HSG FİLMİ ÇEKTİRİP HAMİLE KALANLAR BURAYA

Subat ayinda bende cektirdim, anestesi almadan cok agrili bir islem degil, dayanilmayacak kadar degil en azindan. Hemen ertesi ay hamile kaldim ama malesef gecen hafta dusuk yaptim.

Subat ayinda bende cektirdim, anestesi almadan cok agrili bir islem degil, dayanilmayacak kadar degil en azindan. Hemen ertesi ay hamile kaldim ama malesef gecen hafta dusuk yaptim.
Cok buyuk gecmis olsun arkadasim Rabbim kucagini bos birakmasin . Progeston kullandigim halde reglim gelmedi 9 gun oldu birakali ilaci olsaydim hsg randevu alcam

Hic korkma hsgden, ondan sonra gebelik sansinin artacagini dusun acisini hissetmezsin bile. Hakkinda hayirlisi olsun, Allahim nasip etsin bebegini kucagina almak

Bugun doktora gittim kan tahlili verdim sadece proklatin yuksek cikti doktorum dostinex verdi. 1haziranda hsg cekilecek ondan sonra tedavi durumu belli olacak

Korkuyorum anestezi olmadan yapilacak cok sanci oluyormus bugun hastanede bayanin biri kivraniyodu resmen
Bünye den bünyeye degisiyomus canım ama stres yapıyo insan illaki ben anestezili olacağını bile bile o masaya yatınca çok stres yaptım inşallah ağrısız acısız biter gider

selam kızlar benim bi sorum olcak biz 1.5 yıldır bebek istiyoruz olmuyor doktora gittim geçenlerde test sonuçlarına yumurtalıklarda yavaslama var dedi hsg çektir tedaviye başlayalım dedi bende şimdi hem korkuyorum çektirmeye bide çalışıyorum izinde sıkıntı oluyo acaba illa çektirmem gerekirmi yoksa başka bi doktorada gitsemmi? bilgisi olan beni bilgilendirirse cok sevinicem. teşekkürler

Bende 1 yıllık evliyim hiç korunmadik herseyim normal cikti esiminde oyle geçen ay hsg çektirdim temiz çıktı şükür bu ayda hamile kaalamadım adetin ikinci günü doktora gittim klomen hap verdi yarın baslicam onada gerisi allahin taktiri bence çektir sonrada gereken tedavine bak eğer vakit kaybetmek istemiyorsan D deryaaaa0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…