hsg rahim filmi tecrübesi olanlar

aaa öyle umutsuzluğa kapılma. gerçi benimde umudum yok ya neyse :) peki hissettiğin yada farkettiğin bazı belirtiler var mı canım?

burda yazan belirtilerin hepsini ben daha önce yaşadım ama hamile değildim. o yüzden çok belirtilere bakmıyorum. sadece 2 gündür kasıklarımda ara ara çok hafif ağrı oluyor o kadar.

burda yazan belirtilerin hepsini ben daha önce yaşadım ama hamile değildim. o yüzden çok belirtilere bakmıyorum. sadece 2 gündür kasıklarımda ara ara çok hafif ağrı oluyor o kadar.
çok haklısın.agrı ve batma bendede oluyor.ama sanki biraz azaldı gibi.ayrıca yogun bir akıntım vardı yumurtlama günümden bu yana.sanki onda da bir azalma oldu. offff bilmiyorum hayırlısı. ben hsg filmi çektirdim bu ay.adetten sonra malesef 9. ve 10 gün oldu bizim. sonrasında olmadı o yüzden umutlanmak istemiyorum.ama ablamda diyorki bende 10. gun olmuştu ve gebe kalmıştım diye.bakalım kısmet.

canım geçmiş olsun. inş hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalırsın. Bende bu ay olmazsa hsg çektircem ama inanılmaz korkuyorum o yüzden anestezili çektirmek istiyorum. sen nerde çektirdin

ankarada cektirdim canım. korkma canım. en azından sonrasında kafan rahat olur.

Bice ben istanbuldayım. fulya açık emarda çektirdim 4 yada 5 dk sürdü.öyle dedikleri adet sancısı gibi oluyor diyorlar ya.bende o bile olmadı. ki benim adetlerim çok agrılı geçer çokkk.Buna ragmen hiçbir acı duymadım.zaten ekrandan sanada izletiyor rahmin durumunu.yani hiç korkma canım.

tşk ederim kızlar. bu ay hamilelik olmazsa ya şişli echomar da ya da fulya açık emar da çektircem.

Canım yaa benim iki gündür böyle kahverengi akıntım oluyo adete daha 8 gün var. Neden böyle oldu acaba yarın gitcem doktora
canım benimde adete 8 gün var.Valla bende kahverengi akıntı yok.ama buradan o kadar çok şey okudumki.hamile olan birçok kişi ilk gebelik belirtilerine kahverengi akıntıdan bahsetmiş.hadi inşallah sen bu defa hamilesin galiba :) ben umutsuzum bu ay

Hiç sanmıyorum canım yaaa. Filmin etkisi yada adetim başlıcak ondandır diyorum. En az senin kadar umutsuzum bende o mucizeyi yaşamayı o kadar çok istiyorum ki...

Hiç sanmıyorum canım yaaa. Filmin etkisi yada adetim başlıcak ondandır diyorum. En az senin kadar umutsuzum bende o mucizeyi yaşamayı o kadar çok istiyorum ki...
canım inşallah hep birlikte yaşayacağız.8 gun öncesinden adet için kahverengi akıntı gelmez be canım

şu hiç ağrım olmadı diyenlere okadar özendim ki şimdi dün hastaneyi birbirine kattım bağırmaktan. benim çok kötü sancım oldu. adet sancısının 100 kati nerdeyse. işlem bitti kalktım yerimden eşim yanıma geldi çocuklar gibi eşime sarıldım ağladım rahat bi 10 dk hastanede de yarım saat yattım. hee söylemeyi unuttum hsg den yarım saat önce ağrı kesici iğne yaptılar eve giderken herşey bitti bir daha sancı olmucak sandım eve gittim yataga yattım başladı bi sancı hemen doktorun verdiği ağrı kesiciden aldım rahatladım.

Allah allah yaaa nıye boyle oldu acaba? Benım ruhum duymadı gercekten.hep soyledım benım adet sancım bu fılm cekılırkenkı sancıdan cok fazla oluyor dıye. Cok uzuldum canım sana cok gecmıs olsun.sonuc ne cıktı pekı?

Öncelikle geçmiş olsun.Arkadaşım sanırım hsg çekilen yer ve doktordan. Kaynaklanıyor benim arkadaşım çektirdi oda sorunlu geçti çapada yaptırmıştı ben çektirdim inanın hiç birşey hissetmedim benim korkum o kadar fazlaydı ki tarifi yok fakat normal muahanne olur gibiydi doktor ve gittiğim yer çok iyi di araştıracak gittim Şişli echomar herkezin oraya qitmesini tavsiye ederim normal yaşamıma devam ettim .

Sonuç tüplerin ikiside açık canım çok sürmedi bi 2 dk falan ama sancı çok kötüydü ya doktor bile dayanamadı.

valla yaşadığım yerin en iyi kadın doğum uzmanıydı doktor güvendim yaptırdım. istanbul bana çokkk uzak atlattım neyse geçti gitti canım

bende 2014 mart ayında hsg çektirmiştim nette yazılanlardan gözüm korkmuştu ancak çok rahat geçti hemen kalkıp yola çıktık ağrım sızım olmamıştı
ağustos ayında hamile kaldım bir faydası oldu mu bilemiyorum tüpler açık çıkmıştı
Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin amin.

Hiç korkma cnm sakin ol bebeğini düşün onun için herşeyi yaparsın dime o yüzden korkma 2 dk lik bişey hemen geçiyo
Hiç korkma cnm sakin ol bebeğini düşün onun için herşeyi yaparsın dime o yüzden korkma 2 dk lik bişey hemen geçiyo
çok teşekkür ederim desteğin için ama filmi çektiremedim dr.gebelikten şüphelendi kantesti istedi ama maalesef 5 gün önce yaptırdığım değer düşmüştü.yani gebelik yoktubakalım yarın tekrar gideceğim belki yarın çeker filmi..adetliyken çekiliyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…