Özelde anestezili yaptirdimBen aynı gün aldım kişinin bünyesine göre degisiyomus biri diyo hiç ağrım yok biri diyo çok ağrılı
300 e yaptirdimBenim bi akrabbam celilirkem bayilmis onu duydum iyice korktum :/
Benim tedavim başladı tez günde alırız Haberlerimizi inşallahCok teşekkür ederim cok yardimci oldun. Rabbim insallah bizlere ve bizim gibi bekleyenlere bi an once verir bebisleri :)
İnşallah bayrama kadar hamile kalırsın da cektirmene gerek kalmazInsallah insallah :) benim artik bayramdan sonraya kaldi
Insallah canim mecbur katlancaz yeter ki kucaklarimiz bos kalmasinBünye den bünyeye degisiyomus canım ama stres yapıyo insan illaki ben anestezili olacağını bile bile o masaya yatınca çok stres yaptım inşallah ağrısız acısız biter gider
adet sancisinin bir tık ustu iki kere sıvı verdiler bana inanın çok acimiyor anestezi almadim ben ama herkesin aci esigi farklı ben de histeroskopide bayilacaktim İnşallah sizlerden şifa olur bende hiç ise yaramadiInsallah canim mecbur katlancaz yeter ki kucaklarimiz bos kalmasin
ayy inşallah öyle çok istiyorumki bi bebeğimin olmasını eltim yeni doğum yaptı insanın içi gidiyor vallaİnşallah bayrama kadar hamile kalırsın da cektirmene gerek kalmaz
Narkozlu olcaksa zaten bi sey hissetmiyosun narkozsuzda agri yasayan olmamis yorumlarda okudugum kadariyla.ins tertemiz cikargünaydınlar kızlar yarın hsg çektireceğim acayip stres yaptımbir an önce olup bitseydi
inşallah arkadaşım narkoz olmayacak doktorum narkoz verilmeden yapılırsa daha belirgin olur dedi. İnşallah arkadaşım sonuç korktuğum kadar olmaz hayırlısı ileNarkozlu olcaksa zaten bi sey hissetmiyosun narkozsuzda agri yasayan olmamis yorumlarda okudugum kadariyla.ins tertemiz cikar
Olmaz canim icini ferah tut o an bol bol dua et gelismeleri yaz Allah kolaylik versin simdideninşallah arkadaşım narkoz olmayacak doktorum narkoz verilmeden yapılırsa daha belirgin olur dedi. İnşallah arkadaşım sonuç korktuğum kadar olmaz hayırlısı ile
Insallah canim acayip stres yaptim hayirlisi ile atlatsaydimOlmaz canim icini ferah tut o an bol bol dua et gelismeleri yaz Allah kolaylik versin simdiden
Ay cok sevindim peki filmde bi sey cikmis miydiBen şubat ayında çektirdim. Korka korka ama bisey olmuyor anesteziye gerek yok ama özel de cektirin.bilmiyorum bundan mi herşey vesile işte allah im mucizemizi bize verdi 3 aylık hamileym. Mart ayında hamile kaldım.allah herkese nasip etsin.mutlaka rahim filmi cektirin bence.
Naptin cnm cektirdin mi nasil gectiInsallah canim acayip stres yaptim hayirlisi ile atlatsaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?