slm.bende.geçen.hafta.cuma.çektirdim.özel.bi.hastanede.üstelik.25tl.rahim.filmi.için.birde.giriş.için.2otl.bana.tuhaf.geldi.fiyatı.ayrıca.bana.bi.ağrı.kesici.iğne.vurdular.1saat.bekledikten.sonra.filmim.çekildi.bir.sıvı.ilaçla.yumurtalıklara.bakıldı.biraz.acı.oldu.ama.o.kadar.kötü.değildi.bence.başka.bi.hastaneye.git.
yani adet agrısı gıbı mıydı? oyleyse lokal yaptırayım diorum.. ben uyutulmaktan korkuyorumm..
Ankara'da nerede çektirdiğinizi öğrenebilir miyim? benim de çektirme ihtimalim var da...
kızlar cok tesekkur ederım yorumlarınız ve yardımlarınız ıcın.. lokal olma ısını konustum doktorumla o da şöyle bı acıklama yaptı "bazen hafiften bıraz daha ınatcı bı yapısıklık yada tıkanıklık olabılıo.o zaman ıkıncı kez verıoruz ılacı rahme. bu durum senı yorabılır,zaten heyecanlı bı yapın var,sen bılırsın ". bende dr oyle dıyınce.ikinci kez çektırmeme gerek kalmasın die uyutulmaktan korkmama ragmen,aldım genel anesteziyi. herkes cok ılgılydı. anestezı uzmanıyla amelıyathaneye gırerken tanıstım.dedım " benım tansıyonum dusuk, zaten açım, cok vermeyın anestezıyı " o da " evet, yoksa bayılırsın dimi ? " dedi. yemezler dedım :) gülüştük. " daha once hıc alkol aldın mı" dedi , bende "evet" diyince "bakalım hangısı daha guzel kafa yapıomus " dedı. bende "galıba bu daha guzel" derken gitmişim. uandıımda eşim başımda benı videoya alıo. bı de elınde kagıt war "tüpler açık" yazmış el yazısıyla.. hemşirelere bağırıorum tüpler açııkkkk kahkaha atıorum.. iiki genel anestezı almısım doktorumu dinleyıp.. emınım herkeste farklıdır .. ama ne agrım ne baska bıseyım olmasdı.. hafıf bı kanamam oldu ılk 3-4 saat sonra o da kesıldı.. eşimle ızınlıydık gezdık sınemaya gıttık.. doktorumun yorumuysa tuplerın acık bazen hafıf mukus olabılıo tuplerde ılacla o da gıttıgı ıcın ilk uc ay hamıle kalma sansın %25 artar.. olmazsa yumurta takıbıne baslarız 4. ayda dedii.. cok sukur.. Allah herkese bu kadar kolay atlatmayı nasıp etsın.. ılk uc ayda hamıle kalırsam buraya yazıcamm..sıra nazlı bebişimizin keyfını beklemeye geldı..
geçmiş olsun canım en doğru kararı vermişsin sıra güzel haberlerini almaya gelmiş hadi bakalım kolay gelsin...
bir haftadır uykularım kaçıyor bu ayda klomen işe yaramazsa rahim filmi çekilecek,sizlerde neyden şüphe duyup istedi doktorunuz.
mrb canım mesajına cevap veremedım daha mesaj atamıorum kusura bakma burdan yazıorum.. konya kızılay hastanesınde cekıldı .. 1 saat onceden kalcadan agrı kesıcı ıgne vuruldu cok dayanılmayacak acı olmadı bı kac gun kanama oldu gectı ... lokal bana gore gereksız..rabbım sızedee hayırlı evlat nasıp etsın. butun herkese ınsallah
bir haftadır uykularım kaçıyor bu ayda klomen işe yaramazsa rahim filmi çekilecek,sizlerde neyden şüphe duyup istedi doktorunuz. slmcnm ben bu ay ılk kez klomen kullandım gunde ıkı kez 5. gun başladık..gun sayıyorum korkuyla 28 ekım bat ım.hormon testlerımın hepsı normal değerlerde çıkınca klomen verdı yumurta oluşumunda problem war demiştı ultrasonda bakınca..yumurta kontrolunde ıkı yumurtam oldunu söledi çatlatma vermedı bende soramadım,sorakı gıdışımde hmm tahmın ettığım gıbı çatlamışlar dedı beklıycez dedı.demekkı normal çıkan testlere göre çatlıycanı tahmın etmış.ama hamılelık olmayabılır bılemeyız şimdiden dedı eğer olmasa rahim fılmı çekıcez dedi.inş adet olmamda buna gerek kalmaz yoksa çektırıcem bende.üstelik bir oğlum var ikinci olmuyor yıne de rahim fılmı dedi 1.5 yıldır korunmuyoruz deyınce başladık işte tedaviye.çok zor süreçler sabır isteyen,inş herkesin gönlündeki nasıbolur.
bir haftadır uykularım kaçıyor bu ayda klomen işe yaramazsa rahim filmi çekilecek,sizlerde neyden şüphe duyup istedi doktorunuz.
rabbim hayırla nasip etsin inşallah ne güzel sizin bi tane varmış bebişiniz banada nasip etsain ALLAHIM inşallah sizede 2. hayırla sağlıkla verir.slmcnm ben bu ay ılk kez klomen kullandım gunde ıkı kez 5. gun başladık..gun sayıyorum korkuyla 28 ekım bat ım.hormon testlerımın hepsı normal değerlerde çıkınca klomen verdı yumurta oluşumunda problem war demiştı ultrasonda bakınca..yumurta kontrolunde ıkı yumurtam oldunu söledi çatlatma vermedı bende soramadım,sorakı gıdışımde hmm tahmın ettığım gıbı çatlamışlar dedı beklıycez dedı.demekkı normal çıkan testlere göre çatlıycanı tahmın etmış.ama hamılelık olmayabılır bılemeyız şimdiden dedı eğer olmasa rahim fılmı çekıcez dedi.inş adet olmamda buna gerek kalmaz yoksa çektırıcem bende.üstelik bir oğlum var ikinci olmuyor yıne de rahim fılmı dedi 1.5 yıldır korunmuyoruz deyınce başladık işte tedaviye.çok zor süreçler sabır isteyen,inş herkesin gönlündeki nasıbolur.
uykuların kaçmasın. ben çekildim rahim filmi. bi yılı aşkın süredir çocuğum olmyordu. doktor da önce rahim filmi çektirmeyi uygun gördü. rahim filmini çektirdikten sonra klomene başlıyacaktı.. ama klomene gerek kalmadı. rahim filminden 37 gün sonra hamile kaldım
maşallah darısı isteyen bizlere olsun bu ay klomene ragmen küçük kaldı tembel yumuşlar dr bir daha ki aya dozu yükseltelim dedi ben daha önce vajinismus hastasıydım tekrar nükseder diye biraz daha bekleyip çekeçek psiklolojik olarak hazırlanmam içinhamişin duası makbuldur banada dua et lütfen :)Rabbim bebişini korusun inşallah.
rabbim hayırla nasip etsin inşallah ne güzel sizin bi tane varmış bebişiniz banada nasip etsain ALLAHIM inşallah sizede 2. hayırla sağlıkla verir.
maşallah darısı isteyen bizlere olsun bu ay klomene ragmen küçük kaldı tembel yumuşlar dr bir daha ki aya dozu yükseltelim dedi ben daha önce vajinismus hastasıydım tekrar nükseder diye biraz daha bekleyip çekeçek psiklolojik olarak hazırlanmam içinhamişin duası makbuldur banada dua et lütfen :)Rabbim bebişini korusun inşallah.
bende normalde vajinal muayene sevmiorum. o aleti takmaları sırasında zorluk çekerim die düşündüm ama o sırada hiç acı olmadı. zaten kadındoğumcunun kullandığı aleti kullanıolar. ilaç verdiğinde bi 30 saniye kadar şiddetli adet ağrısı gibi oldu ama dayanılmayacak bişi değil. ama senn korkuların varsa anestezili ol. canından kıymetli değil sonuçta. normalde değmez tabi. birde yapan kişiye göre değişir. kan alırken bile bazen öle birine denk geliorsun ki canından can gidior. şans :)
ha bu arada duamı ettim :) inş isteklerin kabul olur hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?