- 24 Ağustos 2020
- 198
- 78
- 48
- 26
- Konu Sahibi canselilham
-
Bende çekildim ama sadece bi iki gün kan geldi sonra düzeldi ama hiç ağrı felan çekmedim his etmedim ama bence normaldır diye biliyorumKızlar merhaba.. 1.5 hafta önce hsg çekimim oldu o ilk ağrılar geçti ama adet olacakmış gibi gelen o ince sızılar hala devam ediyor birde akıntılarım eskisine oranla çoğaldı. Bunları yaşayan var mı normal mi 1.5 hafta sonra bile devam eder mi ağrıları?
Evet benim de öyle oldu 2-3 gün sonra geçti ağrım ama 1 hafta sonra tekrar başladı baya şiddetli adet olacakmışım gibi olmuyorum da çektiğim ağrıyla kalıyorum normalde adetime 11 gün var daha inşallah sorun yokturBende çekildim ama sadece bi iki gün kan geldi sonra düzeldi ama hiç ağrı felan çekmedim his etmedim ama bence normaldır diye biliyorum
Akıntı benimde fazla olmKızlar merhaba.. 1.5 hafta önce hsg çekimim oldu o ilk ağrılar geçti ama adet olacakmış gibi gelen o ince sızılar hala devam ediyor birde akıntılarım eskisine oranla çoğaldı. Bunları yaşayan var mı normal mi 1.5 hafta sonra bile devam eder mi ağrıları?
Evet polikistik over var bide bende ama doktor gebeye kalmaya engel değil dedi benim tek tüpüm kapalıydı inş seninkinde sıkıntı çıkmaz filmin sonucunuda yazamısıb buraya ne çıkıcak doktorun ne
C canselilham Benim sonucum temiz çıktı Cok şükür doktor çekmek istemedi zaten tüplerin tıkalı olduğu düşünmüyorum dedi 3 ay klomen kullan dedi ama 1 ay kullandım işe yaramayinca çektirmek istedim şimdi 3 ay tedavisiz devam edin olmasa gel dedi beklemedeyim ben artık inşallah olur bu seferEvet polikistik over var bide bende ama doktor gebeye kalmaya engel değil dedi benim tek tüpüm kapalıydı inş seninkinde sıkıntı çıkmaz filmin sonucunuda yazamısıb buraya ne çıkıcak doktorun ne diycek sana
Ben rahim filminden 2 ay sonra aşılama İle hamile kaldımMerhaba ben bugün hsg rahim filmi çektirdım filimden den sonra hamile kalanlar var mı acaba
Bende 1 hafta önce çekildim ama doktor 3 ay tedavisiz dene dedi keşke banada aşılama falan yapsa artık beklemek istemiyorumBen rahim filminden 2 ay sonra aşılama İle hamile kaldım
Canım bence aşılama yaptır ben hsg çekildikten sonraki ay ilk aşılamamı oldum tutmadı, sonraki ay 2. Aşılamamı oldum ve tuttu yani inşallah senin de tutarBende 1 hafta önce çekildim ama doktor 3 ay tedavisiz dene dedi keşke banada aşılama falan yapsa artık beklemek istemiyorumsizin adınıza çok sevindim canım
Ben dedim bi tedavi yapalım diye ama 3 ay önermiyoruz hamile kalma şansı artıyo dedi galiba 3 ay sonra olmasa aşılama yapılcak banada çünkü başka bişey kalmadı yapılacakCanım bence aşılama yaptır ben hsg çekildikten sonraki ay ilk aşılamamı oldum tutmadı, sonraki ay 2. Aşılamamı oldum ve tuttu yani inşallah senin de tutar
İnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın canım inşallaaahhhBen dedim bi tedavi yapalım diye ama 3 ay önermiyoruz hamile kalma şansı artıyo dedi galiba 3 ay sonra olmasa aşılama yapılcak banada çünkü başka bişey kalmadı yapılacak
İnşallah olur canımİnşallah gerek kalmadan hamile kalırsın canım inşallaaahhh
Yaa banada dedi bir ay sonra tekrar gel bakalım dedi sonra aşılamaya başlarız dedi bakalım artık hayırlısıBen rahim filminden 2 ay sonra aşılama İle hamile kaldım
Merhaba ben varımMerhaba ben bugün hsg rahim filmi çektirdım filimden den sonra hamile kalanlar var mı acaba
Yaa çok sevindim rabbim kucağınıza alamayı nasip etsinMerhaba ben varımhsg çekildikten sonra hamile olduğumu öğrendim 13 gün sonra 2 gün ilişki yok dedi doktorum sadece antibiyotik falanda vermedi
Amin allah razı OLSUN darısı isteyen herkese nasip olsunYaa çok sevindim rabbim kucağınıza alamayı nasip etsinpeki hgs de tüplerinizde bi
Sıkıntı varmıyıdı acaba
Cümlemizden canım aminAmin allah razı OLSUN darısı isteyen herkese nasip olsunben anestezili çekilmedim o yüzden duydum doktorumun konuşmalarını ilk sıvıyı verdiğinde sol tarafta sızıntı olmadi tekrar sıvı verildi ozaman sol taraf açıldı
Hayırlısı inşallah en kısa zamanda nasip olur sizedeCümlemizden canım aminAnladım canım benimde sağ tüpüm kapalıymış ama doktorum engel değil dedi gebe kalmaya nasip bakalım artık
Merhaba ben de bugün çektirdim. İlaç esnasında çok ağrım oldu. Anestezili de oluyormuş bilmiyordum bilsem kesinlikte anestezili yaptırırdım. Acı eşiğine göre değişebilir belki ama bu berbat bi şeydi psikolojim bozuldu resmen. Tüpler nasıl soramadım bile hemen çıktım ordan.Merhaba ben bugün hsg rahim filmi çektirdım filimden den sonra hamile kalanlar var mı acaba
Selam hsg cekılırken sonda takılıyomu acabaBen kaldımbir taraf hafif tıkalı dediler ama bu gebeliğe engel değilmiş, o ay kaldım Ondan önce de gebeliklerim olmuştu ama tüp durumunu bilmiyordum,film ilk defa çektirdim, tek tüp tıkalıysa canınızı sıkmayın ben çok sıkmıştım o yüzden söylüyorum inşallah kalırsınız en kısa sürede
Merhaba hayır takılmıyorSelam hsg cekılırken sonda takılıyomu acaba
Tesekkur ederımMerhaba hayır takılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?