hsg (rahim filmi ) genel mi lokal mi?

Temmuz ayında bende çekildim özelde hiç ağrım olmadı kanama olur dediler o bile olmadı gayet rahattı, lokal yada genel anestesi vb. ilaç dahi kullanmadım ağrısız yöntemdi.Şuan 3,5 aylık hamileyim.Allahım isteyen herkese versin tez zamanda...

hsg çektirmiş birisi olarak tavsiyem eğer maddi imkanınız varsa hiç uğraşmadan anestezi ile özel hastanede çektirmeniz eğer imkanınız yoksa devlet hastanesine biraz dişinizi sıkarakta yaptırabiliyorsunuz tabi istediğiniz zamanda randevu alabilirseniz

Arkadaslar bende 2 ekimde regl oldum 11 ekimde de ASM'de anestezi ile rahim filmi cektirdim. Kesinlikle tavsiyem imkaniniz var ise anestezi ile cektirin ilk denememde anestezi vermediler ben cektiremeden aglayarak geri ciktim o yuzden 2. Denememi 3 ay sonra anestezi ile yaptirdim cok sukur cok az agrim oldu sonrasinda ve tuplerim acik cikti.

Arkadaslar bende 2 ekimde regl oldum 11 ekimde de ASM'de anestezi ile rahim filmi cektirdim. Kesinlikle tavsiyem imkaniniz var ise anestezi ile cektirin ilk denememde anestezi vermediler ben cektiremeden aglayarak geri ciktim o yuzden 2. Denememi 3 ay sonra anestezi ile yaptirdim cok sukur cok az agrim oldu sonrasinda ve tuplerim acik cikti.

bence hiç birine gerek yok:) ist.da isen radyomara git derim benim hiç ağrım olmadı sonrasında gezdik bile eşimle.işlem esnasında sadece biraz baskı hissettim kasıklarımda o kadar.bol şans

bence hiç birine gerek yok:) ist.da isen radyomara git derim benim hiç ağrım olmadı sonrasında gezdik bile eşimle.işlem esnasında sadece biraz baskı hissettim kasıklarımda o kadar.bol şans

malesef istanbulda degilim hatta çok uzak bize

konu sahibi çektirmiş ama belki araştırırıken okuyanlar olur yine de yazayım.

sadece para alabilmek için genel anestezi yapıyorlar. inanamıyorum sezaryen bile lokalle yapılabilirken bu kadar basit ve çok az ağrılı ( çoğu zaman ağrısız) bir işlemi nasıl genel anestezi ile yaparlar. lütfn böyle tuzaklara düşmeyin. anestezi almak basit bişey değil.

hsg acıya aşırı duyarlılığı olan biri değilseniz ağrılı olmaz. eski imkanlarda ağrılıymış ama artık değil. en fazla bir kaç dk. adet ağrısı benzeri bir ağrı çekmek gereksiz yere anestezi almaktan daha iyi değil mi? ( ben de hiç ağrı olmadı, hastaneden çıktım otobüse bindim evime kadar ayakta gittim hiç bir ağrı sızı olmadan, acı eşiği yüksek biri de değilimdir normalde ağdaya bile zor dayanırım)

sizi sadece biraz daha fazla para alabilmek için bu kadar sömürmelerine izin vermeyin ne olur... söz konusu olan şey sağlığınız...

bir haftadır uykularım kaçıyor bu ayda klomen işe yaramazsa rahim filmi çekilecek,sizlerde neyden şüphe duyup istedi doktorunuz.

canım 10 aydır denıyorduk olmadı doktora gıttık tabıı ben arastırıp gittiğimden dedim 3. testi- spermıyogram- rahım fılmı ıstıyorum dedim :) doktorda çalışıp gelmişsiniz dedi gülerek.. yanı ıltıhap ya da benzeri şeylerden yumurtalıklara gıden tüplerde tıkanıklık war mı die bakıldı.. onun oncesınde de smear alındı..

inşallah sorun çıkmamıştır testlerinizde rahim filminden sonra hamiş kalan çok oluyor darısı size bana isteyen herkese olsun inşallah

ÇOK PAHALI DEMİŞLER BAHÇELİEVLER BETATOMER EMAR DA 75 TL Daha Ucaza Yaptıran Buraya Nerede yaptırdıklarını paylaşsın

klomen kullanıyorum bu 2. ayım. dr. buda olmazsa rahim filmi çektirip aşılamaya başlayabiliriz istersen dedi. daha 9 aylık evliyim. neden böyle birşey söledi anlayamadım. çok erken değilmi aşılama için? bide çatlatma iğnesini sormuştum dr. a senin için gerekli deil zaten kendiliğinden çatlıyo dedi ama geçen ay 1 hafta adetim gecikti progestan verdi onu kullanıp adet oldum. adet olamıyorsam yumurtamın çatlamadığı anlamına gelmezmi bu.. tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen...

canım kaç yaşındasın ve adetin düzenli mi, daha yeni evlisin sen yumurtan kendiliğinden oluşup çatlıyorsa hiç gerek yok aşılamaya falan biraz uzaklaş bu konulardan rahatlat içini eşinle gez toz Allahın ol demesiyle gelir bebişin inşallah benim de doktorum hemen aşılama önerdi rahim filmini çektirdikten 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım, gerçi dış gebelikle sonuçlandı ama sonuçta hamile kalabildiğimi görmüş oldum. ama sen rahim filmini çektir yapışkanlık falan da varsa gider rahatça hamile kalırsın inşallah. ayrıca progestanı hamileliğin başında düşüğü engellemek içinde veriyorlar sen telaş yapma adetin geciktiyse de yumurtan biraz geç çatlamış olabilir stres en büyük etken canım dediğim gibi takma kafana....

28 yaşındayım. zaten acele etmiyorum streste yapmıyorum ama dr neden öle söledi anlam veremedim. adet düzensizliği hep yaşadığım bi sorun yıllarca doğum kontrol hapı kullandım düzenlemesi için. aynı zamanda hiptroidi var onunla alakalı yumurtanın geç oluşması.

mrb cnm,bnde rahım fılmı çektıreceğim..bır oğlum var doktoruma soramadım yınede tıkalı olabılırmı tüplerım?yanı soradan kapanıyomu,sonucu hemen alabılıyormyuz?sorasında ne önerıyor doktor ılaç fılan var mı?

inşallah sorun çıkmamıştır testlerinizde rahim filminden sonra hamiş kalan çok oluyor darısı size bana isteyen herkese olsun inşallah

yok canım çok şükür ii cıktı tüm sonuclarımız.. beklıyoruz bakalım olmazsa 3 donem sonra gel dedi doktorum.. inşallah canım hepimizin bebişleri olsun..

Arkadaşlar ben göztepede özel bir hastanede kabus gibi bir hsg çektirdim. Hem uzun sürdü, hem canım yandı, hem de 3-4 gün kanamam oldu. sonuç bir tüp tıkalı dediler. Çok ağrın olduysa da tıkalı çıkabilir dediler. sonra Dr değiştirdim bahçelievlerde özel bir hastaneye gittim. O da hsg istedi. Öncekinden şüpheliydik çünkü karışık konusmuslardı. Dr hsg istiyorum diyince aldı beni bir telaş. Dr " Bana güven hiç canın yanmayacak" dedi. Ama ben tereddütte kaldım, çektirdim. fındıkzadede bir yerde. SONUÇ SÜPER cihazlar süper. 5 dk belki sürdü ssürmedi. Ne acı, ne kanama hiçbisey olmadı. Aynı zamanda tüp falan tıkalı değilmiş. GAyet sağlıklıymısım. HSG çektirmekten korkmayın ama gerçekten iyi bir yerde çektirin. İşini bilen ve cihazı iyi olan bir yer. Dr u , hastaneyi, hsg çekildiğim yeri şiddetle Tavsiye ederim....

Bende çektirmek istiyorum ama maddi olarak denk gelmedi bir türlü fiatı yüksek çünkü.Yalnız çektiren çok arkadaşım var onlara koldan iğne vurdular 10 dklık uyusturuyormuş onu tavsşye ettiler bana onuda araştır istersen

Ben bugün çektirdim, titreyerek gittim hastaneye. Gitmeden önce internette araştırmıştım. Forumlarda yazanları görünce çok ama çok korktum. Oysa ki korkulacak bir şey yokmuş inanın.İlacı salarken ( dikkatinizi çekerim salarken diyorum, bazı arkadaşlar tazyikli su demiş yok artık dedim :)) adet sancısından biraz fazla ağrı oluyor 1 dk sürmüyor bu kadar. Anestezi falan hiç gerek yok 5 dk işlem sürüyor, yarım saat ayılmaya çalışıyorsunuz bence bedeninize yazık.

arkadaşlar bende geçen ay hsg çektirdim ama anestezi ile çünkü benim kasılma problemim var doktorumda önemli olan sonuç deyince içim rahat bir şekilde çektirdim.şükürler olsun temiz çıktı sonuçlarım.soranlar olmuş nerede çektirdiğimi söyleyeyim ben çok memnun kaldım arkadaşım tavsiyesiile gitmiştim.etlikte özel hastanede anestezili 250 tl + 40 tl muayene parası verdim.allah hepimizin kalbine göre versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…