🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

İyi akşamlar kızlar kuzenimin düğününden geldik şimdi minnoşumu uyutuyorum

Maske filan hak getire kimsede yoktu inşallah korona olmayız

Pazartesi ablamın yanına O1deren87 gidiyoruz bikaç gün kalacağız hem çocukları denize de götürürüz

Herkese iyi geceler
Bugün daha iyiyim çok şükür
Pazara gittik 80 TL harcadık fazla eksik yoktu sırf enginar için gittik.
Markete uğradık oradada 110 TL harcadik.
Oglusa ayrıca kaykay aldık a 101 den 100 TL de ona ödedik.
Eve gelince daha önce köfteci Yusuftan hamburger köftesi ve ekmeği almistik buzluktaydi onu yaptik yanına patates kizarttim balkonda yedik yemeğimizi.
Sonrada fırında sütlaç yaptım buzlukta 1.5 kg sütüm vardi hepsiyle yaptım 10 kase çıktı eşim tam bir sütlaç kolik çok sevindi çok yaptığımı görünce
Bebişi uyuttum mısır pisirmistim şimdi onu yiyeceğiz sıcak sıcak

Afiyet olsun canım keyif zamanı

Günaydın dün dışarı çıktık önce kahvaltı yaptık sonra akdamar adasına gittik vapurla gidiyorsun ada da kilise var onun için ayrı para ödedik kişi başı 35 vapura kişi başı 25 göle girdi benim ufaklık suyu görünce dayanamadı yine sonra migrosa gittik evde peynir sosis çamaşır suyu birkaç şey bitmişti 175 oraya ödedik. Akşam yorgun gelince kışlanjn içinden hazır yemek aldık onada ödemiştir 80 civarı bugün lojmanı içinde dolaşırız biraz

Selam kızlar kahvaltı yaptık kahvemizi içtik birazda spor yaptık
Akşama menüde tqvuklu şehriye çorbası tavuk kızartması pilav salata ayran var

Valiz hazırlıyorum yarın gidecez
Bana da aşı çıkmış randevu aldım ama direk sağlık ocağında yapıyorlarmış eğer vururlarsa sabah erkenden gidecem

Günün harcaması ekmek noodle nesface dondurma

Hazırlandınızmi bakalım kizlar
Benim ÇOCUKLAR da sabırsızlıkla bekliyorlar.artık siz eve giren e kadar sorarlar ne zaman gelecekler diye

Selam kızlar ablamdan gelince eşimin yanına gideceğiz 29 una bilet aldık

Kurbana kadar oradayız eşimle beraber döneceğiz bayrama arabayla eşimde evde kalır biraz sonra geri döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…