hsg (rahim filmi ) genel mi lokal mi?

rimel_84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
1.354
39
158
merhaba arkadaşlar ben ankarada bi ozel hastanede salı sabahı hsg cektırcem.. doktorum kendı cekıcek filmi.. ama aklıma takılan bişe war.. genel anestezili olarak cekıcez dedı.. ağrılı bi işlemdir bosuna canını yakmayalım dedı.. aşaııya ındım fiyatogrenmek ıcın genel anestezili 750 lokal anestezılı 500 tl dedı.. ne onerırsınız?

slm.bende.geçen.hafta.cuma.çektirdim.özel.bi.hastanede.üstelik.25tl.rahim.filmi.için.birde.giriş.için.2otl.bana.tuhaf.geldi.fiyatı.ayrıca.bana.bi.ağrı.kesici.iğne.vurdular.1saat.bekledikten.sonra.filmim.çekildi.bir.sıvı.ilaçla.yumurtalıklara.bakıldı.biraz.acı.oldu.ama.o.kadar.kötü.değildi.bence.başka.bi.hastaneye.git.

yani adet agrısı gıbı mıydı? oyleyse lokal yaptırayım diorum.. ben uyutulmaktan korkuyorumm..

yani adet agrısı gıbı mıydı? oyleyse lokal yaptırayım diorum.. ben uyutulmaktan korkuyorumm..

canım ben özelde 400 e çektirdim genel anestezi ile çok rahat oluyor zaten o muayene koltuğuna yatmak zulüm gibi bir şey benim için en iyisi bu oldu zaten doktorumda narkazlu tavsiye etmişti ama tabi sen bilirsin yine de...

rahim filmine anestesi gerekmiyor kızlar ya.o kadar acı veren birşey değilki.bende geçen sene ağustos ayında çektirmiştm sadece 1 dk lına adet sancısı gibi bişey oluyor ilacı içeri verdklerinde.sonrasında kalkıp evine işine gidebiliyorsn.acı yok denecek kadar az.bence yanlş anlamayn para tuzağı anestesi olmak.anlık bir ağrı sadece.şaşırdım gerçektn

kıızlar ben bugun cektırdım canım tatlı değildir 3 kez spıral taktırdım ne agrı ne sızı duydum cok kolay dıyordu rahım fılmınıde herkez ama malesef oyle degıl canımdan can gıttı bayılama asamasına geldım

kızlar cok tesekkur ederım yorumlarınız ve yardımlarınız ıcın.. lokal olma ısını konustum doktorumla o da şöyle bı acıklama yaptı "bazen hafiften bıraz daha ınatcı bı yapısıklık yada tıkanıklık olabılıo.o zaman ıkıncı kez verıoruz ılacı rahme. bu durum senı yorabılır,zaten heyecanlı bı yapın var,sen bılırsın ". bende dr oyle dıyınce.ikinci kez çektırmeme gerek kalmasın die uyutulmaktan korkmama ragmen,aldım genel anesteziyi. herkes cok ılgılydı. anestezı uzmanıyla amelıyathaneye gırerken tanıstım.dedım " benım tansıyonum dusuk, zaten açım, cok vermeyın anestezıyı " o da " evet, yoksa bayılırsın dimi ? " dedi. yemezler dedım :) gülüştük. " daha once hıc alkol aldın mı" dedi , bende "evet" diyince "bakalım hangısı daha guzel kafa yapıomus " dedı. bende "galıba bu daha guzel" derken gitmişim. uandıımda eşim başımda benı videoya alıo. bı de elınde kagıt war "tüpler açık" yazmış el yazısıyla.. hemşirelere bağırıorum tüpler açııkkkk kahkaha atıorum.. iiki genel anestezı almısım doktorumu dinleyıp.. emınım herkeste farklıdır .. ama ne agrım ne baska bıseyım olmasdı.. hafıf bı kanamam oldu ılk 3-4 saat sonra o da kesıldı.. eşimle ızınlıydık gezdık sınemaya gıttık.. doktorumun yorumuysa tuplerın acık bazen hafıf mukus olabılıo tuplerde ılacla o da gıttıgı ıcın ilk uc ay hamıle kalma sansın %25 artar.. olmazsa yumurta takıbıne baslarız 4. ayda dedii.. cok sukur.. Allah herkese bu kadar kolay atlatmayı nasıp etsın.. ılk uc ayda hamıle kalırsam buraya yazıcamm..sıra nazlı bebişimizin keyfını beklemeye geldı..

Ankara'da nerede çektirdiğinizi öğrenebilir miyim? benim de çektirme ihtimalim var da...

Ankara'da nerede çektirdiğinizi öğrenebilir miyim? benim de çektirme ihtimalim var da...

koru hastanesınde cektırdım canım.. sgk karsılamıo rahım fılmını.. doğurganlıkla ılgılı ya.. Allahım hem 3 cocuk derler hemde hıc destek olmazlar.. neyse canım ben gayet memnun kaldım hastaneden.. illaki hastanedeki doktorun hastası olman gerekmıomus ,dışardan da gelip çektıren oluo..

geçmiş olsun canım en doğru kararı vermişsin sıra güzel haberlerini almaya gelmiş hadi bakalım kolay gelsin...

bana kalırsa anestezi gereksiz geçen geçen yıl ekim ayıydı sanırım hsg çekilmiştim. şubatta hamile kaldım. bana çığlık attırdı doğrusu tüpler açıktı ama yapışıklık varmış. bikaç saniye sürdüğü için dayanılmıcak bişi değil.

ben ağustosta cektirdim 200tl sgk karşıladı özel bir hastanede..agrı kesici içtim olmadan yarım saat önce.topu topu ilacın verilmesi 2dakika sürdü bir an adet sancısı yasadım 20 30 saniye anestezili pahalı diye doktorlar tavsiye ediyor olabilir hiç gerek yok acı dolu hikayelere anlam veremiyorum belki d ecok fazla korkup kasıyorlar ..inanın ki çok basit bi işlem..

bir haftadır uykularım kaçıyor bu ayda klomen işe yaramazsa rahim filmi çekilecek,sizlerde neyden şüphe duyup istedi doktorunuz.

bir haftadır uykularım kaçıyor bu ayda klomen işe yaramazsa rahim filmi çekilecek,sizlerde neyden şüphe duyup istedi doktorunuz.

mrb canım mesajına cevap veremedım daha mesaj atamıorum kusura bakma burdan yazıorum.. konya kızılay hastanesınde cekıldı .. 1 saat onceden kalcadan agrı kesıcı ıgne vuruldu cok dayanılmayacak acı olmadı bı kac gun kanama oldu gectı ... lokal bana gore gereksız..rabbım sızedee hayırlı evlat nasıp etsın. butun herkese ınsallah

teşekür ederim yanıt için olmazsa bende ağrı kesici isterim özelde çekilecek benim ki Rabbim yardımcımız olsun inşallah.

uykuların kaçmasın. ben çekildim rahim filmi. bi yılı aşkın süredir çocuğum olmyordu. doktor da önce rahim filmi çektirmeyi uygun gördü. rahim filmini çektirdikten sonra klomene başlıyacaktı.. ama klomene gerek kalmadı. rahim filminden 37 gün sonra hamile kaldım

Son düzenleyen: Moderatör:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…