- 16 Ocak 2015
- 509
- 295
- 63
- 30
- Konu Sahibi kediiiiiiiiii
-
Ya öyle mi oldu cnm hayırlısı olsun insallah en yakın zaman da hamiş oluruz hepimiz Allahın izniyle... haber verirsin cnm yarın burdan. Ben adetli degildim çekilirken bilmiyorum adetliyken çeker mi yani o konuda bi bilgim yokçok teşekkür ederim desteğin için ama filmi çektiremedim dr.gebelikten şüphelendi kantesti istedi ama maalesef 5 gün önce yaptırdığım değer düşmüştü.yani gebelik yoktubakalım yarın tekrar gideceğim belki yarın çeker filmi..adetliyken çekiliyor mu acaba?
Ya öyle mi oldu cnm hayırlısı olsun insallah en yakın zaman da hamiş oluruz hepimiz Allahın izniyle... haber verirsin cnm yarın burdan. Ben adetli degildim çekilirken bilmiyorum adetliyken çeker mi yani o konuda bi bilgim yok[/QUOT
Anladım çok teşekkür ederim.hayırlısıyla gelsinler inşallah beklemek çok zor gerçektenYa öyle mi oldu cnm hayırlısı olsun insallah en yakın zaman da hamiş oluruz hepimiz Allahın izniyle... haber verirsin cnm yarın burdan. Ben adetli degildim çekilirken bilmiyorum adetliyken çeker mi yani o konuda bi bilgim yokhaber veririm burdan.
çok teşekkür ederim desteğin için ama filmi çektiremedim dr.gebelikten şüphelendi kantesti istedi ama maalesef 5 gün önce yaptırdığım değer düşmüştü.yani gebelik yoktubakalım yarın tekrar gideceğim belki yarın çeker filmi..adetliyken çekiliyor mu acaba?
Gerçekten ya çok zor Allah im hayırlısini versin
selam canım var mı bir gelişme? benimde bat 12 şubat. bekliyorum.BEnimde adet günüm şubat 11 ocak ayında hsg çektirdim. Adete 9 günüm var ama bende ki farklılık bundan 5 gün önceden beri göğüslerim acayip şiş ve ağrı yapıyo neden oluyo anlamadım. Belki ağır bişey kaldırmışımdır diyorum. O kadar gebelikten geçmişim yani :) hayırlısı.
canım selam. var mı bir gelişme? merak ettim senide.tanem inşallah aynı anda birbirimize güzel haberler veririz canım. valla hepimiz için dua ediyorum.
selam kızlar nasılsınız? batı 10 şubat olan bir arkadaş vardı ama kim olduğunu hatırlayamadım şimdi. gelişme var mı kimsede? benim 12 şubat beklemedeyim.
Test için erken degil mi canım? Ben gunum gecmeden yapmak istemıyorum.3gun var ama karnımın agrısı bugun basladı.regl olucam herhaldebenimde 12 şubat ama test yaptım negatif çıktı
Test için erken degil mi canım? Ben gunum gecmeden yapmak istemıyorum.3gun var ama karnımın agrısı bugun basladı.regl olucam herhalde
Senın bat ne zamandı? Sende bu ay hsg cektırmıstın degıl mı?
selam kızlar nasılsınız? batı 10 şubat olan bir arkadaş vardı ama kim olduğunu hatırlayamadım şimdi. gelişme var mı kimsede? benim 12 şubat beklemedeyim.[/QUO
aynı belirtiler bende de var canım. bende acaba psikolojik mi? bünyem beni kandırıyor mu diye düşünüp uzuluyorum.regl olacak gibi karnım agrıyor.ama hamileliğin ilk belirtileri adet olacakmış gibi oluyor diyorlar. o yuzden bilmiyorum.2 gün sonra belli olacak zaten herşey.Bende beklemedeyim bu haftayı gögüslerim şişti aqrı var sanki renkli olacakmışım gibi ama buqun de tüm gün başım döndü acaba psikoloji olarak mı bilemedim inşallah hayırlı haberler veririz .
aynı günü bekliyoruz seninle.ahhh canım inşallah göbektedir bebişler. kafayı yedim yaaa. başım dönuyor arada midem falan bulanıyor.sanki karnımdaymış gibi konuşuyorum onunla.elim karnımda inşallah oradasındır annemmm diye yalvarıyorum resmen.12 şubat canım. yok ben çektirmedim. bu ay olmazsa çektiririm artık
aynı belirtiler bende de var canım. bende acaba psikolojik mi? bünyem beni kandırıyor mu diye düşünüp uzuluyorum.regl olacak gibi karnım agrıyor.ama hamileliğin ilk belirtileri adet olacakmış gibi oluyor diyorlar. o yuzden bilmiyorum.2 gün sonra belli olacak zaten herşey.
aynı belirtiler bende de var canım. bende acaba psikolojik mi? bünyem beni kandırıyor mu diye düşünüp uzuluyorum.regl olacak gibi karnım agrıyor.ama hamileliğin ilk belirtileri adet olacakmış gibi oluyor diyorlar. o yuzden bilmiyorum.2 gün sonra belli olacak zaten herşey.
ayyyy canım inşallah vardır. Bir ara karın agrım durdu şimdi yine batma şeklinde başladı. sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum korkarak.allahım nolur yaaa bizede ver.Aynen 2qün var bakalım mutlaka haber ver merak ettim inşallah bebişlerimiZ bizledir
yok canım karnım ağrımaya başladı bugün geliyo kırmızı kartım yineselam canım var mı bir gelişme? benimde bat 12 şubat. bekliyorum.
Offfffyok canım karnım ağrımaya başladı bugün geliyo kırmızı kartım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?