- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
- Konu Sahibi elma_sekerim01
-
yine de çektir bencemerhabalar arkadaşlar hsg çektirip hemen arkasından hamile kalanları okudukça 1.5 yıldır hamile kalamayan ben, içime umut doğdu,fakat bu hamile kalan arkadaşlar eşlerinde hiç mi sperm düşüklüğü ,hız problemi yoktu bu soruyu benim gibi hsg çektircek arkadaşların çoğu merak ediyordur sanırım,yani benim eşimin sayı ve hızı düşük hsg çektircem ama yinede hamile kalamamaktan umutsuzluktan korkuyorum
demekki sorun yokmuşki hemen kalmışlar, tabi kısmet meselesi aynı zamandakesinlikle çektircem zaten ama hsg sonrası hemen hamile kalan anne adaylarını merak ediyorum eşlerinin sayı ve hızları mükemmelmiydi de hamile kaldılar
Cnm bn bir yil ardindan cektirdim asilama olucktim artik esimin normaldi degerleri cektirdim uzerine hic adet olmadim hamile kaldim esime o ay normal olmasina ragmen yollar acikken iyce hizlansin spermler diye dubble keciboynuzu kurude yaptim tabi :)kesinlikle çektircem zaten ama hsg sonrası hemen hamile kalan anne adaylarını merak ediyorum eşlerinin sayı ve hızları mükemmelmiydi de hamile kaldılar
ya bizim tüpler açılır yumurtalar oluşur ilaçla da erkeğin bu işler biraz sıkıntılı olabiliyor..ama içini ferah tut şöyle ki tüplere verilen sıvı orayı kayganlaştırıp spermin hızını artırabilir yapışıklık vs varsa açıldığında 1 tane sperm bile yeter neden olmasın değil mi keçiboynuzu vs işe yaraması için 1 ay yetmiyor die biliyorum azimle sabırla biraz da zamanla olur inşallah..keçiboynuzu kürü 1 aydır yapıyorum arı sütü tüketiyor supradyn içiyor düzenli ama olmuyor maalesef,sayısı ve hızı düşük çıktı bi umut düşük çıkanlar da hsg sonrası hamile kalabiliyor mu diye merak ediyorum..
Hic hatirlamiyorum cnm iki sene gecti uzerindensadiye20 eşinizin normaldi derken kaç milyondu hatırlıyormusunuz ? hızlı hareketli falan?
canım nasıl geçti bende yarın kadındoğuma gitcem bakalım hsg istiyorum ama ne dicek doktor,özelde mi çektirdin süreç nasıl geçti ücreti nedir?Bende yarın çekilecek napcam bilmem umarım hemen bebis olurrr
Canim ben de çekilen 1 hafta oldu bekliorum bu ay bekleyelim dedi temiz dedi.Kizlar bende 31 agustosta rahim filmj cektrdm smd beklemektym doktorum sadece glifor icmemi soyledi pko hastasym normalde bu ay dinlen dedi diger aya klomene baslarz eger gebelik olmzsa dedi tuplerm temz cikti herhangi bir sknti yokms ama benm cok fazla kanamam oldu hele ilk gun inanin cok korktm. Aranzda bnm gibi beklemekte olan var mi. Hangi ilaci kullaniorsnz paylasalm kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?