Hsg rahim filmi

Geçmiş olsun canım inşallah hgs den sonra hamile kalırsın sende Benim bi fikrim yok ağrıyla alakalı anestezili oldum ben hiç ağrımda olmadı sadece iki gün kanamam olmuştı sadece bide doktorum bana korun demişti ben korunmuyorum sadece hgsden sonra 48 saat ilişki görmedik daha sonra oldu zaten öyle yani rabbim isteyen herkese nasip etsin ben heycanla adet tarihimi bekliyorum bakalım bu
Ayki sonucum ne olucak

Canım inşallah adet görmeZsin Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun Amin. Benim asıl sorum hsg için 2 foto var ama orada rahim ve tüpler görünmüyor ben e-nabız da gördüm. Video var diyenler oluyor. Dr ye gideceğim ama radyoloji uzmanı henüz rapor yazmamış yani rapora göre doktor yorumlayacak de mi ? Raporun yazılması 1 haftayı bulur dedi çeken kişi ? Sen hsg sonucun için rapora göre mi bakmıştı dr ?

Merhaba ben varım hsg çekildikten sonra hamile olduğumu öğrendim 13 gün sonra 2 gün ilişki yok dedi doktorum sadece antibiyotik falanda vermedi
Ben yumurtlama takibi yapıyorum ama hala pozitif çıkmadı bugun adetij 20.gunu bu ay çekildim hsg ama umudum yok yine

Benim sol tarafta sızıntı olmamıştı ilacı tazikli verdi sanırım ilk verdiğinden daha fazla hissettim ama dayanılmıcak bir ağrı değildi acı eşiğine göre değişiyor sanırım bende korkarak gitmiştim yorumlara bakmıştım korktuğum kadar olmadi inşallah en kısa zamanda nasip olur sizede

Amin canım inşallah benim beter bi acım vardı. Acı eşiği ile de olabilir ama bu kadar fark olmaz bence . Biraz da çeken kişi ve cihaz donanımı falan da çok önemli . Benim eski tip makineymiş bi de çeken radyoloji uzmanı hiç konuşamadı mesela kendimi gergin hissettim girince , çeken kişinin yaklaşımı ,tutumu ve makine çokkkçokkk önemli. Çünkü benim çektiğim o acının aynısını çeken ve çok acı hissetmedim demez kesinlikle , diyorsa da helal olsun

Peki siz ne zaman çektirdiniz hamilelik oldu mu ,

Benim doktorum kendisi verdi ilacı o gelmeden de hemşireler ve film çeken kişi beni çok rahatlattı doktor da çok önemli daha çok kasmamalı insanı

Bende sizinle aynı durumdayım hormonlarimda sorun yok 2 yıldır olmadı 2 hafta önce anestezili jsg çekildim şimdi 3 ay tedavisiz beklicem

Yaa birde makina dediğiniz şey nedir ben onu anlamadım farklı bir yöntem
Ayyy hadi inşallah hepimiz Hamiş oluruz
Inşallah güzel haberlerinizi alalım isteyen herkesin

Merhaba bende çektireceğim. Anestezi dedi doktor. Reglin bittikten bir gün sonra gel dedi. Ben haziranda gitmeyi düşünüyorum. Bu iki ay ilk kez ovülasyon testi denemek istedim. Doktora sorudum 2 ay zaman kaybı olur mu diye olmaz dedi. Arkadaşlar anestezi lokal mı oluyor genel mi oluyor? Ne kadar sürüyor işlem ben nedense çok gerildim.

Merhaba bende geçen hafta anestezili oldum 10 dakika sürmüş eşim söyledi uyanmam hepsi hiç bişey hissetmedim hatta çekmeden çıkardılar sandim ağrı acı olmadı hemen uyandim çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…