hsg rahim filmi tecrübesi olanlar

merhaba arkadaşlar bende geçen hafta hsg çektirdim . merak ettiğim konu caba hsg çektiren ve ilk ayda hamile kalan arkadaşlar varmı ben çok istiyorum 2 bucuk senedir evliyim bir problem gözükmüyor tüplerim açıkmış doktorum 2 ay bekle hsg çekiminden sonra tedaviye başlama dedi sanırım yumurtlama takibine alacaklar olmazsa yada aşılama mı sonraki işlem hiç bilgim yok.

Merhaba, hsg cekiminden sonra hic bir sorunu olmayanlari genelde 6 ay kadar bekletiyolar o sirada yumurtlama takibi oluyor. Daha sonra da asilamaya gecilebiliyor. Yada hicbir sorun yoksa yasin gencse bekleme suresini uzatabiliyor doktor. Ama yas buyukse daha da erken asilama yapilabiliyor. Ama rahim filmi sonrasi hamile kalan cok var. Benim en yakin arkadasim hemen hamile kaldi 1 bucuk yildir olmuyordu hic sorun yoktu cektirdi diger ay hamileydi.

Rahim filmi cektirdiginiz ay korunmuyorsunuz degilmi arkadaslar?? O ayi da degerlendiriyormusunuz??

Bence degildir zaten hamile kalmis demekki tupleri acik spermler oradan gecebilmis. Ama eger kurtaj gibi bir operasyon olduysa o sirada bi tkaniklik olmus olabilir oda ilacla acilir insallah hsg sirasinda.
bende aynı şeyi düşünüyorum. bu yaşadıklarımdan öğrendiğim kadarıyla kürtajlardan sonra tüplerde tıkanıklık yada yapışıklık oluyormuş.Bu hsg filminde verilen sıvı ile bu tıkanıklıklar ve yapışıklıklar gidiyormuş.bu yüzdende daha ilk aydan hamile kalma oranı yükseliyormuş.

Bana korunsan iyi olur dedi ama zaten yumurtlamdan once cektircem. Korunmak istemiyorum korunmucam buyuk ihtimal. Tabi sonucu iyi ciksin ilk once hayirlisiyla. Tesekkurler canim.
bende yumurtlamadan önce çektirdim.zaten bu filmi adetten hemen sonra yani gebelik olmadığına emin olduktan sonra çekiyorlar.hem içeri verilen sıvıdan hemde radrasyon aldığın için.benim işlemi yapan doktor üstüne çelik elbise giydi resmen

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Deneyimlerim sizinle paylaşmak istiyorum.korkulu rüyam rahim filmini ben geçen hafta özel bir hastanede anestesiziz olarak çektirdim.Hic yaptirmayanlarin korkusunu çok iyi anlıyorum. Ama inanın kızlar korkulacak hiç bişey yok. Ağrı oluyor tabiki adet sancısı nin fazlasını düşünün .O şekilde bir ağrı ama işlemi yaparlarken çok kısa sürüyor bu ağrı. Sonrasında bişey kalmıyor. Sizin rahat olup kendinizi kasmamaniz çok önemli doktora aynısını diyor. Ben o anda sadece bebeğimi düşünüp hersey onun için dedim. İnanın korkusunun verdiği stres o anki acıdan daha fazla. O yüzden sakin stres yapmayın ben çok yaptım ama pişman oldum. Çıktığımda gezmeye bile gittim..

Hadi yaa :/ bizde o radyasyonu yiyecez desene :) ama onlar her an hep yaptiklari icin korunmalari lazim. Hayirlisi olur insallah canim dedigin gibi haberdar edelim birbirimizi

Hadi ya :) sagolun kizlar beni cok rahatlattiniz. Bende persembe gunu boyle seyler yazarim insallah bebegim icin katlaniyorum zaten ne yapalim. Allah hayirlisini nasip etsin

Hadi yaa :/ bizde o radyasyonu yiyecez desene :) ama onlar her an hep yaptiklari icin korunmalari lazim. Hayirlisi olur insallah canim dedigin gibi haberdar edelim birbirimizi
evet yaa nolur haberdar edelim arkadaşlar. bu arada biraz detay vereyim.benim yaş 35. daha öncesinden malesef 2 kürtajım var.ama kürtajlardan çok uzun yıllar geçti.şimdi istiyorum ama bakalım olacak mı?

evet yaa nolur haberdar edelim arkadaşlar. bu arada biraz detay vereyim.benim yaş 35. daha öncesinden malesef 2 kürtajım var.ama kürtajlardan çok uzun yıllar geçti.şimdi istiyorum ama bakalım olacak mı?

Niye olmasin insallah olur benim yengem 43 yasinda 12 yildir olmuyordu yeni dogum yapti 1 aylik bebegi var.hemde kendiliginden hamile kaldi. Bende 25 yasindayim. 1 yildir istiyoruz insallah Allah isteyen herkese nasip eder canim.

Niye olmasin insallah olur benim yengem 43 yasinda 12 yildir olmuyordu yeni dogum yapti 1 aylik bebegi var.hemde kendiliginden hamile kaldi. Bende 25 yasindayim. 1 yildir istiyoruz insallah Allah isteyen herkese nasip eder canim.
Ayyyy ne güzelll. Allah bağışlasın. Amin amin amin canım hepimize nasip etsin inşallah. Sen daha çok gençsin. hiç üzme kendini hiçççç. ben inanıyorum sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın.

Cok tesekkur ederim Allah razi olsun. Insallah hayirlisiyla burda o gunleri de goruruz. Allah nasip ederse inkansiz diye bisey olmaz benim kayinvaldem 38 yasinda dogurmus kucuk gorumcemi hemde menapoza girdigi halde. Allah yazdiysa her kosulda olur. Senin regl gunun daha az kalmis ben daha basindayim insallah hayirli haberlerini aliriz.

Aynen canım buraya yazalım gelişmeleri. Ben korunmuycam inş hamile kalırız hepimiz. Bnde 13.02.2015 adet. İnş gelmez kırmızılarda hamile olurum. Bu ay çok umutluyum.

Bn 21 yaşım. 3 yıldır istiyoruz ama tedaviye 4 aydır başladık. Serophone ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı. Rahim filminide atlattım. Bakalım şimdi ne yol izliycez.

Bn 21 yaşım. 3 yıldır istiyoruz ama tedaviye 4 aydır başladık. Serophone ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı. Rahim filminide atlattım. Bakalım şimdi ne yol izliycez.

Oo sen daha cok kucuksun canim benim. Sikma canini hic olur senin. Bi sorun var mi peki canim doktor ne diyo? Rahim filminden sonra olur insallah digerlerine gerek kalmaz.

Aynen canım buraya yazalım gelişmeleri. Ben korunmuycam inş hamile kalırız hepimiz. Bnde 13.02.2015 adet. İnş gelmez kırmızılarda hamile olurum. Bu ay çok umutluyum.
Benim doktorum korunma dedi.benimde kırmızıların gelme tarihi 12.02.2015. Aynı tarihlerde bekliyoruz canım ve inşallah hamile olduğumuz için gelmezler kırmızılar...

Yaşım küçük erken evlendim. Ama 3 yıldır olmayınca çook istiyoz olmasını. Prolaktin biraz yüksek çıktı 28 işte dostineks kullandım bide film çekildimaçık çıktı tüpler işte. Başka sorun yok progesterona bakcaklar 10 gün sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…