- 16 Kasım 2014
- 93
- 13
- 13
- 42
- Konu Sahibi kediiiiiiiiii
-
Arkadaslar merhaba araniza yeni katildm.bende hsg cektirmistim biraz agrim oldu ama kendimi cok sktm ayaga kalktiktan sonra tansiyonum dustu istigfar falan.ama o ay hamile kaldm malesef dusuk yaptim Rabbim isteyen herkese nasip etsn
Ben belli araliklarla 3kez dusuk yaptm malesef bisey bulamadilar
Bende kanama yada akıntı çok olmadı.Röntgenden sonra verdikleri pede 1 saat sonra baktığımda az bir kahverengi leke vardı.Bir iki gün peçeteyle sildiğimde bi damla kahverengi akıntı görüyordum.Röntgen çektirdiğim günün akşamı biraz adet agrısı gibi agrım oldu ama çok rahatsız edici bir agrı degildi.Şimdide yumurtlama dönemimdeyim.BAT 12.02.2015. Tek dileğim o gün geldiğinde regl olmamak.Duacıyım.Bende pazartesi gitcem öğrenince yazarım.benim kahverengi akıntı iki gündür devam ediyo. Neden acaba canım sendede varmı
hiç korkma canım gerçekten. yazmıştım ben yaşadıklarımı.benim agrı eşigim çok duşuktur buna ragmen hiçbişey duymadım acı anlamında.korkarsan kendini sıkarsın.zaten yaptıkları bişey yok.smear testindeki gibi kaşıkla rahim agzını açıyorlar sonra içeri sıvı veriyorlar hepsi bu.dua et allah yardımcın olacaktır.Ben de persembe yaptiricam korkuyoruminsallah iyi olur hepimiz icin..
doktorum bana başka testlerde vermişti.henuz onları yaptıramadım.en çok korktugum hsg idi. o yuzden onunla başladım.rontgeni çeken doktor tüpleriniz açık sorun yok dedi.ama sol tarafta et beni gibi bişey varmış.ama tek tüpü kapalı, tek tüpü kapalı olanlar bile hamile kalabiliyor. kalamıyor olmamızın tek sebebi aşırı stres yapıyor olmamız. gerçekten fazlasıyla etkiliyormuş hamile kalmayı.Bende sonucumu aldım bugün tüpler açıkmış. Herşey gayet normal. Peki neden olmuyor
canım senin sorunu bulamadımNeden kimse bana cevap vermedi
Canim şunu sordm. Daha once hamile kalms dusuk yapan birinin tupleri kapalimidir ?canım senin sorunu bulamadımnasıl yardımcı olabiliriz?
hiç korkma canım gerçekten. yazmıştım ben yaşadıklarımı.benim agrı eşigim çok duşuktur buna ragmen hiçbişey duymadım acı anlamında.korkarsan kendini sıkarsın.zaten yaptıkları bişey yok.smear testindeki gibi kaşıkla rahim agzını açıyorlar sonra içeri sıvı veriyorlar hepsi bu.dua et allah yardımcın olacaktır.
Canim şunu sordm. Daha once hamile kalms dusuk yapan birinin tupleri kapalimidir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?