Hsg rahim filmi

Bende çekildim ama sadece bi iki gün kan geldi sonra düzeldi ama hiç ağrı felan çekmedim his etmedim ama bence normaldır diye biliyorum

Bende çekildim ama sadece bi iki gün kan geldi sonra düzeldi ama hiç ağrı felan çekmedim his etmedim ama bence normaldır diye biliyorum
Evet benim de öyle oldu 2-3 gün sonra geçti ağrım ama 1 hafta sonra tekrar başladı baya şiddetli adet olacakmışım gibi olmuyorum da çektiğim ağrıyla kalıyorum normalde adetime 11 gün var daha inşallah sorun yoktur

Akıntı benimde fazla olm
Evet polikistik over var bide bende ama doktor gebeye kalmaya engel değil dedi benim tek tüpüm kapalıydı inş seninkinde sıkıntı çıkmaz filmin sonucunuda yazamısıb buraya ne çıkıcak doktorun ne

C canselilham Benim sonucum temiz çıktı Cok şükür doktor çekmek istemedi zaten tüplerin tıkalı olduğu düşünmüyorum dedi 3 ay klomen kullan dedi ama 1 ay kullandım işe yaramayinca çektirmek istedim şimdi 3 ay tedavisiz devam edin olmasa gel dedi beklemedeyim ben artık inşallah olur bu sefer

Bende 1 hafta önce çekildim ama doktor 3 ay tedavisiz dene dedi keşke banada aşılama falan yapsa artık beklemek istemiyorum sizin adınıza çok sevindim canım
Canım bence aşılama yaptır ben hsg çekildikten sonraki ay ilk aşılamamı oldum tutmadı, sonraki ay 2. Aşılamamı oldum ve tuttu yani inşallah senin de tutar

Canım bence aşılama yaptır ben hsg çekildikten sonraki ay ilk aşılamamı oldum tutmadı, sonraki ay 2. Aşılamamı oldum ve tuttu yani inşallah senin de tutar
Ben dedim bi tedavi yapalım diye ama 3 ay önermiyoruz hamile kalma şansı artıyo dedi galiba 3 ay sonra olmasa aşılama yapılcak banada çünkü başka bişey kalmadı yapılacak

Merhaba ben varım hsg çekildikten sonra hamile olduğumu öğrendim 13 gün sonra 2 gün ilişki yok dedi doktorum sadece antibiyotik falanda vermedi
Yaa çok sevindim rabbim kucağınıza alamayı nasip etsin peki hgs de tüplerinizde bi
Sıkıntı varmıyıdı acaba

Yaa çok sevindim rabbim kucağınıza alamayı nasip etsin peki hgs de tüplerinizde bi
Sıkıntı varmıyıdı acaba
Amin allah razı OLSUN darısı isteyen herkese nasip olsun ben anestezili çekilmedim o yüzden duydum doktorumun konuşmalarını ilk sıvıyı verdiğinde sol tarafta sızıntı olmadi tekrar sıvı verildi ozaman sol taraf açıldı

Cümlemizden canım aminAnladım canım benimde sağ tüpüm kapalıymış ama doktorum engel değil dedi gebe kalmaya nasip bakalım artık

Merhaba ben bugün hsg rahim filmi çektirdım filimden den sonra hamile kalanlar var mı acaba
Merhaba ben de bugün çektirdim. İlaç esnasında çok ağrım oldu. Anestezili de oluyormuş bilmiyordum bilsem kesinlikte anestezili yaptırırdım. Acı eşiğine göre değişebilir belki ama bu berbat bi şeydi psikolojim bozuldu resmen. Tüpler nasıl soramadım bile hemen çıktım ordan.
benim hormonlarımda sorun çıkmadı elimin de normal hamile kalamadım 2 yıldır. Hiç rahim filmi çekmediğim için dr bi de ona bakalım dediama Allah kimseye bu acıyı yaşatmak zorunda bırakmasın Evet senin dediğini ben de duydum genelde hsg den sonraki 6 ay içinde hamile kalmahtimali artıyormuş bekleyeceğiz artık inşallah isteyen herkese nasip olsun < bana da > amin.
hsg sadece tüplere bakılmak için çekilmiyormuş tedavinin de bi parçasıymış aslında az bi tıkanıklık varsa açılmış oluyormuş hsg ile.

bu arada tüpleri kapalı olanın , ya da yapışıklık olana daha tazyikli ilaç sıkıldığından ağrısı daha çok oluyor diye duydum doğru mu ? Bilen var mı acaba
Ben hsg den sonra bi şey soramadım çünkü radyoloji uzmanına kaçar gibi çıktım. Bi kaç gün sonra dr umla görüşeceğim. Sağlıkla kalın

Selam hsg cekılırken sonda takılıyomu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…