 pozitif olduğunu öğrendim aktif seyirlerim vardı iki kere Özel hastanede yaptırdım daha sonra tek tük çıkmaya başladı internet üzerinden aldığım bir kremle sigili kendi başıma yakmaya başladım. Daha sonra siğiller kendiliğinden kesildi bu süreçte arvel diye bir vitamin aldım çok da stresli bir dönem geçirdim sigara da kullanıyorum açıkçası bağış yapım güçlendirmek için çok şiddetli bir şeyler yapamadım sağlık ocağında 5 yılım dolduğu için hpv ve kontrolüne gittim negatif olduğunu öğrendim. Yaklaşık 8 ayda negatife dönmüşüm tabii bu süreçte kolposkopi yapıldı cin bir çıktı korkulacak bir şey olmadığını ifade etmek istiyorum zamanla vücuttan atıldi
merhaba ben haziran 2024’te ilk cinsel ilişkimi yaşadım, sonrasında korunmalı korunmasız devam ettik , (ilk partnerim)
4 kasımda ağrılı cinsel ilişki yaşamam sonucu doktora gittim (özel) - 12 kasımda LSIL cıktı
Başka hastanede test yaptırdım, HPV 51 59 ve 66 var bende. Gardasil 9 , Haziran 2022’de. 3 doz oldum.
Ocak’ta CIN1 olduğumu öğrendim
9 Martta klamidya bulaştı. 30 Mart’ta ilaçlarımı kullanmaya başladım. Nexium Monodox ve flucan kullandım. Aynı zamanda günde 3 kapsül AhCC başladım.
Sonra 29 Nisan’da başka doktora gittim. Kapsül sayımı 6’ya çıkarmamı söyledi. Deflagyn jel verdi, 3 ay boyunca kullanacağım. Sonrasında Iside HPV verdi, 3 ay boyunca kullanıcam jel bittikten sonra.
AHCC takviyemin ilk ayı günde 3 kapsül ile tamamlandı. iKinci aydayım ve günde 6 kapsül alıyorum.
3 regl oldum
Mart - Nisan - Nisan sonu
Marttaki ve Nisan sonundaki reglim 10 gün sürdü. İnternete uzun süren reglerin rahim ağzı knseri habercisi olduğu yazıyor.
CIN1’den CIN2’ye geçiş yıllar içinde oluyor
ama CIN1’in tedavilerle geçtiği de söyleniyor.
Bu konuda ne yapılmalı?
Yarın devlet hastanesine gideceğim, sonrasında beni takip eden doktorum beni görmek istedi.
Yorumlarınızı görüşlerinizi bekliyorum sevgiler