Hsg rahim filmi

Bende cuma günü anestezili çektirdim bana da 10 gün korunun dedi kızlar birşey daha sorucam antibiyotik verdi de kapsül içemiyorum ben içini içiyorum 2 gündür fakat tadı felaket kötü ne yapabilirim icmezsem birşey olur mu?

Hayırlı olsun Rica etsem programın fotoğrafını atarmisiniz

Denicem inşallah çok teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi

Banada verdi antibiyotik bi hafta kullan gerisi kullanma bence canım o anestezili olduk ya onun için vermişti

I Ikooo5588 bende cumartesi günü cekildim ama bana antibiyotik vermedi bide 3 gün korun yeter demişti

Filmim çok temiz çıkmıştı elhamdulillah ben sadece tüplerimde bişey varsa temizlensin diye çekilmiştim ilaçlı. İlk ay korunduk ekimde. Şubatta yani bu ay hamile kaldım Yani 3,5 4 ay sonra. Ama tabi sadece ona da bağlamamak gerek

Kızlar merhaba.. 1.5 hafta önce hsg çekimim oldu o ilk ağrılar geçti ama adet olacakmış gibi gelen o ince sızılar hala devam ediyor birde akıntılarım eskisine oranla çoğaldı. Bunları yaşayan var mı normal mi 1.5 hafta sonra bile devam eder mi ağrıları?

C canselilham Merhaba sizin adınıza çok sevindim başka sorununuz varmıydı acaba bende film cekildim bu hafta bi sorun yok ama 2 yıldır olmadı benimde
Evet polikistik over var bide bende ama doktor gebeye kalmaya engel değil dedi benim tek tüpüm kapalıydı inş seninkinde sıkıntı çıkmaz filmin sonucunuda yazamısıb buraya ne çıkıcak doktorun ne diycek sana

Mer

Merhaba nerde hangi ilde çektirdiniz acaba. Bende Çarşamba günü Eskişehirde cektirecegim fakat kafam çok karışık
Konya özel medova hastanesinde çektirdim ben biraz geç yazdım ama çektirdinşz mi acaba filmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…