- 24 Ağustos 2020
- 198
- 78
- 48
- 26
- Konu Sahibi canselilham
-
Cekim sirasinda eger skilan sivi tuplerden gecer yada skildigi zamn o sivi tupleri acarsa malinir yani kalan olmustu burdan okudum benim acilmadi ameliyat oldum oyle acildiMerhaba ben bugün hsg rahim filmi çektirdım filimden den sonra hamile kalanlar var mı acaba
Ben 3 ay sonra kaldımMerhaba ben bugün hsg rahim filmi çektirdım filimden den sonra hamile kalanlar var mı acaba
Ben 3 ay sonra kaldım
Pekii hsg den sonra ne kadar korundunBen 3 ay sonra kaldım
Ama dış gebelık oldu
Hım benim sağ tüpüm açık mış sol tüpüm tıkalıymış anestezili olduğum için hiç birşey anlamadım doktorun dediğinden hafta gel dedi o zaman daha net ögrencemCekim sirasinda eger skilan sivi tuplerden gecer yada skildigi zamn o sivi tupleri acarsa malinir yani kalan olmustu burdan okudum benim acilmadi ameliyat oldum oyle acildi
Anladim ama yanlis bilmiyordam tek tuplede hamile kalina biliyor este de bi sorun yoksaHım benim sağ tüpüm açık mış sol tüpüm tıkalıymış anestezili olduğum için hiç birşey anlamadım doktorun dediğinden hafta gel dedi o zaman daha net ögrencem
Ben kaldımMerhaba ben bugün hsg rahim filmi çektirdım filimden den sonra hamile kalanlar var mı acaba
Sanırım 3-4 gun oyle hatırlıyorum yanlış olmasınPekii hsg den sonra ne kadar korundun
Merhaba 26.02.2021 de çekildim. Çekildiğim gibi hamile kalmışımMerhaba ben bugün hsg rahim filmi çektirdım filimden den sonra hamile kalanlar var mı acaba
Anladim ama yanlis bilmiyordam tek tuplede hamile kalina biliyor este de bi sorun yoksa
hayırlısı inş o zaman ya çok saolunAnladim ama yanlis bilmiyordam tek tuplede hamile kalina biliyor este de bi sorun yoksa
Aynen banada dedi 1 hafta korun antibiyotik verdiker kullan dedi bakalım hayırlısı inşallahSanırım 3-4 gun oyle hatırlıyorum yanlış olmasın
Antibiyotik vermişleri o bitene kadar heralde yanı uzun bir süre değil birkaç gun
Amin inş güzel haberler alırsınızben de 1 şubatta çektirdim hiçbir sorun yok cok şükür eşimde de bende de. 2 senedir olmuyor. bu ay yumrta takibiyle çatlatma iğnesi oldum. salı günü beta için kan vereceğim. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldurur inşallah hayırlısıyla
Yaa gerçekten mi ayy inl bende güzel haberler alırımMerhaba 26.02.2021 de çekildim. Çekildiğim gibi hamile kalmışım
Çok demiş banada bi hafta korun dedi ama bilgilerde çoğunlukla 48 geçtikten sonra ilişkiye girile bilir diyorlar sende 48 saat bekle sonra git canım bence çok demiş doktorunBende bugün çekildim rahim filmini anestezili olduğu için çok bişey anlamadım. Doktorum bana 1 ay korunun dedi ama çok uzun bi süre değil mi ?
anestezili de 1-2 hafta diye biliyorum ben. baba da fazla geldi tekrar danışın isterseniz boşa gitmesin bi ayBende bugün çekildim rahim filmini anestezili olduğu için çok bişey anlamadım. Doktorum bana 1 ay korunun dedi ama çok uzun bi süre değil mi ?
Evet şuanda 4 haftalık hamileyim. Rabbim gönlünüze göre versin. Birde eğer düzenli ise adetiniz döngüm diye bir program kullandım. Ona göre ilişki yaşadık. Takvimde yanan yumurtlama günümde yumurtlama kanaması yaşadım. Ordan da biliyorum. Doğru çalıştığınıYardımcı olur belki sizede. Sizde deneyin derim programıYaa gerçekten mi ayy inl bende güzel haberler alırım
Bende cumartesi çekildimMerhaba ben bugün hsg rahim filmi çektirdım filimden den sonra hamile kalanlar var mı acaba
anestezili de 1-2 hafta diye biliyorum ben. baba da fazla geldi tekrar danışın isterseniz boşa gitmesin bi ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?