- 25 Ağustos 2015
- 922
- 787
- 53
- Konu Sahibi elma_sekerim01
-
BEnde adet olmadim 4 gun gecikti test falanda yapmadim daha. Rahim filmi cektirip adet gecikmesi yasayanlar var mi aramizda acaba.Canim ben de çekilen 1 hafta oldu bekliorum bu ay bekleyelim dedi temiz dedi.
Bana da doktorm aynisini soyledi bende ilac falan almadm beklemedeym ayniymsz seninleBEnde adet olmadim 4 gun gecikti test falanda yapmadim daha. Rahim filmi cektirip adet gecikmesi yasayanlar var mi aramizda acaba.
Canim ben de çekilen 1 hafta oldu bekliorum bu ay bekleyelim dedi temiz dedi.[/QUOTE seninde ilkgun cok kanaman oldu mu
Canım hamile olabilirsin kanallarda sorun yoksa test yap benceBEnde adet olmadim 4 gun gecikti test falanda yapmadim daha. Rahim filmi cektirip adet gecikmesi yasayanlar var mi aramizda acaba.
Evt ayniymisiz bakalm ins hamile kaliriz en kisa zamanda ya beklemkte cok kotu. Hep umit edip bekliorz bakalm ama rahim gilmi celtirip de xok hamile kalan varms. Benm yumurtalrm oluor gelismiordu klomenle buyuyor catliorda ama gebelik olmuordu. Doktorim da birde rahim filmi cektirelm dedi.Sende mi ayni durumdasn.Bana da doktorm aynisini soyledi bende ilac falan almadm beklemedeym ayniymsz seninle
Kanallarda sorun yok cnm ama hamile nasil olabilirm ki klomensiz gelismior yumurtalarm ama bu ay Cok akintm oldu bilemiorm ki iste hayrlisi yarn bir test yapim olmadiCanım test yap bence hamile olabilirsin kanallarda sorun yoksa
Zaten altta muayene yapinva doktor iltihap olduguni bilior cnm sanrm rahim filminde kanallar tikali ise iltihaptn olabilirİltihap falan varsa filmle gorunuyodu acaba yoksa başka şekildemı anliyolar
amin canım Allah razı olsun sizinde kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah,elimden ne geliyorsa yapıcam izmirde ünlü bi doktor var 1 ekime randevumu aldım umutluyum hiç olmadığım kadar..
Gökalp tokaç a gidiyorum maalesef aynı hastanede 6 ay önce gittiğim doktor göremedi mi bilmiyorum Gökalp bey alanında uzman polikistik over varmış hemen gördü ve tedaviye başlıcaz en son Hsg dedi bana hayırlısı bakalım
Bende gecen hafta çektirdim ayın 22 si adet bekliyorum gecikirmi gecikmez mi bilmiyorum BakıcaZ sen ne zaman çektirdinKizlar rahim filmden sonra adet gecikmesi yasayan oldu mu.
Kizlar rahim filmden sonra adet gecikmesi yasayan oldu mu.
Bem 31 aguatosta cektrdm cnm 27 eylulde adet olmam lazimdi ama olmadm test yaptm negatif.Bende gecen hafta çektirdim ayın 22 si adet bekliyorum gecikirmi gecikmez mi bilmiyorum BakıcaZ sen ne zaman çektirdin
Ben en iyisi bir kac gun daha beklim yeniden test yapim doktorumu arim sonrada... beklemek de zor. Pko hastalarinin adet ne zaman olacgi belli olmuor oda sknti ama bnm 1.5 yildr duzenliydi sanrm tekrar eskisi gibi oluorm duzensiz. Hakkimzda hayflisi olsn bakalmNormal olabilir gibi geliyo ama istersen doktoruna sor yada kan belki daha net cıkar ben teste cok gğvenmiypeumm
Cnm sende mi pko hastasisn.Bende gecen hafta çektirdim ayın 22 si adet bekliyorum gecikirmi gecikmez mi bilmiyorum BakıcaZ sen ne zaman çektirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?