Alttan muayene olabiliyorum sorun olmuyor o anda heyecandan kasilma olursa diye endise ediyorumCnm bnm acimadi eğer alttan muayene ettirebiliyorsan rahim filmi de cektirebilirsin tuplerin açıksa acı cekmessin inşallah aciktir
İyi aksamlar kizlar bende pkoluyum bir yildir tedavi gordum fakat hic bir sonuc vermedi. Bugun baskent universitesine gittim yeni bir doktor buldum . Cok ilgili doktor amh ve smear testi yapti. Regliden sonra hsg cektircem Eşimin sprem degerlerine tekrardan bakilacak. Zor bir surec bekliyor bizi bide hsg cekilirken caniniz yaniyormu
Yok cnm bn çok korkak biriyim zaten içine giren alet çok ince hissetmiyorsun bileAlttan muayene olabiliyorum sorun olmuyor o anda heyecandan kasilma olursa diye endise ediyorum
Insallah canim napalim mecbur katlancaz kucaklarimiz dolsunda bunlar unutulurYok cnm bn çok korkak biriyim zaten içine giren alet çok ince hissetmiyorsun bile
Regli bittikten sonra radyoloji bolumunden randevu aldigimda belirtecekmisiz arkadasim insallah ilk ve son olurAnestezili hsg talep et doktorundan
Aynen öyle cnm evlat için her türlü acı çekiliyor vallaInsallah canim napalim mecbur katlancaz kucaklarimiz dolsunda bunlar unutulur
Cok buyuk gecmis olsun arkadasim Rabbim kucagini bos birakmasin . Progeston kullandigim halde reglim gelmedi 9 gun oldu birakali ilaci olsaydim hsg randevu alcamSubat ayinda bende cektirdim, anestesi almadan cok agrili bir islem degil, dayanilmayacak kadar degil en azindan. Hemen ertesi ay hamile kaldim ama malesef gecen hafta dusuk yaptim.
Hayırlı haberlerini alırsın inşallahbende bugün doktora gidicem hsg için gün alıcam inşallah hepimiz için hayırlı olur
İnşallah temiz çıkarBugun doktora gittim kan tahlili verdim sadece proklatin yuksek cikti doktorum dostinex verdi. 1haziranda hsg cekilecek ondan sonra tedavi durumu belli olacak
Korkuyorum anestezi olmadan yapilacak cok sanci oluyormus bugun hastanede bayanin biri kivraniyodu resmenİnşallah temiz çıkar
Bünye den bünyeye degisiyomus canım ama stres yapıyo insan illaki ben anestezili olacağını bile bile o masaya yatınca çok stres yaptım inşallah ağrısız acısız biter giderKorkuyorum anestezi olmadan yapilacak cok sanci oluyormus bugun hastanede bayanin biri kivraniyodu resmen
Ben aynı gün aldım kişinin bünyesine göre degisiyomus biri diyo hiç ağrım yok biri diyo çok ağrılıPeki sonuclari ayni gun veriyolarmi acaba bide denildigi gibi cok mu agrili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?