- 7 Ocak 2014
- 1.590
- 2.070
- 133
- 35
- Konu Sahibi elma_sekerim01
İnşallah gelir bebişlerimizEvet canım beklicem 2 ay bende bakalım belki kendiliginden gelir bebişlerimiz 3.ay aşılama yaptırırz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah gelir bebişlerimizEvet canım beklicem 2 ay bende bakalım belki kendiliginden gelir bebişlerimiz 3.ay aşılama yaptırırz
Canm coooook sevindim ya ohh cok sukur bak sana dedim temiz cikcak diye sira bebislerimizde insallahEvet canım beklicem 2 ay bende bakalım belki kendiliginden gelir bebişlerimiz 3.ay aşılama yaptırırz
Ayy inşallah tatlım ya evet çok rahatladım gerçekten şimdi ilişki 48 saat sonra başlayabilir demi ?Canm coooook sevindim ya ohh cok sukur bak sana dedim temiz cikcak diye sira bebislerimizde insallah![]()
Bana vermişti doktorum hsg den sonra 3 gün iç demişti ama ben içmiyorum ya doğurgan dönem geldi zaten bir ağrım da yokBide antibiyotik iç demediler ama bişey olmaz inşallah ilaç falan almıyorum
Inşallah canım inşallahhhİnşallah gelir bebişlerimizhiçbirşeye gerek kalmaz
![]()
Canim ben yaklasik bir ay once ozelde cektirdim anestesiz doktorum kendini kasmazsan fazla aci cekmezsin dedi . Ve film cekilirken icine igne ile ilac sikarken felaket derece agri cektim dayanamdm ve kendimi elimde olmadan cok kastim ve doktor cekemedi tekrar yeniden cekti . Benim sana tavsiyem sakin kendini kasma canim17 Marta randevumu aldım arkadaşlar ,film çektirdikten sonra hemen arkasından hamile kalan var mı?
canım ben vijinismus geçirdiğim halde öyle aman aman anlatıldığı gibi olmadı hiç korkmadan girdim ne iğne ne bişey yaptırdım sıkmıcam kendimi dedim beyinde bitiyor iş çok güzel geçti çok şükür temiz tüplerim de açık çıktı darısı çektirmek isteyenlere..Canim ben yaklasik bir ay once ozelde cektirdim anestesiz doktorum kendini kasmazsan fazla aci cekmezsin dedi . Ve film cekilirken icine igne ile ilac sikarken felaket derece agri cektim dayanamdm ve kendimi elimde olmadan cok kastim ve doktor cekemedi tekrar yeniden cekti . Benim sana tavsiyem sakin kendini kasma canim
Mrb canım benimde 3 aylık bi vajinismus sıkıntım oldu ayrıca kuruluk da varmış her ay sistit problemi yaşıyordum Meğer kuruluk yara yapıyormuş oda enfeksiyon 4 ay uğraştım şimdi jel kullanıyorum benim yumurtalarım büyümüyormuş 2 ay klomen kullandım olmadı perşembe günü hsg çektirdim benim anestezili oldu hiçbirşey hissetmedim dr antibiyotik bide ağrı kesici verdi ama ağrı kesiciyi kullanma gereği duymadım ağrım olmadı 3. Günüm ama az da olsa biraz kirli akıntım var da bi sıkıntı yok sanırım zaten pazartesi yumurta takibi için gidecem dr a bakalım artıkben bide 8 ay vajinismusdum o yüzden iğne yaptırcam ağrı kesici gibi hayırlısı canım
Hayırlısı olsun canım aynı gün çektirmişiz benim hiç lekelenmem bile olmadı çok şükür güzel geçti diri diri çekildim:) üstelik vajinismus dum 8 ay korkudan hiç sıkmadım kendimi neyse sonuçlarımız da temiz çıkmış ne güzel..Mrb canım benimde 3 aylık bi vajinismus sıkıntım oldu ayrıca kuruluk da varmış her ay sistit problemi yaşıyordum Meğer kuruluk yara yapıyormuş oda enfeksiyon 4 ay uğraştım şimdi jel kullanıyorum benim yumurtalarım büyümüyormuş 2 ay klomen kullandım olmadı perşembe günü hsg çektirdim benim anestezili oldu hiçbirşey hissetmedim dr antibiyotik bide ağrı kesici verdi ama ağrı kesiciyi kullanma gereği duymadım ağrım olmadı 3. Günüm ama az da olsa biraz kirli akıntım var da bi sıkıntı yok sanırım zaten pazartesi yumurta takibi için gidecem dr a bakalım artık
Valla bizde daha başlamadık zaten bugün dr a gittim 2 tane yumurtam olusmus aksilik ya eşimle limoniyiz karadenizli inadı var kolay kolay yumuşamaz bakalım artık inşallah düzelir de bu ayımız boşa gitmezHayırlısı olsun canım aynı gün çektirmişiz benim hiç lekelenmem bile olmadı çok şükür güzel geçti diri diri çekildim:) üstelik vajinismus dum 8 ay korkudan hiç sıkmadım kendimi neyse sonuçlarımız da temiz çıkmış ne güzel..
Ben bu ay kendi haline bırakcam zaten bu perşembe yumurtlama günüm daha ilişkiye başlamadık yarın inşallah bakalım hayırlısı
Inşallah canım değerlendir mutlaka biz bugün başlıcaz gün aşırı bakalım ama herşeyin hayırlısı diyorumValla bizde daha başlamadık zaten bugün dr a gittim 2 tane yumurtam olusmus aksilik ya eşimle limoniyiz karadenizli inadı var kolay kolay yumuşamaz bakalım artık inşallah düzelir de bu ayımız boşa gitmez
İnşallah amin canım , teşekkür ederimelma_sekerim01 canım mrb seni merak ettim bi bakayım dedim :) çoktan çektirmişsin hsg yi çok şükür açıkmış seninkide atlatmışsın sonunda sevindim senin adına inşallah çok bekletmeden gelir meleğin
![]()
inşallah canım ..bende hala bi değişiklik yok :) adetin 24.günü progesteron ve prolaktin testi yaptırmıştım bugün aldık sonucu ama dr gösteremedik perşembe gidicez, progesteron düşük sanırım 7,42İnşallah amin canım , teşekkür ederim
Sen ne yaptın ben Mayıs ta aşılama için smrna tüp bebek ile görüşcem bu perşembe yumurtlamam çalışmalara başladık bakalım inşallah tuttururuz:)
Evet canım bende pco var 23. günü 5 çıkmıştı progesteron 10 un altı olduğu için yumurtlama olmamış demişti prolaktin ise 35 di en son , ama başka sitelerde okumuştum progesteron u 5 olup yumurtlayıp hamile kalan çok var Allaha kalmış canım ya emziren arkadaşım hamile kalmıştı prolaktin kaçlarda sen düşün emziren birinin ,Rabbim istedikten sonra oluyor yani içini ferah tut , olmadı aşılama öncesi nisan da adet olursam yumurta takibi yaptırıp çatlatma iğnesi vurdurayım diyorum hiç yapılmadı çünki daha önce bana.inşallah canım ..bende hala bi değişiklik yok :) adetin 24.günü progesteron ve prolaktin testi yaptırmıştım bugün aldık sonucu ama dr gösteremedik perşembe gidicez, progesteron düşük sanırım 7,42sen yaptırmışmıydın bu testi
dediğin gibi Allah'ın takdiri canım zamanı var demekki ,sennde gerek kalmz inşallah gelir meleğinEvet canım bende pco var 23. günü 5 çıkmıştı progesteron 10 un altı olduğu için yumurtlama olmamış demişti prolaktin ise 35 di en son , ama başka sitelerde okumuştum progesteron u 5 olup yumurtlayıp hamile kalan çok var Allaha kalmış canım ya emziren arkadaşım hamile kalmıştı prolaktin kaçlarda sen düşün emziren birinin ,Rabbim istedikten sonra oluyor yani içini ferah tut , olmadı aşılama öncesi nisan da adet olursam yumurta takibi yaptırıp çatlatma iğnesi vurdurayım diyorum hiç yapılmadı çünki daha önce bana.
Öyle yap canım sizde sorun ne?dediğin gibi Allah'ın takdiri canım zamanı var demekki ,sennde gerek kalmz inşallah gelir meleğin
bende gittiğimde klomeni söyliyeyim diyorum bu ay onu deneyelim hiç tedavi görmedik bizde, daha fazla beklemek istemiyorum artık![]()
Merhaba ben zübeyde hanım da çektirdim adet sancısını 2 dk çeçektiğini düşün bide derin derin nefes al sakin olmak en önemlisiSelam arkadaşlar bende bu ay adet görünce randevu alcam bakalım. Ama çok korkuyorum smear da bile çok canım yandı. Bu arada zeynep kamil düşünüyorum orda muayene olduğum için. Sizce zor mu olur özel e mi gitmeliyim bilemedim