HSG (Çektirmiş yada Çektircek olanlar )burda toplanalım!!

17 Marta randevumu aldım arkadaşlar ,film çektirdikten sonra hemen arkasından hamile kalan var mı?
Canim ben yaklasik bir ay once ozelde cektirdim anestesiz doktorum kendini kasmazsan fazla aci cekmezsin dedi . Ve film cekilirken icine igne ile ilac sikarken felaket derece agri cektim dayanamdm ve kendimi elimde olmadan cok kastim ve doktor cekemedi tekrar yeniden cekti . Benim sana tavsiyem sakin kendini kasma canim

Canim ben yaklasik bir ay once ozelde cektirdim anestesiz doktorum kendini kasmazsan fazla aci cekmezsin dedi . Ve film cekilirken icine igne ile ilac sikarken felaket derece agri cektim dayanamdm ve kendimi elimde olmadan cok kastim ve doktor cekemedi tekrar yeniden cekti . Benim sana tavsiyem sakin kendini kasma canim
canım ben vijinismus geçirdiğim halde öyle aman aman anlatıldığı gibi olmadı hiç korkmadan girdim ne iğne ne bişey yaptırdım sıkmıcam kendimi dedim beyinde bitiyor iş çok güzel geçti çok şükür temiz tüplerim de açık çıktı darısı çektirmek isteyenlere..

ben bide 8 ay vajinismusdum o yüzden iğne yaptırcam ağrı kesici gibi hayırlısı canım
Mrb canım benimde 3 aylık bi vajinismus sıkıntım oldu ayrıca kuruluk da varmış her ay sistit problemi yaşıyordum Meğer kuruluk yara yapıyormuş oda enfeksiyon 4 ay uğraştım şimdi jel kullanıyorum benim yumurtalarım büyümüyormuş 2 ay klomen kullandım olmadı perşembe günü hsg çektirdim benim anestezili oldu hiçbirşey hissetmedim dr antibiyotik bide ağrı kesici verdi ama ağrı kesiciyi kullanma gereği duymadım ağrım olmadı 3. Günüm ama az da olsa biraz kirli akıntım var da bi sıkıntı yok sanırım zaten pazartesi yumurta takibi için gidecem dr a bakalım artık

Mrb canım benimde 3 aylık bi vajinismus sıkıntım oldu ayrıca kuruluk da varmış her ay sistit problemi yaşıyordum Meğer kuruluk yara yapıyormuş oda enfeksiyon 4 ay uğraştım şimdi jel kullanıyorum benim yumurtalarım büyümüyormuş 2 ay klomen kullandım olmadı perşembe günü hsg çektirdim benim anestezili oldu hiçbirşey hissetmedim dr antibiyotik bide ağrı kesici verdi ama ağrı kesiciyi kullanma gereği duymadım ağrım olmadı 3. Günüm ama az da olsa biraz kirli akıntım var da bi sıkıntı yok sanırım zaten pazartesi yumurta takibi için gidecem dr a bakalım artık
Hayırlısı olsun canım aynı gün çektirmişiz benim hiç lekelenmem bile olmadı çok şükür güzel geçti diri diri çekildim:) üstelik vajinismus dum 8 ay korkudan hiç sıkmadım kendimi neyse sonuçlarımız da temiz çıkmış ne güzel..
Ben bu ay kendi haline bırakcam zaten bu perşembe yumurtlama günüm daha ilişkiye başlamadık yarın inşallah bakalım hayırlısı

Hayırlısı olsun canım aynı gün çektirmişiz benim hiç lekelenmem bile olmadı çok şükür güzel geçti diri diri çekildim:) üstelik vajinismus dum 8 ay korkudan hiç sıkmadım kendimi neyse sonuçlarımız da temiz çıkmış ne güzel..
Ben bu ay kendi haline bırakcam zaten bu perşembe yumurtlama günüm daha ilişkiye başlamadık yarın inşallah bakalım hayırlısı
Valla bizde daha başlamadık zaten bugün dr a gittim 2 tane yumurtam olusmus aksilik ya eşimle limoniyiz karadenizli inadı var kolay kolay yumuşamaz bakalım artık inşallah düzelir de bu ayımız boşa gitmez

Valla bizde daha başlamadık zaten bugün dr a gittim 2 tane yumurtam olusmus aksilik ya eşimle limoniyiz karadenizli inadı var kolay kolay yumuşamaz bakalım artık inşallah düzelir de bu ayımız boşa gitmez
Inşallah canım değerlendir mutlaka biz bugün başlıcaz gün aşırı bakalım ama herşeyin hayırlısı diyorum

elma_sekerim01 elma_sekerim01 canım mrb seni merak ettim bi bakayım dedim :) çoktan çektirmişsin hsg yi çok şükür açıkmış seninkide atlatmışsın sonunda sevindim senin adına inşallah çok bekletmeden gelir meleğin :KK200:

elma_sekerim01 elma_sekerim01 canım mrb seni merak ettim bi bakayım dedim :) çoktan çektirmişsin hsg yi çok şükür açıkmış seninkide atlatmışsın sonunda sevindim senin adına inşallah çok bekletmeden gelir meleğin :KK200:
İnşallah amin canım , teşekkür ederim:KK15:
Sen ne yaptın ben Mayıs ta aşılama için smrna tüp bebek ile görüşcem bu perşembe yumurtlamam çalışmalara başladık bakalım inşallah tuttururuz:)

İnşallah amin canım , teşekkür ederim:KK15:
Sen ne yaptın ben Mayıs ta aşılama için smrna tüp bebek ile görüşcem bu perşembe yumurtlamam çalışmalara başladık bakalım inşallah tuttururuz:)
inşallah canım ..bende hala bi değişiklik yok :) adetin 24.günü progesteron ve prolaktin testi yaptırmıştım bugün aldık sonucu ama dr gösteremedik perşembe gidicez, progesteron düşük sanırım 7,42 :( sen yaptırmışmıydın bu testi

inşallah canım ..bende hala bi değişiklik yok :) adetin 24.günü progesteron ve prolaktin testi yaptırmıştım bugün aldık sonucu ama dr gösteremedik perşembe gidicez, progesteron düşük sanırım 7,42 :KK43: sen yaptırmışmıydın bu testi
Evet canım bende pco var 23. günü 5 çıkmıştı progesteron 10 un altı olduğu için yumurtlama olmamış demişti prolaktin ise 35 di en son , ama başka sitelerde okumuştum progesteron u 5 olup yumurtlayıp hamile kalan çok var Allaha kalmış canım ya emziren arkadaşım hamile kalmıştı prolaktin kaçlarda sen düşün emziren birinin ,Rabbim istedikten sonra oluyor yani içini ferah tut , olmadı aşılama öncesi nisan da adet olursam yumurta takibi yaptırıp çatlatma iğnesi vurdurayım diyorum hiç yapılmadı çünki daha önce bana.

Evet canım bende pco var 23. günü 5 çıkmıştı progesteron 10 un altı olduğu için yumurtlama olmamış demişti prolaktin ise 35 di en son , ama başka sitelerde okumuştum progesteron u 5 olup yumurtlayıp hamile kalan çok var Allaha kalmış canım ya emziren arkadaşım hamile kalmıştı prolaktin kaçlarda sen düşün emziren birinin ,Rabbim istedikten sonra oluyor yani içini ferah tut , olmadı aşılama öncesi nisan da adet olursam yumurta takibi yaptırıp çatlatma iğnesi vurdurayım diyorum hiç yapılmadı çünki daha önce bana.
dediğin gibi Allah'ın takdiri canım zamanı var demekki ,sennde gerek kalmz inşallah gelir meleğin ;)
bende gittiğimde klomeni söyliyeyim diyorum bu ay onu deneyelim hiç tedavi görmedik bizde, daha fazla beklemek istemiyorum artık :(

dediğin gibi Allah'ın takdiri canım zamanı var demekki ,sennde gerek kalmz inşallah gelir meleğin :KK66:
bende gittiğimde klomeni söyliyeyim diyorum bu ay onu deneyelim hiç tedavi görmedik bizde, daha fazla beklemek istemiyorum artık :KK43:
Öyle yap canım sizde sorun ne?
Bizde bende pco ve prolaktin işte dediğim gibi eşimde Sperm sayı ve hızında düşüklük var 10 gün oldu inofolic içiyorum tavsiye ettiler sende iç , ben serophene içtim klomen benzeri ama 2 ay ne takip yaptı ne iğne içtim olmadı işte en son filmi çektirdim bari zaman kaybetmeden aşılama ya geçeriz diye düşündüm , benim talihsizliğim eşimin işi çoğu yumurtlama zamanlarım iş seyahatinde olduğu için yandı Allahtan dün geldi bugün başladık çalışmalara :) ovulasyon tutuyorum bugün çift çizgiyi gördüm haftasonuna kadar gün aşırı olsun gerisi Allaha kalmış diyorum

Selam arkadaşlar bende bu ay adet görünce randevu alcam bakalım. Ama çok korkuyorum smear da bile çok canım yandı. Bu arada zeynep kamil düşünüyorum orda muayene olduğum için. Sizce zor mu olur özel e mi gitmeliyim bilemedim
Merhaba ben zübeyde hanım da çektirdim adet sancısını 2 dk çeçektiğini düşün bide derin derin nefes al sakin olmak en önemlisi

Back
X