Valla küçük kız şimdi 3. Böreği yiyorBuyrun gelin.senin kiz birini yemezse birini yer zaaar
Öyle canım Bi baktık doğdu inşallah artık haftaları takip edemiyoruzAyyy zeynommm ne çabuk geçiyor zaman yaaa
Canım şart koşalım herkes 1 çeyrek alıp foti atsın yoksa gelen gidiyorSelam kızlar.Temizlik günü bugünOcakta birikimler ile coşar inş sayfamız Bende harcama çok oldu halada devam ediyor.Oğlana oda aldım cuma günü.
Tavuktan aşırı tiksindim markete uğradım gelirken tavuk indirimde diyip peşimde dolandı satıcıVallahi makarna ve tavuğa bayılan ben artık midem bulanıyor
Azıcık haşlanmış makarna var birqz beşamel biraz tavuk koyarım ona göre 2 tabak çıkar
Canım yoğurma makinesi alsanAman napim kiz.yarin okula ise ne gotureceklerr.
Iki yogurup birakiyom.cokta ugrasmiyom
Canim almak isterimde inan sira gelmiyor kendi ihtiyaclarima.bence buyük kolaylikCanım yoğurma makinesi alsan
Eltim yurtdışından hediye getirecek
Getirmezsede ben alırım kolaylık
Menün çok güzel afiyet olsun
amim canımHayırlı olsun canım
Rabbim ödeme kolaylığı versin
çok iyi olur yoksa birikim hak getire gelen gidiyorCanım şart koşalım herkes 1 çeyrek alıp foti atsın yoksa gelen gidiyor
Can boğazdan gelirbiz çocuklarla börek yedik eşim ton balıklı salata istedi komşum pizza yapmış onu verdi pek güzel olmuş afiyetle yedik çay demledim yanına ceviz bal koyarım onuda yeriz gelsin kilolar oh
Güle güle kullan telefonunu bende yeni aldım telefon.Merak ettim seni bayadır yoktun.Kızlar nasıl?Benimde kartlar çok dolu oğlana masa Şifoniyer dolap kitaplık aldm 11.500tl tuttu sandalye alacağım daha.Evin balkonunu kapattırdık 17.500tl tuttu.Oğlana bot çizme aldım seneye için mont denk geldi onu aldım sandalyelere lastikli örtü alacağım birkaç kazak almam lazm baya ihtiyaçlar birikti.Oğlana bide bilgisayar alınacak tablet almıştık.selam kızlar telefonumun yenisi geldi dün alışveriş yaptık market manav kartımın limiti dolmuş mesaj geldi
Kız kaç kilo oldun yeter daha başla diyetebiz çocuklarla börek yedik eşim ton balıklı salata istedi komşum pizza yapmış onu verdi pek güzel olmuş afiyetle yedik çay demledim yanına ceviz bal koyarım onuda yeriz gelsin kilolar oh
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın biz bu ay kıyafete 11000 harcadıkGüle güle kullan telefonunu bende yeni aldım telefon.Merak ettim seni bayadır yoktun.Kızlar nasıl?Benimde kartlar çok dolu oğlana masa Şifoniyer dolap kitaplık aldm 11.500tl tuttu sandalye alacağım daha.Evin balkonunu kapattırdık 17.500tl tuttu.Oğlana bot çizme aldım seneye için mont denk geldi onu aldım sandalyelere lastikli örtü alacağım birkaç kazak almam lazm baya ihtiyaçlar birikti.Oğlana bide bilgisayar alınacak tablet almıştık.
Ya Kayınvalidem de var memnun değilim diyor gerçi hiç çalıltordığını görmedim ama çok sallanıyor diyorCanım yoğurma makinesi alsan
Eltim yurtdışından hediye getirecek
Getirmezsede ben alırım kolaylık
Menün çok güzel afiyet olsun
O kullanmıyorsa sen al dene sallarsa geri verirsinYa Kayınvalidem de var memnun değilim diyor gerçi hiç çalıltordığını görmedim ama çok sallanıyor diyor
koşturmakla geçiyor günler ufak kızım atarlı biraZ istedigi olmayınca tek başına dışarı çıkıyor ablasıyla kavga etti bir baktım hop dışarı çıkıyor üstüne mont almadan içine atlet giymemiş ee ben gidip mont giydirdim köpekle oynarken çıkarıp koymuş havada serindi yagmurda ıslanmış dün gece hastalandı ateşi çok yükseldi eşim nöbetçiydi gece sürekli ateş kontrolü yapmaktan uyumadım dpgru düzgşn sersem gibiyim yatarım bşrazdanGüle güle kullan telefonunu bende yeni aldım telefon.Merak ettim seni bayadır yoktun.Kızlar nasıl?Benimde kartlar çok dolu oğlana masa Şifoniyer dolap kitaplık aldm 11.500tl tuttu sandalye alacağım daha.Evin balkonunu kapattırdık 17.500tl tuttu.Oğlana bot çizme aldım seneye için mont denk geldi onu aldım sandalyelere lastikli örtü alacağım birkaç kazak almam lazm baya ihtiyaçlar birikti.Oğlana bide bilgisayar alınacak tablet almıştık.
Nereleri istiyorsunuz izmire gelinyarın yemeğe tavuk mantar sote yanına bulgur pilavı yaparım.Bugün süt geldi kaynattım mayaladım güzel tutmuş balkon buz gibi oraya koydum kavanozları sabah dolaba koyarım.Bizim tayin yerleri açıldı aralık ayı içinde tercih yaparız benim mülakatta aralık ayında olacakmış çok gerginim elimde olmadan
Al gelinen sen kullan canımYa Kayınvalidem de var memnun değilim diyor gerçi hiç çalıltordığını görmedim ama çok sallanıyor diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?