HSG FİLMİ ÇEKTİRİP HAMİLE KALANLAR BURAYA

Cok teşekkür ederim cok yardimci oldun. Rabbim insallah bizlere ve bizim gibi bekleyenlere bi an once verir bebisleri :)

Bünye den bünyeye degisiyomus canım ama stres yapıyo insan illaki ben anestezili olacağını bile bile o masaya yatınca çok stres yaptım inşallah ağrısız acısız biter gider
Insallah canim mecbur katlancaz yeter ki kucaklarimiz bos kalmasin

Insallah canim mecbur katlancaz yeter ki kucaklarimiz bos kalmasin
adet sancisinin bir tık ustu iki kere sıvı verdiler bana inanın çok acimiyor anestezi almadim ben ama herkesin aci esigi farklı ben de histeroskopide bayilacaktim İnşallah sizlerden şifa olur bende hiç ise yaramadi

günaydınlar kızlar yarın hsg çektireceğim acayip stres yaptım bir an önce olup bitseydi

Narkozlu olcaksa zaten bi sey hissetmiyosun narkozsuzda agri yasayan olmamis yorumlarda okudugum kadariyla.ins tertemiz cikar
inşallah arkadaşım narkoz olmayacak doktorum narkoz verilmeden yapılırsa daha belirgin olur dedi. İnşallah arkadaşım sonuç korktuğum kadar olmaz hayırlısı ile

inşallah arkadaşım narkoz olmayacak doktorum narkoz verilmeden yapılırsa daha belirgin olur dedi. İnşallah arkadaşım sonuç korktuğum kadar olmaz hayırlısı ile
Olmaz canim icini ferah tut o an bol bol dua et gelismeleri yaz Allah kolaylik versin simdiden

Arkadaslar cumartesi günü bende cektiricem hsg bursada oturuyorum burtomu onerdi doktorum burtomu aradım doktorlarımız anesteji küçük bi işlem için uygun görmüyorlar o yüzden anestezisiz yapıyoruz dedi telefondaki kişi başıma neler gelicek bbilmiyorum inş canım cok yanmaz

Ben şubat ayında çektirdim. Korka korka ama bisey olmuyor anesteziye gerek yok ama özel de cektirin.bilmiyorum bundan mi herşey vesile işte allah im mucizemizi bize verdi 3 aylık hamileym. Mart ayında hamile kaldım.allah herkese nasip etsin.mutlaka rahim filmi cektirin bence.

Ay cok sevindim peki filmde bi sey cikmis miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…