HSG FİLMİ ÇEKTİRİP HAMİLE KALANLAR BURAYA

Gecmis olsun cnm doktorlari da anlamadim bize de narkozlu onerdi narkozlu yaptirdim.sonucun nasil cikti

Gecmis olsun cnm doktorlari da anlamadim bize de narkozlu onerdi narkozlu yaptirdim.sonucun nasil cikti
Cumartesi yaptırıcam canım ben valla hangi ağrı kesiciyi icsem diye düşünüyorum yarım saat önce ağrı kesici almanız yeterli dediler bana yani daha sonuç yok

Arkadaslarr hgsyi anestezisiz cektirenler hangi ağrı kesiciyi kullandınız rica etsem yazamısınız..

Naptin cnm cektirdin mi nasil gecti
CANIM ÇOK YANDI CANIM AMA ÇOK ŞÜKÜR TÜPLER AÇIK ÇIKTI . FAKAT SOL TARAFTA YAPIŞIKLIK VARDI ODA İLAÇ İLE AÇILMIŞ. 2 AY NORMAL YOL İLE DOKTOR DENEYİN DEDİ. 2 AY İÇİNDE OLMAZSA HAMİLELİK AŞILAMA YAPILACAK

Cok gecmis olsun hadi ins asilamaya gerek kalmadan guzel haber verirsin

Herkese merhaba.Bizde bir yıldır cocuk istiyoruz ama olmadı evleneli hiç korunmadik. Doktora gittim teşhis için,once hormon testi sonra HSG ve sperm testi alttan muayene ve ultrason ben hormon testini yatirdim sıkıntı çıkmadı esimde bugün sperm testi yaptırdı sonucu almadik henüz hsg deçok tereddutlerim var alttanmuayeneyide hsgden sonra yapalım dedi. Sorum şu ki sizin tedhisler için sıralama nasıldır hsg cektirmelimiyim? Cevapyazarsanız çok sevinirim.

Canim ben de bursada oturuyorum. Suan dis gebelik yasiyorum. Doktorun kim

bende şuan dış gebelik yaşıyorum 4 ay sonra hsg çektiricem bende sizin yazılarınızı oknca çok seviniyorum insallah bende çektirdikten kısa zaman sonra hamiş olurum benim gibi dış gebelik yaşıp hsg çektirenler kaç ay sonra çektirdiler acaba

Hsg filmi çektirmenin hamilelikle alakası ne kızlar ne yapılıyor bu filmde rahmimize?

kızlar bende bu ay hsg cektirdim. bünyeden bünyeye değişiyor. benden önceki hasta çektirip hiç bisey olmamış gibi evine gitti. ama benim cekim sonrasinda başım döndü ve tansiyonum düştü bayıldım hemen. özelde çektirdim bide. çok şükür temiz çıktı iki tüpümde açık. adetime 6 gün var inşallah hamileyimdir. beklemedeyim şu an

inşallah hamilesinizdir. size bir şey sormak istiyorum. Doktorunuz hsg yi hangi aşamada istedi. Öncesinde hangi tetkikleri yapmıştı?

Hsg filmi çektirmenin hamilelikle alakası ne kızlar ne yapılıyor bu filmde rahmimize?
bir sıvı enjekte ediolar vajinadan ve o sıvının tüplerden geçisini takip ediyorlar yani yollar açık mı kapalımı diye bakıyorlar bazen kapalı olupda o sıvıyla açılanlarda oluyor bazen daha ciddi kapalı durumlar oluyor onu öğreniq tedavine ona göre devam ediyor

adetinden kaç gün sonra çektirdin canım ve sonrasında doktor yumurta takipi yapıyormu

bnm tüpüm alınmıştı.ameliyattan sonra ilk adetimin bitimnde çektrmiştm

bnm tüpüm alınmıştı.ameliyattan sonra ilk adetimin bitimnde çektrmiştm
ben amaliyat olmadım kürtajla rahmimi temizledi methotterax diye bi iğne vurdu o iğneyle vücut keseyi kendi eritcekmis oda biraz zaman alıyor o yüzden heralde 4 ay korun dedi bana çektirdikten sonra hamile kaldınmı canım

canım 1 yıl hamile kalamayinca çektirmen şart zaten. ben 14 aylık evliyim ve öncesinde de bütün testlerimi yapmistim bir sorunum çikmamıştı
bizimde bir yıldır olmuyor evleneli hiç korunmadık zaten hormon tahlillerim normal çıktı ultrasonla daha önce bi bakmıştı sorun yok demişti ama en son gidişimde bakmadı HSGyi çektir alttan bakalım dedi.ama ben hsgden korktum sanırım bu ay çektirmedim. siz HSGyi nerde çektirdiniz özel mi devlet mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…