- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
En azından söylediğimin arkasında durabiliyorumBen bunu rapor ederim ancak sonra. Kışkırtmalara gelmeyeceğim yoksa güzel bir cevabım vardı ama vela havle :))))))))
Doğrudur tekrar gündeminize getirdiğim için kusura bakmayın. Daha yeni açtım hesabı takip etmedim. Her kapalının ailesi benimkine benzemeyeceğine göre. Ufak bir şeyler sunup fikir bekledim.Sabahki konu copy paste sanki
Bu ateş temsili cehennemZaten artık sana Bi çözüm sunmlrına gerek kalmamış. Kalbin açılmış kafandaki esarbın ne sana ne de onlara Bi faydası olur çıkart gitsin. Allah biliyor istemediğini onların onayına gerek yok
Kalbin de bittiyse artık zorlaması boşYavrum niye öyle diyonki yaaa. Arkadaş daha küçükmüş 18 yaşındaevet gerçekten bilinçsizce kapanmak çoook kötü bişey. Kaş yapayım derken göz çıkarmak kesinlikle. Bana kalsa açılma tabiki biraz daha farklı giyinmeye çalış ki mesele kıyafetse. Ama düşünce tarzın değiştiyse o zaman arkadaşıma hak veririm eşarp bi işe yaramaz. Allah yardımcın olsun konu sahibi
Sonda ki ateş ne manaZaten artık sana Bi çözüm sunmlrına gerek kalmamış. Kalbin açılmış kafandaki esarbın ne sana ne de onlara Bi faydası olur çıkart gitsin. Allah biliyor istemediğini onların onayına gerek yok
Ateş yaptımNiye sinirlendin yav bu kadar
Can alıcı mesaj sondaydı anlasın diyeSonda ki ateş ne mana
veridiğin
Korkutmakla olmaz bu isler. kimin ateşe gidecegini de Allah bilir.Can alıcı mesaj sondaydı anlasın diye
Atese gitmek olarak algıladın sen de yanlışlık var o anladı anlayacağını,Korkutmakla olmaz bu isler. kimin ateşe gidecegini de Allah bilir.
Cehennem diyorsun işte. Ateş cehennem değil mi ? Başka manasi varda çözemedim mi?Atese gitmek olarak algıladın sen de yanlışlık var o anladı anlayacağını,
Cehennem demedim desem direkt yazarım aksine kendini bos yere strese sokmasının anlamı olmadığını içinde bittiyse açılsın allahın zaten kalbini bildiğini yazdım orda dıkkat etsın dıye koydum cehennem desem yazardım dıye düşünün birdeCehennem diyorsun işte. Ateş cehennem değil mi ? Başka manasi varda çözemedim mi?
Bu tarz konuda akla gelen ateş sembolü sonrası cehennem oluyor malesef. Sizinde ates seni cagriyor uslubunda yapmamaniza sevindim. Hic sevmem korkuyla sevdirme yönteminiCehennem demedim desem direkt yazarım aksine kendini bos yere strese sokmasının anlamı olmadığını içinde bittiyse açılsın allahın zaten kalbini bildiğini yazdım orda dıkkat etsın dıye koydum cehennem desem yazardım dıye düşünün birde
Ben kimseyi yargılamam tanımadığınız iç in öle düşünüyor olabilirsiniz dikkatini cekmek istedim gülen emoji şerden daha mantıklı geldi hepsi buBu tarz konuda akla gelen ateş sembolü sonrası cehennem oluyor malesef. Sizinde ates seni cagriyor uslubunda yapmamaniza sevindim. Hic sevmem korkuyla sevdirme yöntemini
O ateş ne sondaki hanımefendi? Bu kız yanacak da haşa Allah gibi bu kızı yargılayan siz cennete mi gideceksiniz. Binlerce çocuk sizin gibi ateşle Allah korkusuyla büyütüldükleri için zorla yapıyolar pek çok şeyi sonu da bi yerden sonra yapmamak oluyor işte. Allah aşkına bakın hamilesiniz yapmayın rica ederim. Biraz anlayışın sevginin halden anlamanın kimseye zararı olmaz.Zaten artık sana Bi çözüm sunmlrına gerek kalmamış. Kalbin açılmış kafandaki esarbın ne sana ne de onlara Bi faydası olur çıkart gitsin. Allah biliyor istemediğini onların onayına gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?