ben hiç çektirmedim size yardımcı olamıyacağım ama bende çektireceğim çok can acıtıyormu özelde anestezili çektirmekte bi sakınca varmı biliyo musunuz
özelde anestezili cekiolar evet hiç birsey hissetmiyorsun uyuyup uyanıyorsun o kadar
inşALLAH sonucun güsel çıkar
teşekkür ederim anestesisiz çektirince çokmu ağrılı oluyor peki
ne kadar güsel benim biri acık ama bi sen olacak nerdeyse olmuyorrcnm benimde tüpler tıkalıydı ameliyatla açıldı.2 yıl oldu.geçen ay kürtaj oldum bende 2.kez rahim filmi çektircektim ama gebe kaldım gerek kalmadı.
ben gecense çekildim kanallarım tıkalıydıı iki side
laporoskopi oldum biri açıldı tek kanalla olur dedi doktor
olmadı bi tane asılamm olduu ve tutmadıı
bir sene için de tek kanalla olmadı yanii tekrardan kanal filmi çektirmek istiyorum
aranızda varmıı iki kere kanal filmi cektirenn
bana ikinci kess kanal filmi cektiren varsaa bilgi versin lütfen ikinci ye ger varmıı
ben bi tane cekildim amaliat oldumm üzerinden 1 sene geçtii
bi daha cektirmeme gerk var mı yada cektiren var mııı
LÜTFENN Bİ BİGİSİ OLAN ARKADASLAAARRRRR
canım ben ikinci kez çektirdim.benide biri tıkalıydı. laparoskopi oldum. doktor açıldığının söyledi.
ama aradan bir sene geçti.bende burdan okuduğum kadarıyla tekrar direk doktra film çektirmek
istrediğimi söyledim.çektirdim ve tekrar tıkanmış.bunuda çektireli bir sene oldu.
benitdende istedi doktorum. fındıkzadeye git dedi çok korkuyorum aama mecburen çektireceğimSlm ben iki defa cektirdim...birincisinde acılmadı ikincisinde acıldı şukur
benitdende istedi doktorum. fındıkzadeye git dedi çok korkuyorum aama mecburen çektireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?