- 24 Ağustos 2020
- 198
- 78
- 48
- 26
- Konu Sahibi canselilham
-
Amin allah razı olsun canım inşallahHayırlısı inşallah en kısa zamanda nasip olur sizede
Geçmiş olsun canım inşallah hgs den sonra hamile kalırsın sendeMerhaba ben de bugün çektirdim. İlaç esnasında çok ağrım oldu. Anestezili de oluyormuş bilmiyordum bilsem kesinlikte anestezili yaptırırdım. Acı eşiğine göre değişebilir belki ama bu berbat bi şeydi psikolojim bozuldu resmen. Tüpler nasıl soramadım bile hemen çıktım ordan.
benim hormonlarımda sorun çıkmadı elimin de normal hamile kalamadım 2 yıldır. Hiç rahim filmi çekmediğim için dr bi de ona bakalım dediama Allah kimseye bu acıyı yaşatmak zorunda bırakmasınEvet senin dediğini ben de duydum genelde hsg den sonraki 6 ay içinde hamile kalmahtimali artıyormuş bekleyeceğiz artık inşallah isteyen herkese nasip olsun < bana da > amin.
hsg sadece tüplere bakılmak için çekilmiyormuş tedavinin de bi parçasıymış aslında az bi tıkanıklık varsa açılmış oluyormuş hsg ile.
bu arada tüpleri kapalı olanın , ya da yapışıklık olana daha tazyikli ilaç sıkıldığından ağrısı daha çok oluyor diye duydum doğru mu ? Bilen var mı acaba
Ben hsg den sonra bi şey soramadım çünkü radyoloji uzmanına kaçar gibi çıktım. Bi kaç gün sonra dr umla görüşeceğim. Sağlıkla kalın
Ben yumurtlama takibi yapıyorum ama hala pozitif çıkmadı bugun adetij 20.gunu bu ay çekildim hsg ama umudum yok yineMerhaba ben varımhsg çekildikten sonra hamile olduğumu öğrendim 13 gün sonra 2 gün ilişki yok dedi doktorum sadece antibiyotik falanda vermedi
Kaçıncı günü başladın testeBen yumurtlama takibi yapıyorum ama hala pozitif çıkmadı bugun adetij 20.gunu bu ay çekildim hsg ama umudum yok yine
Benim sol tarafta sızıntı olmamıştı ilacı tazikli verdi sanırım ilk verdiğinden daha fazla hissettim ama dayanılmıcak bir ağrı değildi acı eşiğine göre değişiyor sanırım bende korkarak gitmiştim yorumlara bakmıştım korktuğum kadar olmadi inşallah en kısa zamanda nasip olur sizedeMerhaba ben de bugün çektirdim. İlaç esnasında çok ağrım oldu. Anestezili de oluyormuş bilmiyordum bilsem kesinlikte anestezili yaptırırdım. Acı eşiğine göre değişebilir belki ama bu berbat bi şeydi psikolojim bozuldu resmen. Tüpler nasıl soramadım bile hemen çıktım ordan.
benim hormonlarımda sorun çıkmadı elimin de normal hamile kalamadım 2 yıldır. Hiç rahim filmi çekmediğim için dr bi de ona bakalım dediama Allah kimseye bu acıyı yaşatmak zorunda bırakmasınEvet senin dediğini ben de duydum genelde hsg den sonraki 6 ay içinde hamile kalmahtimali artıyormuş bekleyeceğiz artık inşallah isteyen herkese nasip olsun < bana da > amin.
hsg sadece tüplere bakılmak için çekilmiyormuş tedavinin de bi parçasıymış aslında az bi tıkanıklık varsa açılmış oluyormuş hsg ile.
bu arada tüpleri kapalı olanın , ya da yapışıklık olana daha tazyikli ilaç sıkıldığından ağrısı daha çok oluyor diye duydum doğru mu ? Bilen var mı acaba
Ben hsg den sonra bi şey soramadım çünkü radyoloji uzmanına kaçar gibi çıktım. Bi kaç gün sonra dr umla görüşeceğim. Sağlıkla kalın
Amin canım inşallahBenim sol tarafta sızıntı olmamıştı ilacı tazikli verdi sanırım ilk verdiğinden daha fazla hissettim ama dayanılmıcak bir ağrı değildi acı eşiğine göre değişiyor sanırım bende korkarak gitmiştim yorumlara bakmıştım korktuğum kadar olmadi inşallah en kısa zamanda nasip olur sizede
Peki siz ne zaman çektirdiniz hamilelik oldu mu ,Benim sol tarafta sızıntı olmamıştı ilacı tazikli verdi sanırım ilk verdiğinden daha fazla hissettim ama dayanılmıcak bir ağrı değildi acı eşiğine göre değişiyor sanırım bende korkarak gitmiştim yorumlara bakmıştım korktuğum kadar olmadi inşallah en kısa zamanda nasip olur sizede
Çok özür hamile kalmıştınız hsgden sonra şimdi gördüm pardon canımPeki siz ne zaman çektirdiniz hamilelik oldu mu ,
Amin canım inşallahbenim beter bi acım vardı. Acı eşiği ile de olabilir ama bu kadar fark olmaz bence . Biraz da çeken kişi ve cihaz donanımı falan da çok önemli . Benim eski tip makineymiş bi de çeken radyoloji uzmanı hiç konuşamadı mesela kendimi gergin hissettim girince , çeken kişinin yaklaşımı ,tutumu ve makine çokkkçokkk önemli. Çünkü benim çektiğim o acının aynısını çeken ve çok acı hissetmedim demez kesinlikle , diyorsa da helal olsun
[/QUOTE
Adet bitince başladımKaçıncı günü başladın teste
Bende sizinle aynı durumdayım hormonlarimda sorun yok 2 yıldır olmadı 2 hafta önce anestezili jsg çekildim şimdi 3 ay tedavisiz beklicemMerhaba ben de bugün çektirdim. İlaç esnasında çok ağrım oldu. Anestezili de oluyormuş bilmiyordum bilsem kesinlikte anestezili yaptırırdım. Acı eşiğine göre değişebilir belki ama bu berbat bi şeydi psikolojim bozuldu resmen. Tüpler nasıl soramadım bile hemen çıktım ordan.
Ayyy hadi inşallahBende sizinle aynı durumdayım hormonlarimda sorun yok 2 yıldır olmadı 2 hafta önce anestezili jsg çekildim şimdi 3 ay tedavisiz beklicem
Yaa birde makina dediğiniz şey nedir ben onu anlamadım farklı bir yöntemAmin canım inşallahbenim beter bi acım vardı. Acı eşiği ile de olabilir ama bu kadar fark olmaz bence . Biraz da çeken kişi ve cihaz donanımı falan da çok önemli . Benim eski tip makineymiş bi de çeken radyoloji uzmanı hiç konuşamadı mesela kendimi gergin hissettim girince , çeken kişinin yaklaşımı ,tutumu ve makine çokkkçokkk önemli. Çünkü benim çektiğim o acının aynısını çeken ve çok acı hissetmedim demez kesinlikle , diyorsa da helal olsun
Inşallah güzel haberlerinizi alalım isteyen herkesinAyyy hadi inşallahhepimiz Hamiş oluruz
Merhaba bende geçen hafta anestezili oldum 10 dakika sürmüş eşim söyledi uyanmam hepsi hiç bişey hissetmedim hatta çekmeden çıkardılar sandim ağrı acı olmadı hemen uyandim çıktımMerhaba bende çektireceğim. Anestezi dedi doktor. Reglin bittikten bir gün sonra gel dedi. Ben haziranda gitmeyi düşünüyorum. Bu iki ay ilk kez ovülasyon testi denemek istedim. Doktora sorudum 2 ay zaman kaybı olur mu diye olmaz dedi. Arkadaşlar anestezi lokal mı oluyor genel mi oluyor? Ne kadar sürüyor işlem ben nedense çok gerildim.
ok sağol canım rahatlaıdm sayende :) tamamen uyuyorsun o zaman bu iyimişMerhaba bende geçen hafta anestezili oldum 10 dakika sürmüş eşim söyledi uyanmam hepsi hiç bişey hissetmedim hatta çekmeden çıkardılar sandim ağrı acı olmadı hemen uyandim çıktım
Bende çok araştırmıştım burda stres çok yapmıştım ama şimdi olsa yine anestezili olurum yani inşallah sonucunda temiz çıkar benim temiz çıktı çok şükürok sağol canım rahatlaıdm sayende :) tamamen uyuyorsun o zaman bu iyimiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?