bende bugun çektirdim çok kötü oldu şöyleki 5 defa çekmek zorunda kaldı doktor her seferinde dışarı çıktı olmadı 5.de oldu şükür..onun haricinde sadece adet sancısı gibi bi sancı oluyor okadar..benden öncekiler 10dk da çıktı benimki 20 dk sürdü..
bende 2 ayda iki kez çektirenlerdenim 1. de tüpler kapalı çıktı (doktor çekemediği için) 2. de hiç bir sorun çıkmadı tüpler açık çıktı..1. fazla acımadı 5 dakkada bitti ama 2 beni biraz zorladı tabi dayanılmayack bi ağrı değil şiddetli adet sancısı gibiydi..çok şükür tüpler açık yaa acı umrumda değil çünkü diğer doktorn yüzünden 1 ay boyunca göz yaşı döktüm tüplerin hem kapalı hem genişleme var ameliyat olabilirsin açılmazsa tüp bebek demiştii insan ister istemez strese giriyor ama şükürler olsun ki hiçbir sorun yokk eğer doktorunuz çektirin dediyse mutlaka sağlığınız açısından çektirin...
ben 7 ay arayla 2 kez çektirdim. anesteziye fln hiç gerek yok boşu boşuna kendinize anestezi verdirtmeyin. inanın 5 dk bile sürmüyor. sonrasında biraz adet ağrısı gibi ağrınız oluyyor.