Hsg rahim filmi

Merhaba ben bugün hsg rahim filmi çektirdım filimden den sonra hamile kalanlar var mı acaba
Cekim sirasinda eger skilan sivi tuplerden gecer yada skildigi zamn o sivi tupleri acarsa malinir yani kalan olmustu burdan okudum benim acilmadi ameliyat oldum oyle acildi

Cekim sirasinda eger skilan sivi tuplerden gecer yada skildigi zamn o sivi tupleri acarsa malinir yani kalan olmustu burdan okudum benim acilmadi ameliyat oldum oyle acildi
Hım benim sağ tüpüm açık mış sol tüpüm tıkalıymış anestezili olduğum için hiç birşey anlamadım doktorun dediğinden hafta gel dedi o zaman daha net ögrencem

Merhaba ben bugün hsg rahim filmi çektirdım filimden den sonra hamile kalanlar var mı acaba
Ben kaldım bir taraf hafif tıkalı dediler ama bu gebeliğe engel değilmiş, o ay kaldım Ondan önce de gebeliklerim olmuştu ama tüp durumunu bilmiyordum,film ilk defa çektirdim, tek tüp tıkalıysa canınızı sıkmayın ben çok sıkmıştım o yüzden söylüyorum inşallah kalırsınız en kısa sürede

ben de 1 şubatta çektirdim hiçbir sorun yok cok şükür eşimde de bende de. 2 senedir olmuyor. bu ay yumrta takibiyle çatlatma iğnesi oldum. salı günü beta için kan vereceğim. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldurur inşallah hayırlısıyla

Amin inş güzel haberler alırsınız

Bende bugün çekildim rahim filmini anestezili olduğu için çok bişey anlamadım. Doktorum bana 1 ay korunun dedi ama çok uzun bi süre değil mi ?

Bende bugün çekildim rahim filmini anestezili olduğu için çok bişey anlamadım. Doktorum bana 1 ay korunun dedi ama çok uzun bi süre değil mi ?
Çok demiş banada bi hafta korun dedi ama bilgilerde çoğunlukla 48 geçtikten sonra ilişkiye girile bilir diyorlar sende 48 saat bekle sonra git canım bence çok demiş doktorun

anestezili de 1-2 hafta diye biliyorum ben. baba da fazla geldi tekrar danışın isterseniz boşa gitmesin bi ay

Yaa gerçekten mi ayy inl bende güzel haberler alırım
Evet şuanda 4 haftalık hamileyim. Rabbim gönlünüze göre versin. Birde eğer düzenli ise adetiniz döngüm diye bir program kullandım. Ona göre ilişki yaşadık. Takvimde yanan yumurtlama günümde yumurtlama kanaması yaşadım. Ordan da biliyorum. Doğru çalıştığınıYardımcı olur belki sizede. Sizde deneyin derim programı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…