hsg rahim filmi tecrübesi olanlar

Ya öyle mi oldu cnm hayırlısı olsun insallah en yakın zaman da hamiş oluruz hepimiz Allahın izniyle... haber verirsin cnm yarın burdan. Ben adetli degildim çekilirken bilmiyorum adetliyken çeker mi yani o konuda bi bilgim yok

anla

Gerçekten ya çok zor Allah im hayırlısini versin

selam kızlar nasılsınız? batı 10 şubat olan bir arkadaş vardı ama kim olduğunu hatırlayamadım şimdi. gelişme var mı kimsede? benim 12 şubat beklemedeyim.

selam canım var mı bir gelişme? benimde bat 12 şubat. bekliyorum.

Test için erken degil mi canım? Ben gunum gecmeden yapmak istemıyorum.3gun var ama karnımın agrısı bugun basladı.regl olucam herhalde

3 gün önce çıkan varmış yaptım bende ama negatif. biliyorum bu ay da olmadı öbür ay a artık.

Bende beklemedeyim bu haftayı gögüslerim şişti aqrı var sanki renkli olacakmışım gibi ama buqun de tüm gün başım döndü acaba psikoloji olarak mı bilemedim inşallah hayırlı haberler veririz .

Bende beklemedeyim bu haftayı gögüslerim şişti aqrı var sanki renkli olacakmışım gibi ama buqun de tüm gün başım döndü acaba psikoloji olarak mı bilemedim inşallah hayırlı haberler veririz .
aynı belirtiler bende de var canım. bende acaba psikolojik mi? bünyem beni kandırıyor mu diye düşünüp uzuluyorum.regl olacak gibi karnım agrıyor.ama hamileliğin ilk belirtileri adet olacakmış gibi oluyor diyorlar. o yuzden bilmiyorum.2 gün sonra belli olacak zaten herşey.

12 şubat canım. yok ben çektirmedim. bu ay olmazsa çektiririm artık
aynı günü bekliyoruz seninle.ahhh canım inşallah göbektedir bebişler. kafayı yedim yaaa. başım dönuyor arada midem falan bulanıyor.sanki karnımdaymış gibi konuşuyorum onunla.elim karnımda inşallah oradasındır annemmm diye yalvarıyorum resmen.

Aynen 2qün var bakalım mutlaka haber ver merak ettim inşallah bebişlerimiZ bizledir

Aynen 2qün var bakalım mutlaka haber ver merak ettim inşallah bebişlerimiZ bizledir
ayyyy canım inşallah vardır. Bir ara karın agrım durdu şimdi yine batma şeklinde başladı. sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum korkarak.allahım nolur yaaa bizede ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…