Gecmis olsun cnm doktorlari da anlamadim bize de narkozlu onerdi narkozlu yaptirdim.sonucun nasil ciktiArkadaslar cumartesi günü bende cektiricem hsg bursada oturuyorum burtomu onerdi doktorum burtomu aradım doktorlarımız anesteji küçük bi işlem için uygun görmüyorlar o yüzden anestezisiz yapıyoruz dedi telefondaki kişi başıma neler gelicek bbilmiyorum inş canım cok yanmaz
Cumartesi yaptırıcam canım ben valla hangi ağrı kesiciyi icsem diye düşünüyorum yarım saat önce ağrı kesici almanız yeterli dediler bana yani daha sonuç yokGecmis olsun cnm doktorlari da anlamadim bize de narkozlu onerdi narkozlu yaptirdim.sonucun nasil cikti
Arkadaslarr hsgyi anestezisiz cektirenler hangi ağrı kesiciyi kullandınız rica etsem yazamısınız..
CANIM ÇOK YANDI CANIM AMA ÇOK ŞÜKÜR TÜPLER AÇIK ÇIKTI . FAKAT SOL TARAFTA YAPIŞIKLIK VARDI ODA İLAÇ İLE AÇILMIŞ. 2 AY NORMAL YOL İLE DOKTOR DENEYİN DEDİ. 2 AY İÇİNDE OLMAZSA HAMİLELİK AŞILAMA YAPILACAKNaptin cnm cektirdin mi nasil gecti
Cok gecmis olsun hadi ins asilamaya gerek kalmadan guzel haber verirsinCANIM ÇOK YANDI CANIM AMA ÇOK ŞÜKÜR TÜPLER AÇIK ÇIKTI . FAKAT SOL TARAFTA YAPIŞIKLIK VARDI ODA İLAÇ İLE AÇILMIŞ. 2 AY NORMAL YOL İLE DOKTOR DENEYİN DEDİ. 2 AY İÇİNDE OLMAZSA HAMİLELİK AŞILAMA YAPILACAK
inşallah arkadaşım bakalım stres yapmadan beklemeye çalışıyorum. kendimi işe güce verdim . İkimizde güzel haberler alırızCok gecmis olsun hadi ins asilamaya gerek kalmadan guzel haber verirsin
Arkadaslar cumartesi günü bende cektiricem hsg bursada oturuyorum burtomu onerdi doktorum burtomu aradım doktorlarımız anesteji küçük bi işlem için uygun görmüyorlar o yüzden anestezisiz yapıyoruz dedi telefondaki kişi başıma neler gelicek bbilmiyorum inş canım cok yanmaz
Doktorum ziya cetin canim benim cok iyi doktor hemen git cok memnun kalcaksin zubeydenin ust tarafinda muayenanesi var ozel muayene ucreti 100 tlCanim ben de bursada oturuyorum. Suan dis gebelik yasiyorum. Doktorun kim
inşallah hamilesinizdir. size bir şey sormak istiyorum. Doktorunuz hsg yi hangi aşamada istedi. Öncesinde hangi tetkikleri yapmıştı?kızlar bende bu ay hsg cektirdim. bünyeden bünyeye değişiyor. benden önceki hasta çektirip hiç bisey olmamış gibi evine gitti. ama benim cekim sonrasinda başım döndü ve tansiyonum düştü bayıldım hemen. özelde çektirdim bide. çok şükür temiz çıktı iki tüpümde açık. adetime 6 gün var inşallah hamileyimdir. beklemedeyim şu an
canım 1 yıl hamile kalamayinca çektirmen şart zaten. ben 14 aylık evliyim ve öncesinde de bütün testlerimi yapmistim bir sorunum çikmamıştıinşallah hamilesinizdir. size bir şey sormak istiyorum. Doktorunuz hsg yi hangi aşamada istedi. Öncesinde hangi tetkikleri yapmıştı?
bir sıvı enjekte ediolar vajinadan ve o sıvının tüplerden geçisini takip ediyorlar yani yollar açık mı kapalımı diye bakıyorlar bazen kapalı olupda o sıvıyla açılanlarda oluyor bazen daha ciddi kapalı durumlar oluyor onu öğreniq tedavine ona göre devam ediyorHsg filmi çektirmenin hamilelikle alakası ne kızlar ne yapılıyor bu filmde rahmimize?
adetinden kaç gün sonra çektirdin canım ve sonrasında doktor yumurta takipi yapıyormukızlar bende bu ay hsg cektirdim. bünyeden bünyeye değişiyor. benden önceki hasta çektirip hiç bisey olmamış gibi evine gitti. ama benim cekim sonrasinda başım döndü ve tansiyonum düştü bayıldım hemen. özelde çektirdim bide. çok şükür temiz çıktı iki tüpümde açık. adetime 6 gün var inşallah hamileyimdir. beklemedeyim şu an
bende şuan dış gebelik yaşıyorum 4 ay sonra hsg çektiricem bende sizin yazılarınızı oknca çok seviniyorum insallah bende çektirdikten kısa zaman sonra hamiş olurum benim gibi dış gebelik yaşıp hsg çektirenler kaç ay sonra çektirdiler acaba
ben amaliyat olmadım kürtajla rahmimi temizledi methotterax diye bi iğne vurdu o iğneyle vücut keseyi kendi eritcekmis oda biraz zaman alıyor o yüzden heralde 4 ay korun dedi bana çektirdikten sonra hamile kaldınmı canımbnm tüpüm alınmıştı.ameliyattan sonra ilk adetimin bitimnde çektrmiştm
bizimde bir yıldır olmuyor evleneli hiç korunmadık zaten hormon tahlillerim normal çıktı ultrasonla daha önce bi bakmıştı sorun yok demişti ama en son gidişimde bakmadı HSGyi çektir alttan bakalım dedi.ama ben hsgden korktum sanırım bu ay çektirmedim. siz HSGyi nerde çektirdiniz özel mi devlet mi?canım 1 yıl hamile kalamayinca çektirmen şart zaten. ben 14 aylık evliyim ve öncesinde de bütün testlerimi yapmistim bir sorunum çikmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?