- 13 Ocak 2015
- 1.996
- 1.960
- 133
- 46
- Konu Sahibi kediiiiiiiiii
-
İnşallah canım inşallah hep birlikte hayırlı haberlerimiz olsun :)Benim daha yumurtlama gunum gelmedi canim. Daha var yani gunume. Ohh hadii bakalimmm akinti agri bu kadar erken basladiysaa belirti olabilirrr. Hadi insallahh hayirli haberlerini alirizz.
Canım benim burada okuduğum tüm yorumlarda herkes önce gögüslerinin şiştiğini ve hassaslaştığından bahsetti.Bende sapık gibi sürekli gögüslerimi kontrol ediyorum ama ben ne acı var ne bişey :) hayırlısı inşallah canım hepimize.BEnimde adet günüm şubat 11 ocak ayında hsg çektirdim. Adete 9 günüm var ama bende ki farklılık bundan 5 gün önceden beri göğüslerim acayip şiş ve ağrı yapıyo neden oluyo anlamadım. Belki ağır bişey kaldırmışımdır diyorum. O kadar gebelikten geçmişim yani :) hayırlısı.
Bnde altinci gun cektirmustim cnm akintim vardi goguslerim sis ve aciyodu bide kalcama igne batiriyolar gibi okuyodu hic kasiklarimda filn agri olmadi cnm kan belki yerlesme knmasidr herseyi zmn gosterir insallh bebgin sennledircanım belirtilerin neydi? bende normalde yumurtlamadan sonra adete kadar kuruluk oluyordu ama şimdi yogun bir akıntım var ve karnımın alt tarafında batma ve sancı arası bişey hissediyorum.az önce tuvalette silinirken nokta kadar kan gördum.sen neler yaşadın bizide bilgilendirir misin? ben hsg yi adetin 7.gününde çektirmiştim.
Yaa herkes goguslerındekı acıdan bahsedıyor bende acı falan yokBnde altinci gun cektirmustim cnm akintim vardi goguslerim sis ve aciyodu bide kalcama igne batiriyolar gibi okuyodu hic kasiklarimda filn agri olmadi cnm kan belki yerlesme knmasidr herseyi zmn gosterir insallh bebgin sennledir
Kisiden kisiye degisiyo cnm belirtiler hic belirti yasamynlarda var sonucta takma kafana bunlari aminn insallh ben tam bir sene bekledim cok agladim beklmk ne oldugunu bilitrim rabbim sabir versin hepinize cok zor stres cevre yipratiyo insaniYaa herkes goguslerındekı acıdan bahsedıyor bende acı falan yokama kasıgımdakı batma halavar suan bıle.amin canım ağzın bal yesin,rabbım isteyen herkese versin inşallah
Cnm ben cektirdigim ay hamile kaldim asilama icin cektirdim adet olunca asilama olucktim ama adetim gelmedi bebisim geldi simdi iki aylik oglum var rabbim sizede nasip eder insallh
Saol cnm rabbim tum isteyenlere tez zmnda versin evlat hasretiyle sinamasin kimseyiAllah bağışlasın . İnşallah bende ilk aydan hamile kalırım .. Hayırlısınla
merhaba arkadaşlar. bende dün anestezili hsg çekildim. kesinlikle anestezili olun derim. cünkü anlatılanlar kadar basit değil. tamam cok cok zorda değil ama o anki psikoloji bile beni bitirdi. uyutulana kadar stres beni mahvetti. sonrasındada uyandıgımda yattıgım sedyeyeye kanamam olmustu. ve kalktıktan sonrada devam etti. bugunde cok az kanamam oldu. ağrım vardı ama antibiyotik ve agrı kesici alınca rahatladım. doktorum bu ay korunmamızı önerdi. yumurtalıklar radyasyona maruz kaldığı için bebeğin engelli olabilir kürtaj şart olur dedi. bu ay koruncaz. ve tüplerim açık ve temiz cıktı. hiçbirşeyin yok dedi doktorum. birdahaki ay bakıcaz artık inş hayırlısıyla olur...
Kişiden kişiye degısıyor demekkı.ben hıcbısey duymadım ne agrı ne sızı.ben fulya açık emarda çektırdım.ayrıca dr.umun orayla anlaşması varmıs ındırım yaptılarcanım geçmiş olsun. inş hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalırsın. Bende bu ay olmazsa hsg çektircem ama inanılmaz korkuyorum o yüzden anestezili çektirmek istiyorum. sen nerde çektirdin
Kişiden kişiye degısıyor demekkı.ben hıcbısey duymadım ne agrı ne sızı.ben fulya açık emarda çektırdım.ayrıca dr.umun orayla anlaşması varmıs ındırım yaptılar
Saol cnm rabbim tum isteyenlere tez zmnda versin evlat hasretiyle sinamasin kimseyi
canım geçmiş olsun. inş hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalırsın. Bende bu ay olmazsa hsg çektircem ama inanılmaz korkuyorum o yüzden anestezili çektirmek istiyorum. sen nerde çektirdin
İnşallahhhh canım hepimiz ilk aydan bebeklerimizi göbişte buluruz :)Allah bağışlasın . İnşallah bende ilk aydan hamile kalırım .. Hayırlısınla
kızlar günaydın. nerelerdesiniz? herkes sustu... kimsede belirti falan yok mu yaaa?
bat ne zaman canım? benim 12 şubat. 12 şubat gelsin ama kırmızılar gelmesin diye dua ediyorum :)Günaydın :) ben bu Ay'ı bekliyorum.
sende mi canım :) aman olsunda kırkımız karışsın :)desirrem 12 şubatı bekleyen ne kadar çok insan var böyle :)))
sende mi canım :) aman olsunda kırkımız karışsın :)
aaa öyle umutsuzluğa kapılma. gerçi benimde umudum yok ya neyse :) peki hissettiğin yada farkettiğin bazı belirtiler var mı canım?evet bende :) pzt günü kan testi yaptırcam bakalım artık ne çıkacak. nedense hiç ümidim yok ama görcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?