bende normalde vajinal muayene sevmiorum. o aleti takmaları sırasında zorluk çekerim die düşündüm ama o sırada hiç acı olmadı. zaten kadındoğumcunun kullandığı aleti kullanıolar. ilaç verdiğinde bi 30 saniye kadar şiddetli adet ağrısı gibi oldu ama dayanılmayacak bişi değil. ama senn korkuların varsa anestezili ol. canından kıymetli değil sonuçta. normalde değmez tabi. birde yapan kişiye göre değişir. kan alırken bile bazen öle birine denk geliorsun ki canından can gidior. şans :)
ha bu arada duamı ettim :) inş isteklerin kabul olur hayırlısıyla.
sağol canım yanıtın için bir kaç klomen denemesinden sonra biraz dişimi sıkıcam artık bebiş yolunda gözüm karardı herşeyi yapabilirim :)
Allah razı olsun dualarda buluşmak güzel bende sana edecem inşallah hayırla sağlıkla kuçağında olur meleğin :) hayırlı bayramlar şeker tadında geçirin bayramınızı,Rabbi'm kimin gönlünde ne varsa onu versin inşallah
bence hiç birine gerek yok:) ist.da isen radyomara git derim benim hiç ağrım olmadı sonrasında gezdik bile eşimle.işlem esnasında sadece biraz baskı hissettim kasıklarımda o kadar.bol şans
bir haftadır uykularım kaçıyor bu ayda klomen işe yaramazsa rahim filmi çekilecek,sizlerde neyden şüphe duyup istedi doktorunuz.
merhaba arkadaşlar ben ankarada bi ozel hastanede salı sabahı hsg cektırcem.. doktorum kendı cekıcek filmi.. ama aklıma takılan bişe war.. genel anestezili olarak cekıcez dedı.. ağrılı bi işlemdir bosuna canını yakmayalım dedı.. aşaııya ındım fiyatogrenmek ıcın genel anestezili 750 lokal anestezılı 500 tl dedı.. ne onerırsınız?
klomen kullanıyorum bu 2. ayım. dr. buda olmazsa rahim filmi çektirip aşılamaya başlayabiliriz istersen dedi. daha 9 aylık evliyim. neden böyle birşey söledi anlayamadım. çok erken değilmi aşılama için? bide çatlatma iğnesini sormuştum dr. a senin için gerekli deil zaten kendiliğinden çatlıyo dedi ama geçen ay 1 hafta adetim gecikti progestan verdi onu kullanıp adet oldum. adet olamıyorsam yumurtamın çatlamadığı anlamına gelmezmi bu.. tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen...
bana kalırsa anestezi gereksiz geçen geçen yıl ekim ayıydı sanırım hsg çekilmiştim. şubatta hamile kaldım. bana çığlık attırdı doğrusu tüpler açıktı ama yapışıklık varmış. bikaç saniye sürdüğü için dayanılmıcak bişi değil.
inşallah sorun çıkmamıştır testlerinizde rahim filminden sonra hamiş kalan çok oluyor darısı size bana isteyen herkese olsun inşallah
hsg çektirmiş birisi olarak tavsiyem eğer maddi imkanınız varsa hiç uğraşmadan anestezi ile özel hastanede çektirmeniz eğer imkanınız yoksa devlet hastanesine biraz dişinizi sıkarakta yaptırabiliyorsunuz tabi istediğiniz zamanda randevu alabilirseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?